(מיקרו) חרקים של סירגו

udiwudi

New member
(מיקרו) חרקים של סירגו

קיבלתי בדואר לפני שבוע את הספר של מנואל סירגו אלברז משנת 2005 (והוא כבר הספיק להוציא עוד אחד) שמתמקד בעיקר בחרקים. החלטתי לקפל כמה – אבל במיקרו (כלומר משאריות הטישיו פויל מהפרוייקט של הנגנים...). הדפים היו בגודל 13-14סמ. קיפלתי את הצרעה (יצא לא רע) ואת החרגול (יצא ממש פיצי). בסך הכל בינתיים אני נהנה מהספר אם כי הוא קצת ריאקציונרי – בסיסים רגילים למדי (המון בסיסי צפרדע ובסיסי ציפור) עם עיצובים בסוף. אודי נ.ב. הספר הוזמן מהאתר המצויין של ניקולס טרי passionorigami, שם גם קניתי את הספר של טרי עצמו והזמנתי נייר פויל (שעוד לא יצא לי להשתמש בו). הספר של דיאז גם על הכוונת - נשמח לשמוע עליו מאייל לאחר שייקבל אותו.

eyal reuv

New member
הספר של סירגו

הדגמים יוצאים הכי טוב מנייר אריזה דק מאוד או מנייר טישיו פויל. הספר לא מלהיב ,וטכניקת הקיפול די מעצבנת,אבל ניתן להגיע לתוצאות די יפות. אני מצרף תמונה של מספר חרקים שלו שקיפלתי. באשר לספר של ROMAN DIAZ-הספר יישלח אלי כנראה בתחילת אוגוסט ע"י ניקולס טרי,אז אני מחכה בחוסר סבלנות... תהנו בכנס! אני כנראה לא אוכל להגיע-לחץ של בחינות באוניברסיטה(בחינה בכלכלה על הכוונת.....) אייל

udiwudi

New member
סירגו - מיקרו-עכביש

אני מסכים שהטכניקה מעצבנת קצת - חדוות קיפול אין פה (זה לא מונטרול) אלא הרבה בסיסי צפרדע ובסיסי ציפור ושיקועים רבים. העיצוב הסופי הוא רק בשלבים האחרונים שך כל מודל. בכל אופן, האתגר מבחינתי זה לעשות את הדגמים במיקרו כך שהם יוצאים בגודל (כמעט) של החרקים עצמם. היום קיפלתי מיקרו עכביש (ניר טישיו פויל משני הצדדים גודל 13ס"מ). אודי. נב. חבל שאתה לא יכול להגיע לכנס - אותך דווקא מאד רציתי לפגוש...

למעלה