מירוץ חדרה ע"ש ניר זהבי

perrinat

New member
מירוץ חדרה ע"ש ניר זהבי

לפני 10 ימים (3/11/05) התקיים המירוץ השנתי על שם ניר זהבי. אלפי ילדים וחיילים התאספו במגרש הפועל בחדרה השתתפו באירוע. נכחו גם מג"ד 101 סא"ל אלעזר טולדנו, ראש העיר חיים אביטן, מ"מ סמי לוי, שלמה בוזגלו ממחלקת הספורט ונכבדים נוספים מעיריית חדרה, וכמובן גם משפחתו של ניר, אימו אילנה זהבי, אישה יקרה, היתה היועצת בבית הספר בו למדתי. אני זוכרת שהשתתפתי במירוץ מספר פעמים, כשהייתי בחטיבת הביניים. השתתפתם פעם במירוץ? זכורות לכם חויות מיוחדות?

iEyal

New member
השתתפתי פעם

זה היה במסגרת בית הספר (חטיבה) מה שזכור לי מהכל הסיפור זה שמקבלים חולצה

perrinat

New member
באמת היה צריך לתעד...../images/Emo6.gif

לא לעיתים קרובות זה קורה...

בקשר לניר זהבי../images/Emo41.gif

החברה הכי טובה שלי זכתה מקום ראשון ב-ה-ו ושנה שעברה מקום שני שמה
ליליה

the only one 16

New member
אני 10 שנים גרה בחדרה ו....

אין לי מושג מי לעזזל היה הניר זהבי הזה שכל שנה עושים לכבודו מרוץ כזה ענקי????

שנה שעברה הייתי במירוץ

במיסגרת בי"ס,אבל לא השתתפתי
ומי שהישתתף קיבל חולצה

הייתי במירוץ בכיתה ו'.

האמת, אנחנו רצים בשביל מישהו שלא הכרנו. לא הכי אכפת לי, אבל לודעת למה, זה לא הכי מציק לי...\-: אבל עדיין, רצים בשבילו. עכשיו אני כבר לא כי אני בחטיבה ורק הטובים רצים. אני רצתי בעממי.

AeroSlash

New member
אני זוכרת בכיתה ו'

הבית ספר שלי זכה במקום שני בעממי או משהו [כבר לא זוכרת איך זה הלך].. ואילנה היא באמת אישה מקסימה, היא הייתה היועצת של השכבה שלי, כשהייתי בכיתה ז' ושנה אח"כ היא פרשה
.. יש לי את החולצות והתעודות השתתפות עדיין בבית.. אני זוכרת ראינו פעם בכיתה גם סרט על ניר עצמו..

skygirl

New member
גם אני...

השתתפתי במרוץ הזה כשהייתי בכיתה יא' וזכיתי במקום השני, עד היום (6 שנים אחרי) אני שומרת את המדליה, לזכר הימים הטובים שבהם הייתה טובה בריצה:)

למעלה