מיקרוסופט מכריזה: בילד אחד אחרון

מיקרוסופט מכריזה: בילד אחד אחרון

מיקרוסופט אומרת שבאוקטובר יצא בילד אחרון לפני המהדורה הסופית של ויסטה: http://www.eweek.com/article2/0,1895,2022621,00.asp תכינו את מנהלי ההורדות :)

Ambious

New member
אני חזרתי מה- 5728 ל- RC1

מקווה שהבילד של אוקטובר יהיה טוב יותר.

האמת שלפי דעתי זה רעיון גרוע

מכיוון ש5728 לא היה כזה מצליח ועד כמה שויסטה התקדמה-היא עדיין לא מוכנה ועדיין יש לה באגים ובעיות, עוד בילד אחד לא יספיק.

חשבתי שהם מתכננים שחרור סופי בינואר

ומכיוון שלא סביר שהם יעבירו רבעון שלם בין הבילד האחרון לגרסה הרשמית, נראה לי שהם שינו את התוכניות שלהם והחליטו להקדים את הגרסה הסופית כדי שיצרני המחשבים יוכלו להכין מחשבים עם ויסטה לכבוד החגים בארה"ב. מוכנות, באגים, ובעיות לא הפריעו למיקרוסופט מעולם. הם שחררו את SP2 ל XP לפני שנתיים בשביל לטפל בבעיות האבטחה של XP (שאמורה הייתה להיות די בשלה אחרי NT עם ששת ה service packs להם זכתה וחלונות 2000 עם ארבעת ה service packs להם זכתה, ועוד service pack אחד שיצא קודם לכן ל XP עצמה). אז עכשיו הם ישחררו ויסטה טרם זמנה באיחור ענק, מיקרוסופט, יצרני החומרה וה PCs יעשו מכה יפה לכבוד החגים, והחכמים יחכו עם השדרוג עד שישחררו את ה service pack הראשון לויסטה, שוודאי יצא ברבעון השני של 2007.

דווקא בויסטה זה שונה

יש מאמץ ניכר מצד מיקרוסופט לשחרר את ההפצה הכי יציבה שאפשר, לכן ההחלטה על עוד בילד אחד לפני שהקוד נסגר סופית לשינויים די תמוהה בעיני.

DToNAToR

New member
תמיד יש שאיפה כזאת

פשוט יש הפרש בין מה שהמפתחים של MS רוצים למה שסגל ההנהלה רוצה, וזה כסף. אז השיקול להוציא את ויסטה לפני חג המולד יכול מאוד להיות שיגבר על הרצון להוציא תוכנה עם מעט יותר באגים.

לפי מה שהבנתי-הוא עדיין יצא בינואר

כלומר התאריך שיחרור לא ישתנה, אני רק מקווה שבילד אחד יספיק בשביל לתקן את כל הבעיות בויסטה, שעדיין יש כאלו.

Y. Welis

New member
יהיה RTM בסוף אוקטובר

וכן גירסה אירגונית בנובמבר (של ה'אנטרפרייז', שטרם נראתה כבטא), ובינואר תהיה גירסת GOLD עבור ה-ULTIMATE, שתופץ באופן מאסיבי. כך לפחות ההשערה כרגע.

ורצו ש SP2 יהפוך את XP לבטוחה

כפי שתיכננו אז שויסטה תהיה, ואפילו עקבו את השחרור של ויסטה כדי להפנות כח אדם לעבודה על SP2. למותר לציין, זרם תיקוני האבטחה ל XP המשיך לזרום כרגיל בשנתיים האחרונות, כולל עדכון האבטחה מלפני ימים ספורים ל VML באקספלורר ועדכון חודשי להסרת ה malwares של החודש.

למעלה