מירב לא עפה בתוכנית האחרונה

שת לוי

New member
מירב לא עפה בתוכנית האחרונה

מעניין למה בני גאון לוקח זכות וטו בקביעת המעומד שישאר / או שיילך. בתחילה מביאים את הבנים שזכו: שי ודוד שמעיפים את מירב - 2:0:0 אחר כך מר רייכמן{הקדוש} לא יכול להצביע כי הוא מכיר את מירב. למה הביאו{למה באת?} אותו לתוכנית מלכתחילה? ואז בני גאון במבצע מרהיב חסר מעצורים {הצופה היחיד שצפה בתוכנית זו נותר המום מגניבת דעת זו} .חף מהסברים מעיף את מיטל להבי. והס {שקט} {למה בעצם נערכה הצבעה?} {מר און שווה 3 קולות או יותר ?} למה בעצם הועלתה תוכנית זו מלכתחילה מר בני גאון? איזה זכות נותנת לך לרמות כך את הצופה היחיד . באחת התוכניות הקודמות לקחת זכות וטו וטרחת להסביר את זה בתיקו מנומק אך כאן{לא טרחת} אין הסבר אחר מלבד שחיתות.. {אפילו פנייך הלבינו נוכח הגניבה...} רימית את הצופה היחיד שצפה בך והוא צועק : "טלעד הביתה . לחיי הצדק" . עכשיו שוב לא יצפו בך ולא משנה כמה כסף תשלם !!!!

שת לוי

New member
בין אמת לשקר

מחפשים את האמת בתוכנית reality שמתוך 202 שעות מצולמות אתם מקבלים 40 דק, ערוכות {ברוטו}, הצחקתם אותי...כדאי שתעברו למציאות אחרת !!! מה עניין קומבינות בין המתחרים לצביעתו של בני גאון!! הפורמט נותן לכל אחד מהתחרים אותו סיכוי לקומבינה בכס המשפט, כל אחד פועל לפי שיקוליו מצפונו בדרכו לנצחון.{אז מי יפה נפש של אימא שלו}. לעומת זאת , ולהבדיל , יושב שר המשפטים שבמקרה זה מכהן גם כראש הממשלה , ומשתלט על המליאה ,כמו דיקטטור {רך ועדין כמובן}, ואולי הוא אפילו לא מודע לצעד הזה, כלומר זה מעין מקרה נוסף {הרי ידוע כי הדברים קורים לנו במקרה כמעט אף אחד לא מתכנן את מה שקורה לו,רק זה שלא עושה כלום יכול להעיד שהוא מתכנןמשהו}. אז בדיוק כמו שבמקרה האיש הזה מליונר ולא אחר,כך הוא במקרה זה נוהג כך ופעם הבאה לא ינהג אחרת... יעיד יומטוב שעבר שינוי מהותי בחייו כל דבריי אלה. { ואם לא היה זה מקרה תמים {כמו שנהוג להשתמש בלשון} אז מדובר כאן במעשה לא אצילי שפגע בצופה היחיד שנזכר במילותיו של קהלת "מקרה אחד להם כי מותר האדם מן הבהמה אין"

כיס

New member
למקרה ששכחתם....

זו בדיוק הסיבה שיש ליו"ר הפורום זכות וטו - כדי לנטרל קומבינות והצבעות לא עניניות. הבנים בחרו להעיף את מי שלדעתם תסכן אותם הכי הרבה בגמר ובני גאון תיקן את העיוות והעיף את מי שהייתה (ללא ספק) אחראית לכישלון הצורב במשימה. אני חושב שקוראים לזה צדק. להתבכינות על ספירת הקולות קוראים פינקסנות.

ביה"ס הבינתחומי הרצליה

רק שתבינו היכן לומדים נבחרי עמנו ומי המרצים שלהם. הדוגמא לשוחד דעת שנתן פרופ' רייכמן כל כך אופינית לשלטון בישראל ועצוב שכך.

motekmotek2

New member
למה לא להתמודד עם האמת?

הרי האמת היא שמיטל הייתה צריכה ללכת, כי היא בחרה את ההצעת חוק ושיכנעה את הבנות, אז עם כל הסימפטיה שלכם אליה, תתמודדו עם האמת. השוחד האמיתי היה של הבנים, הם אילו שעשו קומבינות עוד בתחילת התוכנית ופעלו מתוך אינטרסים עקומים ולא אמיתיים. היחידות שהולכות עם האמת כל הזמן ופועלות בכנות הן מירב ועביר. ורייכמן לא עשה שום נזק, להפך, הוא הסיר את ההצבעה שלו וכך יכל לגרום רק נזק למירב, אבל בני גאון ראה מעבר...לפחות ממה שאתם רואים. תבדקו את עצמכם.

n l m

New member
איזה נזק למירב לעזאזל?

תארי לעצמך שרייכמן היה מצביע לעביר ללכת ואחריי זה גאון היה מצביע למיטל או להייפך הריי הוא לא יכל לתאם אם בני גאון הצבעה והיה נותן סיכוי גבוה להעפה של מירב אז במקום זאת הוא עשה דבר חכם שיציל את הסטודנטית שלו ואת הפייבוריטית שלו בתכנית, נתן את ההצבעה שלו לבני גאון, הריי הוא לא אמר "אני פורש" הוא אמר "אני נותן את כל ההכרעה בידך" וכך הוא נתן למירב יותר מ60% להמשיך הלאה אני במקום גאון הייתי מעיף אותה רק בשביל הפרנציפ על התרגיל הזה למרות שאני בעדה

הדמר

New member
סתם בשביל הידע הכללי

בס"ד מה היית הצעת החוק של כל אחד? ודבר נוסף אמנם לא ראיתי את התכנית אך ע"פ דבריכם מיטל היא זו שהציעה את הצעת החוק אם כך זה מראה שהיא פעלה למה היא צריכה לעוף גם אם זה לא עבר אתם יודען כמה הצעות חוק לא עוברות בכנסצ ובכל זאת החבר כנסת נבחר לכהונה נוספת?

כיס

New member
סתם בשביל הידע הכללי

מיטל התעקשה על הצעה שעומדת נגדה התנגדות ממשלה. אי אפשר להעביר הצעת חוק שכל הקואליציה נגד. הפעולה היחידה שמיטל עשתה היא לגרור את חברותיה לאבדון

Jen74

New member
היה כאן מחטף כפול !!!!

קודם כל העניין הזה שהביאו את הפרופ' רייכמן שמלכתחילה לא היה צריך לשבת בפורום מאחר ויש לו ניגוד אינטרסים מהכירותו את אחת המתמודדות לעוף מהתוכנית. איך לעזאזל נתנו לו לשבת בפורום ההדחה??? ודבר שני, אני בטוחה באלף אלפי אחוזים שאם הבנים היו מועמדים להדחה לא היו מטיחים בפניהם את הקומבינות שהם עשו. בנות עושות קומבינות? אוי ואבוי, עביר, איך עשית דבר כזה? כולנו ראינו יפה מאוד מי התחיל את הקומבינות ואיך התחמקו רוב השרים מלדבר עם הבנות ואל הבנים ניגשו בלי בעיות לדבר וללחוץ ידיים. אין מה לומר, הבנים ינצחו בגדול בתוכנית הזאת בגלל שהמדינה שלנו שובינסיטית למדי ולא נותנת הזדמנות ושוויון זכויות לנשים וזה בדוק ברור ומוצג צבעוני על גבי טלביזיה!!!! אני לא ראיתי את כל הפרקים של התוכנית אבל בפרקים שאני כן ראיתי לא זוכרת אף פעם אחת שהביאו בתור מומחה לפורום אישה כל שהיא. רק מומחים ולא מומחיות. תחשבו על זה!!!! עוד תוכנית מיותרת שאפשר היה פשוט לקחת מראש את יוסי או שי ולתת להם את החמש מיליון ביד ולא לבזבז את הזמן והסבלנות של הצופים שחשבו שאולי במקרה יש כאן תחרות הוגנת.

kobyzi

New member
וכשהביאו את הרב בפורום של מוריה

אין קומבינות מביאים אנשים ישרים תפסיקו לזיין את השכל מירב לשלטון "אירשאיי-מאסה"

למעלה