מיקרוגל - טוב או רע ליהודים?

מיקרוגל - טוב או רע ליהודים?

שלום לכולם, אני מחפש חומר (רצוי אתרים מהרשת) על הטוב והרע שבשימוש במיקרוגל ביתי לבישול ו/או חימום אוכל. אשמח לכל תגובה. תודה.

קראתי לפני כחודש כתבה ...

בנושא שימוש במיקרוגל - מאז אני כמעט ולא משתמשת בו! ממש מפחיד אני לא זוכרת איפה המאמר אבל תעשה חיפוש במדור בריאות של תפוז

estie

New member
שלום דוד - לא מיטיב, לא רק ליהודים

אני מדברת מבחינת ההתמחות שלי כמטפלת באורה סומא - תרפיה בצבע, ומורה של א.ס. האקדמיה הבינ"ל לתרפיה בצבע, באנגליה, משנת 1992. תדרי המקרוגל אינם תדרים הרמונים עם הקיום של האדם או איבריו, בדומה לטלפון סלולרי, המזון מקבל את הקרינה של המיקרוגל, גם משנה חלק מהמבנה של המזון וכשאוכלים אותו הוא מכניס דברים שאינם מועילים לבריאות. ברכות אסתיה

תודה אסתיה - יש חומר כתוב?

להזכירכם, אני מחפש חומר עבור ידידה, שקצת קשה לשכנע אותה... ציטוט ממחקרים רפואיים, מערביים, יעזור (אם יש). תודה, דוד

estie

New member
אם אמצע בניירת

בפעם הבאה שאעשה סדר בניירות אחפש בין המאמרים באנגלית. אם אמצא מאמר אחזור לחפש אותך בקבוצת הדיון. אני מציעה לך לנסות באתרים באנגלית, אם יש התייחסות לכך היא ודאי קיימת באתרים באנגלית או בקבצות דיון בשפה האנגלית - שם קל יותר להכניס נושא זה ולראות אם יש מישהו שיכול לתת הפניה למאמרים. ברכות אסתיה

yoelnd

New member
מיקרו חומר מענין!!!!!

שלום! מצאתי לך קישור מענין - לקרוא ולהאמין???? http://www.wddty.co.il/site12/mainmicro.htm רק ביראות!!!!

למעלה