מירוץ הלפיד ה-63- תנועה מצילה חיים.

מירוץ הלפיד ה-63- תנועה מצילה חיים.

כמה עולה אצלכם מירוץ לפיד חניכים? כמה מירוץ לפיד בוגרים? וכמובן- אתם יוצאים?

שי559

New member
בהתלבטות

שמעתי מכמה אנשים שמירוץ לפיד לשישיסטים לא משהו בכלל..

אדון שי סגיב.

אז ככה- אני הייתי במירוץ לפיד בוגרים גם בחמישית וגם בשישית. בחמישית יותר נהנתי, מודה (אומרים שהפעם הראשונה תמיד הכי כייפי).. אבל- נהנתי גם ממש בשישית. אתה צריך לנצל את הטיול הזה כדי להכיר את השכבה שלך בארצי (תמיד תמצא איזה קבוצה של בערך 8-10 חבר'ה מהארצי שאיתם תסתובב הכי הרבה במהלך המירוץ), ככה שאם תכיר את האנשים (וכמובן תהיה עם הסניף השולט שלנו
) אין מצב שלא תהנה. גם אם המסלול לא יהיה משהו. חוץ מזה, שהמסלול הוא כייפי... הולכים המון, אבל זה חלק מהחוויה. מירוץ לפיד לשישסטים הוא מעולה! כמו לכל שכבה. זה לא שמקפחים את השישסטים. ההנאה במפעל תלויה כמעט לגמריי בך. ובגלל שזה תלוי בך- אני בטוחה שתהנה.
מסקנה
חסר לך שאתה לא יוצא!!!

שי559

New member
גברת נועה קצוביץ'.

מהסניף שלנו יוצאים מעט מאוד בוגרים לטיול בוגרים וכמעט ואף אחד מהם לא שישיסט. נראה בשלישי מה המצב של השישיסטים היוצאים לטיול.

אנחנו בחמישית שלי יצאנו ממש קצת!!!

אז שום דבר לא יקרה אם תהיו שלושה אפילו. תכירו ארצי!

yaelula94

New member
אלללה ספפיייר@#%@#$

אנחנו סניף של עשרה בוגרים בלחץ היסטרי ואנחנו יוצאים כולם, כמעט... אז מי שלא יוצא בגלל שהוא לבד שיחשוב על סניף נילי

Rioter

New member
מחירים בראשון מערב

חניכים - 120 בוגרים - 400 ו.. יוצאת רק לחניכים כנראה. ^^

sappirz

New member
../images/Emo15.gif בגדרה../images/Emo27.gif

בוגרם+חניכים- 350 (יש לנו סבסוד של 50 ש"ח מה-70 שנה) חניכים- 120 יוצאת כמובן לשניהם :)

yaelula94

New member
../images/Emo13.gif

בוודאי שאני יוצאת... כבר שילמנו עליי ועל שתי האחיות שלי.. ואצלנו- 130-חניכים 400-בוגרים אנחנו מוציאים כובע לכל הסניף וסוושרט לצוות הדרכה[אור,בלי תגובות!] יו יו יו XDD

=\

חניכים 130 בוגרים 400 יוצאת לחניכים ועדיין לא החלטתי ממש על הבוגרים.......... הקפוצון של הצוות הדרכה יהיה אחד הטובים!! זום זום שליטה!

yaelula94

New member
ספייררר :]

תבואי, יהיה כיףף!
שיראו שבסניף נילי יש שישיות אההעע ושנפיץ את הקפוצון השולאטט שלנוו בכל הארצי =]] ויהיה לך גם בקבוק קולה גדוללל
ואני אוהבתת אותךךך

orlupo

New member
סניף נילי האלה....

הבטיחו שאני אככב אי שם בסווטצרט... פשוט ביזיון איך הורידו אותי...

yaelula94

New member
אלללה צוות הדרכה סניףף נילי!!

סוגדתת לכםם
אסף.. אתה יודע כמה חניכים נרשמנו לכםםם? ספיר נרשם לך עוד חניך חח

למעלה