מיקרוסופט מאשרת את פיתוח "פרויקט

גילה או

New member
אהבתי את אחת התגובות לכתבה

"אוריגמי-אומנות קיפול שטרות כסף לכיס של מיקרוסופט"... אפילו על שמות מקוריים קשה להם לחשוב?

iwsn34

New member
חחחח... אהבתי.....ביל גייטס מתאמן.

חחחחחחח..... נו גילה מה את רוצה ביל גייטס לומד על אומנות אוריגמאמי ועושה את החוג על-חשבון הוצאה מוכרת לרשויות .....חחחחח....את יודעת כמה שטרות אפשר להכניס לביס אם מקפלים נכון....חחחח... בטח נתן למפתחי תוכנה שלו לפתח נוסחא גיאומטרית ליצירת הקיפול האולטימטיבי....חחחח... רק שיהי בריא,באמת, בכל פעם שנגמרת לו המקופלת הוא לוחץ על "התחל" מחדש ו...הופ... שוב חבילת מקופלת מחכה לה שם בתוך הע ר י מ ה שיכניסו אותה לכיס... ובשביל זה צריך בעלי מקצוע אוריגמאטיים יש להם הרבה קיפולים שם לעשות.... ה מ ו ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ... חחחחח.... לבריאות שיהיה לו....באמת לבריאות... אי-לכך ובהתאם לזו אני מניח שזה הולך להיות מקצוע ועוד במייקרוסופט והיות ובשנים האחרונות היה לי קשר טוב עם נייר וקיפולים בתחום המקצועי ולמדתי שזה דוקא די משך אותי ,רציתי לדעת איך מתחילים??? מיקי

גילה או

New member
איך מתחילים לקפל ?

יש כמה אפשרויות:ספרים,חוברות ,הוראות באינטרנט,קורסים ומפגשים. אני התחלתי לפני כמה שנים עם החוברות של מירי גולן (ראה באתר של המרכז הישראלי לאוריגמי).החוברות מאוד ברורות ומה שחשוב שדרכן ניתן ללמוד את הסמלים הבינלאומים של הקיפולים.יש בחנויות ספרים בעברית בעיקר של הארבין או של קסהרה.ובאינטרנט יש המון המון אתרים עם הוראות לקיפולים (ראה בקישורים של הפורום אתרים למתחילים).בכל מקרה אני חושבת שכדאי לקפל עם ניירות אוריגמי כי הם כייפים,מדויקים מבחינת ריבועיותם,צבעוניים בצד אחד ולבנים מצד שני דבר שעוזר להבין את ההוראות ואת הכיוונים של החזקת הדף והקיפולים.

למעלה