מיקרוסופט משחררת בטא ל- "מדיה פלייר 11"

Ambious

New member
מיקרוסופט משחררת בטא ל- "מדיה פלייר 11"

מוקדם יותר היום מיקרוסופט שחררה לציבור הרחב את הבטא של הגרסה הבאה של נגד המדיה שלהם. מדיה פלייר 11 מכיל בעיקור שיפורים בממשק, תמיכה טובה יותר בתוספים, וספרייה משופרת. התוכנה זמינה להורדה מאתר מיקרוסופט כאן.

roin10

New member
../images/Emo47.gif אבל...

אני כבר מזמן הפסקתי להשתמש בתוכנה הזאת. יש תוכנות הרבה יותר מתקדמות וטובות לניגון סרטים ומוסיקה

Ambious

New member
מה שנכון נכון, אבל למרבה ההפתעה

מסתבר שרבים עדיין משתמשים בה.

UvalS

New member
הורדתי.

כרגע אני מנסה אותה, קצת קשה לי להאמין שאכתוב עליה סיקור, אבל בכללי - נראה שיפור רציני בממשק ובעיצוב ואפילו הספקתי לשים לב למספר תוספות. אוי, אוי, מיקרוסופט התחילו להעסיק מעצבים מעולים. התוכנה נראית ממש טוב, פשוט מצויין. אגב, מה שכן יש, זו סקירה בבלוג של שחר.

הורדתי כבר לפני כמה ימים

בצורה לא מאוד חוקית. שיפור משמעותי מאוד בעיצוב, עיצוב פשוט יפהפה, אבל לא הרבה יותר. הספריה אכן משופרת, תצוגה טובה יותר. בנוסף, חנות מוזיקה מקוונת חדשה - URGE. אם השתמשתם במדיה פלייר 10, שדרגו ל-11. אם לא השתמשתם ב-10, אין טעם.

אה, ושכחת להזכיר:

אאל"ט, חייבים גירסת Genuine. [אני בכוונה לא אומר 'עותק מקורי', כי פרצו כבר גם את זה...]

מתנדב

New member
התקנתי את זה, ואני רואה שישנם סרטים

DVD שהוא מכיר את התרגום טוב מאוד, וישנם סרטים שהתרגום לא עובד למה זה? צריך להיות בזה אופציה גם לתרגום, לא? כי חלק סרטים התרגום כן עובד לי

Wazzap

New member
נראית מצויין...

אתם יכולים להגיד לי למה כולם שונאים אותה ועוברים לתוכנות אחרות? מה רע במדיה פלייר?

roin10

New member
תנסה להשתמש בWinMp במוזיקה

ולראות סרטים בMv2Player ואז תבין. ואני לא מדבר רק על העיצוב,האיכות הרבה יותר טוב

UvalS

New member
אני אישית משתמש ב-Winamp

יותר "קלה" מאשר WMP שנראית "כבדה" בשבילי. אולי זו רק ההרגשה. אבל התוכנה מצויינת (WMP11), אני מנסה אותה ומניח שאעבוד איתה בזמן הקרוב.

DirtySpirit

New member
הממ

אני אישית משתמש בWinamp, בגלל שלדעתי היא פשוט יותר נוחה. בעיקר בכלי של יצירת פלייליסטים, ועוד המון דברים. אני מניח שאני פשוט רגיל.

DirtySpirit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

אני אישית לא משתמש במדייה פלייר. אבל, אני חייב לציין שהתכנה נראית ממש טוב. ממש. תמיד אהבתי את העיצוב של מייקרוסופט

זה אמור להפתיע אותנו

שביל גייטס קונה רעיונות? - להעתיק רעיונות, בצורה חוקית ולא חוקית כאחד. - לשחרר דברים הרבה יותר מדי מהר ועם באגים. 2 המוטואים המנצחים של מיקרוסופט.

למעלה