אורני אורני
New member
כמו הרבה דברים אחרים, גם כאן - היום זה לא מה
שהיה פעם.
כיום מדובר בחומר סינתטי דמוי אבן/שיש והרגישות שלו גבוהה מאד. כל מכה קטנה גורמת לפיצוצים (אצלי - צלחות פורצלן וזכוכית עדינות שמוכנסות למדיח ופוגעות קלות בקאנט שבקצה השיש,
יוצרות בו שברים של ממש. איזה מין חומר זה שצלחת עדינה מפוצצת אותו?) וכל טיפה קטנה של תה או של רוטב או של תבלין כלשהו, יוצרת כתם.
כמובן שאסור לשים על המשטח שום כלי חם.
כאמור - אני מבשלת מעט מאד ובעיקר ממעטת מאד בתיבול תוקפני, וזה נראה גרוע מאד.
שהיה פעם.
כיום מדובר בחומר סינתטי דמוי אבן/שיש והרגישות שלו גבוהה מאד. כל מכה קטנה גורמת לפיצוצים (אצלי - צלחות פורצלן וזכוכית עדינות שמוכנסות למדיח ופוגעות קלות בקאנט שבקצה השיש,
יוצרות בו שברים של ממש. איזה מין חומר זה שצלחת עדינה מפוצצת אותו?) וכל טיפה קטנה של תה או של רוטב או של תבלין כלשהו, יוצרת כתם.
כמובן שאסור לשים על המשטח שום כלי חם.
כאמור - אני מבשלת מעט מאד ובעיקר ממעטת מאד בתיבול תוקפני, וזה נראה גרוע מאד.