מיק אפ

מיק אפ

ראיתי שהמלצתן על מיק אפים של חברות יקרות אבל יש בעית התאמה לא רק של הצבע אלה גם סוג המיק אפ יש לי מיק אפים רבים של חברות יחסית זולות כמו לוראל פופה רבלון וקרליין ואף אחד לא מושלם גם אם גם אם התאמתי לפי מה שכתוב על האריזה או נעזרתי בדיילת היחיד שהוא סביר לדעתי הוא לוראל סטיק אבל אין לו מקדם הגנה בקיצור אם כל כך קשה להתאים מיק אפ איך אני יעבור לרכישת מוצרים יקרים שאולי בכלל לא יתאימו לי אני אצטרך משכנתא למיק אפים עיצות יתקבלו בברכה

Springy

New member
לצערי...

אין לי הרבה עצות מעשיות בשבילך, כי אני עוד לא מצאתי מייקאפ זול וטוב, אבל אני בטוחה שאם תחשבי כמה עולה לקנות הרבה מייקאפים זולים, תראי שעדיף להשקיע באחד טוב. נכון שהמחיר יקר ובמדינתנו הקטנטונת אפילו בלתי סביר בעליל, אבל כמעט כל חודש יש מבצעים של 25% או 30% הנחה על חברות טובות, ומייקאפ בסה"כ זה מוצר שמחזיק די הרבה זמן. חוץ מזה, הדיילות שם יקדישו לך תשומת לב כמו שצריך ויעזרו לך למצוא גוון מושלם (אחוזים...). ממליצה בחום על אליזבת ארדן ואסתי לאודר. בכל מקרה - בהצלחה!

יש פיתרון לכל דבר (כמעט)

אני תמיד ממליצה לקנות את הגוון שהכי מתאים לך, אם הוא קצת כהה תקני גוון בהיר יותר ותערבבי קצת לפני כל מריחה, אם הוא קצת בהיר לך תקני עוד מייק אפ כהה יותר ושוב לערבב מעט לפני המריחה. קניית שני מייק אפים שישלימו אחד את השני לגוון שהכי מתאים לך יספיקו לך לתקופה כפולה. כך שלא יראה לך שזה ביזבוז:) כמה כללים חשובים כדי שמייק אפ יראה טוב. הפנים צריכות להיות שטופות ונקיות. מאוד ממולץ לשים קרם לחות לפני המייק אפ. לא למרוח "שפכטל", כמה טיפות מספיקות לכל הפנים. חובה!!! פודרה! אחרת המייק אפ בשניות נוזל. וכמובן לא לשכוח לשים לב לגוון הצוואר שיהיה אחיד עם הפנים:) בהצלחה!

למעלה