מיקרוגל למסירה
יש בעיה בחוט החשמל

מתרגשת

New member
מיקרוגל למסירה../images/Emo70.gifיש בעיה בחוט החשמל

שלו אבל חוץ מזה הוא במצב מצוין. בבקשה תגידו לי שמישהו יכול לבוא לקחת כי הוא ענק והוא יושב לי במושב האחורי ואין שם מקום לכלום יותר. חוץ מזה, יש לי שמיכה אחת מצמר דק, פושטית אבל מחממת מאד. זוג נעליים במידה 28-30 או משהו כזה של גלי. וזהו. דחוף להוציא את הדברים מידיי.

אני צריכה מקרוגל למשפחה מרחובות

אשמח אם תעבירי אותו עם דורי. את יכולה להעביר גם את יתר הדברים, נעלים כרגע לא עולה לי לראש למי להעביר, אבל אני כבר אמצא. תודה.

מתרגשת

New member
דרך דורי כמובן, כשהוא מגיע אלייך עם

הדברים שיש לי תשלחי לי את השקית שיש לך. דורי נמצא לידינו די הרבה ואם זה בסדר מבחינתו (אני כמובן אדבר איתו עוד מעט) אז אני אשמח אם הוא יביא לי דברים ממך. קסם הבחור הזה

דורי עם שפעת וללא רכב כרגע,

כך שאינני יודעת אם זה יסתדר לו. מקסימום נדחה את ההחלפות ליום אחר. או אגם אמרה שיכול להיות שהיא תקפוץ אלי אחרי שעה 15.00 אם זה יסתדר לה, אמסור לה ישירות.

מתרגשת, משהו חשוב.

אין טעם להעביר אלי, חשבתי שכדאי להעביר אולי דרך TAL TAL4 שעובדת בנס ציונה ויכולה להעביר לרחובות, זה עדיף, ויחסוך ממני טרחה ודאגה לשינוע לרחובות.

Tal Tal4

New member
אבל במסר כתבת שאת צריכה שינוע

למיכלית. אנא הסבירי שוב. תודה

מתרגשת

New member
אני אכן צריכה להעביר דברים למיכלית

את המיקרוגל ועוד כמה דברים קטנים...

מתרגשת, את המקרוגל רצוי להעביר

ל- TAL TAL4 מכיון שהוא מיועד לרחובות והיא יותר נגישה ממני לאיזור. את יתר הדברים, אשמח לקבל עבור המשפחות, אם תוכלי לשלוח עם דורי או ניגונים, שהם מהאיזור שלך. תודה.

מתרגשת

New member
דיברתי עם טלטל והיא תיקח ממני את

המיקרוגל בימים הקרובים אם לא היום. את שאר הדברים אני אנסה להעביר עם מי שיוכל...

למעלה