מיקרו שהוא גם תנור

ARCH 2

New member
מיקרו שהוא גם תנור

יש למישהו? במסגרת "חיסכון" במכשירי חשמל על השיש, אני נאלצת לוותר על הטוסטר אובן שלי (שמאוד שימושי אצלינו!). החלטנו לרכוש טוסטר אובן שהוא גם מיקרו (או להיפך
- מיקרו שהוא גם טוסטר אובן/ תנור קטן). זה בנוסף, כמובן, לתנור בילט-אין רגיל וגדול. למישהו יש? מה מומלץ? איזה נפח? של איזו חברה? על מה לשים דגש כשבודקים ומשווים בין המכשירים השונים?
 

Rשף

New member
יש ומומלץ

לא מכיר דגמים ( שלי עתיק) אבל לקחת כזה עם טורבו ולא רק משחים/גריל. שלי בנפח גדול (לא יודע איזה) מצד אחד הוא מאד שימושי אבל עכשיו כשאני מתכנן מטבח אין לאן לדחוף אותו
 

Rשף

New member
אנחנו לא (המזווה הוא ממ"ד)

השאלה מה גודל הנישה, לא רצינו להתחייב לגודל מסויים כי מיקרויים לא באים בגודל סטנדרטי
 

ARCH 2

New member
זהו שבגלל זה אני שואלת

אני צריכה לתת למעצבת הפנים שלנו מידות לגבי הנישה. נתכנן טיפל'ה יותר גדול ומקסימום נסגור. עדיף מאשר להיפך.
 

yrnkrn

New member
לא כדאי

בטוסטר אובן זמן אפייה טיפוסי הוא 20 דקות וכל הזמן הזה אי אפשר להכין שום דבר במיקרו כי הוא "תפוס". אצלנו זה בחיים לא היה עובד. כסימולציה תנסו שבוע לא להשתמש במיקרו כל זמן שהטוסטר אובן עובד ותראו אם אתם מסתדרים או נתקעים.
 

אם פי 3

New member
יש ומרוצים מאד

קנינו אותו כשעוד לא היה לנו תנור, אבל גם היום, אם לא מדובר על תבנית גדולה שלא נכנסת, אני מעדיפה להשתמש בו (לא אוהבת את התנור שלנו) - ולרוב הוא משמש כתנור, ולא כמיקרו. הוא קצת ישן, אז לא יכולה לעזור בפרטים (שלנו של גולדסטאר). חשוב לשים לב, שהאפיה היא באמת אפיה, ולא חצי. חשוב לשים לב שהנפח גדול כמה שיותר, כדי להגביל כמה שפחות את גודל הכלים הנכנסים פנימה. שיהיה נוח לתפעול וגמיש באפשרויות - פרה-היטינג, תכנות משך האפיה וכדומה.
 
למעלה