מיקרופון| אורני, תוכלי בבקשה לכתוב לי מה היה

כמו הרבה דברים אחרים, גם כאן - היום זה לא מה

שהיה פעם.
כיום מדובר בחומר סינתטי דמוי אבן/שיש והרגישות שלו גבוהה מאד. כל מכה קטנה גורמת לפיצוצים (אצלי - צלחות פורצלן וזכוכית עדינות שמוכנסות למדיח ופוגעות קלות בקאנט שבקצה השיש,
יוצרות בו שברים של ממש. איזה מין חומר זה שצלחת עדינה מפוצצת אותו?) וכל טיפה קטנה של תה או של רוטב או של תבלין כלשהו, יוצרת כתם.
כמובן שאסור לשים על המשטח שום כלי חם.
כאמור - אני מבשלת מעט מאד ובעיקר ממעטת מאד בתיבול תוקפני, וזה נראה גרוע מאד.
 

amysh

New member
אני קניתי לפני שנה וגם מרוצה

לא חווה את הבעיות שאתן מספרות פה, אם נשאר כתם צבע של תבלין או קפה הוא יורד מייד עם ניגוב סמרטוט אחד. גם אצלי אין שום סדק.

יכול להיות שזה תלוי מאיפה קונים? גם חברה שלי שקנתה לפני 3 שנים מרוצה ואין לה בעיות. גם חמותי שקנתה לפני כעשר שנים.
 

תכלתt

New member
מה זה שיש אמיתי? תודה על המלצתך. נפנה אליהם

אנחנו מתכננים להחליף שיש במטבח הזה.
 

vered1111

New member
יש המון ספקי שיש בפ"ת...

אני עובדת עם פיני משיש גיא - קודם כל בן-אדם, אמין מאד, מקצוען אמיתי והמחירים שלו הוגנים.
 
קניתי אצל מישהו שחברת קיסר המליצה עליו. מתקין

מורשה ומומלץ שלהם. גם הטכנאי שלהם שביקר בביתי, אמר שזה חומר מקורי שלהם.
אני חייבת לציין שהוא בכלל לא הופתע למראה הבעיות שיש כאן וכבר היה ערוך מראש לטפל בהן.
למרבה הצער הפתרונות שהביא היו יעילים אך זמניים בלבד.
 

vered1111

New member
שיש אמיתי=גרניט. מאיזה איזור את?

יש לי המלצה על איש שיש מעולה בפ"ת, עובד בהרבה אזורים.
אם את מעוניינת, אשלח לך את הפרטים שלו.
 

תכלתt

New member
מיקרופון| אורני, תוכלי בבקשה לכתוב לי מה היה

בהתנהלות שלך מול אבן קיסר?
ממש אודה לך.
אצלי הם מתנערים מאחריות בצורה גועלית!!!
יתכן ונתבע אותם בבית משפט.
 

תכלתt

New member
גרה באזור המרכז. גם על גרניט שמעתי כלמיני

חסרונות.
לא יודעת למי להאמין.
האם לגרניט אין חסרונות לאורך שנים?
 

vered1111

New member
גרניט הוא חומר טבעי העובר ליטוש.

החסרון של גרניט זה שאם תשימי עליו כלי רטוב, נגיד משהו כמו כמה שעות, אז הרטיבות תחלחל לאבן.
אבל, כמו שהיא נספגת ככה היא מתנדפת...
אם את מחפשת משטח עם מראה אחיד תתקשי למצוא כזה בגרניט, ואם יש אז מאד יקר.
זה בעצם היתרון של אבן קיסר שהמראה שלו נקי ואחיד ולא משתנה כמו אבן טבעית.
יתרון של הגרניט זה שאפשר להניח כלים חמים ישירות עליו, ואילו על הקיסר אסור.
מהנסיון המקצועי שלי שני החומרים מחזיקים יפה לאורך שנים...
כנראה שנפלת על סדרת יצור לא מוצלחת....
שולחת לך במסר את הפרטים של איש השיש.
בהצלחה,
ורד.
 

תכלתt

New member
תודה רבה! למה כוונתך "כך היא מתנדפת"? גם אם

הרטיפות נספגת היא תתייבש ולא תחלחל למשל לארון?
יש לי בעיה עם העניין של לשמור על השיש יבש לגמרי ללא רטיבות.
 

vered1111

New member
אין סיכוי שיגיע לארון... זה רק בשכבה העליונה

של השיש. אין לך מה לדאוג
 
מעניין מי האיש שייש הזה

כי גיסתי המליצה לאמא שלי על מישהו מפ"ת , הוא לקח המון כסף על הגרניט , חייב לקח משטח שלם - אז גם עשו לה שולחן דלפק , והעבודה מאוד לא יפה בלשון המעטה .

אמר שקשה לעבוד עם גרניט.

ואני כ"כ רוצה לעשות מטבח , וכל כך מפחדת לאור הסיפורים שלכן .

אין על שיש חברון סוג *%@& שיש לי
 
אחרי שרדפתי אחריהם שנה שלמה ואחרי

שאיימתי עליהם בתביעה ובפרסום העניין בכל מקום (פירטתי בהרחבה), בא מישהו שלא הופתע כלל וכלל למראה המשטח שלי (לא נכון לקרוא לו אבן או שיש).
מרח על הסדקים איזו אבקה שהרטיב במים וזה סתם את הסדקים (אבל כעבור שבועות אחדים הכול התפרק), מרח חומר כלשהו שניקה את הכתמים שנספגו
במשטח (חשוב לציין שאני בקושי מבשלת) - לדבריו זהו חומר שאין להשיג בשום מקום. כמובן שכתמים חדשים נוצרו במהירות רבה.
וכיום, שלוש וחצי שנים לאחר שנרכש, המשטח שלי סדוק ומוכתם כאילו היה בן עשרים לפחות.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לשתיכן. גם אני מצטערת עלהבחירה בשיש

מאבן קיסר - שומרת עליו מאד כך שלא נראה נורא, אך לא אוהבת את העבדות הזו לשיש.
 
למעלה