מירב בטיטו מגיעה ל-

מירב בטיטו מגיעה ל-../images/Emo43.gif

מירב בטיטו מגיעה להתארח בתפוז! היא נכנסה לבית האח הגדול באמצע העונה - והאישיות הדומיננטית שלה נחשפה כמעט מיד. לאחר חודש בבית היא הפכה למודחת ה-11 מהתכנית. האם היה שווה להכנס לבית האח הגדול? האם באמת היה שווה לוותר על המסאג'? והאם היא התקוממה מאוחר מדי כנגד פרידה? בשעה 16:00 תגיע מירב בטיטו לפורום הרשמי כדי לענות לשאלות אלו - ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=150142589
תחרות ספרותית - שכולה חוויות יש לכם חוויה מדהימה שאנחנו חייבים לשמוע עליה? ספרו לנו בפורום ספרים וספרות על חוויות יוצאות דופן שעברתם במהלך חופשות או טיולים - ואולי תזכו בעותק של הספר "האיש הבודד" מאת ברנרדו אצ`אגה ובהוצאת "זמורה ביתן": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=276&MessageId=150149175

LilyKat

New member
היה לי חלום גאגאי O:

חלמתי שאני וגאגא ועוד כמה קרובי משפחה הולכים לשחות באיזה מעיין תת קרקעי (
?!), ואז גאגא מתחילה להתחרפן ולדבר המון שטויות (זה יכול לקרות P:), ונחשו מה אני עושה? אני נותת לה נשיקה כדי שתפסיק. אעאעאעאעע
ואז היא אומרת משהו כמו "Little moster kiss!" וכשאנחנו חוזרים הבייתה אני מספרת לכולם שנשקתי את ליידי גאגא
הזוי משהו
אני מאשימה את הקליפ החדש!

GM1988

Well-known member
../images/Emo6.gif

Little moster kiss קרוב לודאי מה שגאגא אכן הייתה מוצאת להגיד... אני בכלל נקרע מהקטע של המפלצות שהיא מכנה את המעריצים ועצמה חח זה טיפה ילדותי כזה ועדיין נראה חמוד. זה נראה כאילו היא הפכה את המעריצים שלה ועצמה לאיזה סיפור על מפלצות שהם החברים הטובים שלה או הילדים שלה , לא יודע ... כי היחס שלה אליהם הוא מאוד מזכיר את היחס שהיה למייקל ג'קסון למשל שהיה גם הוא מתאבד על מעריציו וחלקם היו חבריו. זה נורא חמוד מצידה ואני מאמין שהמעריצים שלה מעבר למוסיקה וכל מה שהיא נותנת להם מאוד אוהבים אותה גם על הצד הזה ושהיא משקיעה גם בקרבה איתם, משתפת על הכל בטוויטר, מתכתבת איתם, זה יפה מאוד
היא באמת מיוחדת במינה ויש לה משהו שמבליט אותה מבין כל האחרות שיש היום, ויש לא מעט, אבל גאגא יש רק 1

limors2

Active member
נזכרתי שגם אני חלמתי על גאגא!

אבל משהו לא מעניין ככ
רק שליהי אמרה לי שבורן דיס וויי מקום ראשון במצעד בגלגלצ. מהתת מודע שלי לתוצאות המצעד ביום חמישי!

Nens333

New member
חחחח איזו חמודה! "ליטל מונסטר קיס!" ../images/Emo6.gif

Nens333

New member
חמודה! "ליטל מונסטר קיס!" ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

למעלה