מירוץ יער עופר הסרט

מירוץ יער עופר הסרט../images/Emo188.gif../images/Emo20.gif../images/Emo26.gif

נמצא באתר - קצר (כרגיל) - בערך 3.25 דקות . התנצלות - יסלחו לי עולי הפודיום של האקספרט שאינם מופיעים בסרט - פשוט השתתפתי במקצה הספורט (וגם הבאתי מדליה) והשופטים סרבו לעצור את המרוץ כדי שאוכל לצלם
. תהנו גדי

יורם חן

New member
גדי, סרט ענק !! ../images/Emo47.gif

הילדים מודים לך על שאיפשרת להם להישתתף כשחקנים כמעט ראשיים, זיו התרגשה על הבוקר לראות שהיא "מופיעה באנטרנט". משום מה בוידאו ניראה שאני לא מתאמץ בתחרות- אני שוקל לעבור רק לשחק בסרטי רכיבה, ניראה לא מעייף בכלל...... היום ראיתי גם את הסרט של פארק בריטניה, יצא גדול. היכונו היכונו לסרט במסלול בארי מזוית הרוכב (מצלמה על הקסדה !!)

אל תתן לקהל לפתח ציפיות ../images/Emo26.gif

ונכון כנראה באמת לא התאמצת ואפילו היה לך זמן לחייך משום מה....

alonaski

New member
מה זה??!!! לפי המוזיקה ../images/Emo12.gif

הם בכלל לא רוכבים...
אלא - עושים ספינינג!!...

alonaski

New member
גדי... שמע, זה לא רציני! ../images/Emo3.gif

וזה גם לא פייר - שאנחנו, גולשי הלא-ADSL רואים את הסרט דרך דמעות... :&#39
יש לי טלפון של טכנאי מחשבים מצויין! אולי תזמין אותו שיסדר אצלך את האפשרות שנוכל לראות מנה קורה שם?... קוראים לו- אדווין! רוצה ת'טלפון שלו?...
(אגב, אתמול נתתי את הטלפון שלו לזוג חברים מכפר הס, שהמחשב שלהם פרק-כל-עול...
מסכנים... )

alonaski

New member
הצלחתי לראות!!! ../images/Emo13.gif

איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!................. סרט מגרה ביותר!!!!
הכי יפה, כמובן זה הקטע של הפודיומים!!!!
אין צילומים יותר נחמדים מאלה של החיוכים על הפודיומים - בין כל הגילאים!!!
- במיוחד כשרואים את זה ברצף...
אגב, גדי - זה עם כתונת הפסים במרומי הפודיום שמקבל מדלית זהב... זה אתה???!!!...
יפה מאוד!!!! יפה לך על הפודיום!!!

עם כל הרצון אפילו אלוף...

העולם במחשבים מר אדווין היקר לא יכול לפתור את בעיית מהירות העברת נתונים בקווי אינטרנט כמו שיש לכם... אם תמצאי פטנט כזה אז נעשה שותפות - נרוויח מיליונים - נפתח חווה ונאסוף לשם את כל הכלבים
המוזנחים - הזרוקים - המסכנים והחולים...

alonaski

New member
פחחחח.... ../images/Emo7.gif

בחיים לא נצליח להרוויח כ"כ הרבה כסף כדי להציל את כל הכלבים החולים, האומללים, המוזנחים והמסכנים... :&#39
אני מוותרת מעכשיו! וחוזרת לשיגרת חיי ---------->>> לעזור רק לאותם כל כלבים מסכנים/אומללים/חולים/נטושים/עצובים שאני נתקלת בהם. האכזריות הגדולה ביותר של בני האדם כלפי בעלי החיים היא לא השנאה כלפם, אלא היא ההתעלמות ממצוקותיהם!!!

../images/Emo26.gifכבר אמתרי לך בעבר ש...

בגלגול הבא (שבטח יהפוך אותי להולך על 4 ) אני מזמין תור להיות אחד היצורים השעירים שיש לך בבית......לא
ולא
ולא
ולא
ולא
ואפילו לא
.......

yossirom

New member
הכלבים...זה אחרי שפתרנו את

המצוקות שיש לבני האדם, האם לא זה הסדר הנכון?

alonaski

New member
הסדר הנכון הוא: ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

להתייחס לכל יצור שנשמה באפו ואיננו רשע או מאיים להשמידך - בדיוק באותה עדיפות כמו לכל אחד אחר!! היתרון שלנו - בני האדם הוא שיש עשרות אם לא מאות עמותות ואגודות צדקה ומיליוני דעות שמסכימות פה אחד שאנחנו - בני האדם חשובים יותר מבעלי החיים!!!
היתרון הכי גדול שלנו הוא בזה שאנחנו מדברים בשפה שאנחנו יכולים לבטא את עצמנו כך שכולם יבינו + אנחנו הכי חזקים ושליטים על הכדור הכחול הזה שנקרא "הארץ"! החסרון של בעה"ח: הם לא יכולים לבטא את עצמם בשפה שבני האדם יבינו, הם חלשים, הם נשלטים, רובם נתונים בסבל בל יתואר ועוברים חוויות שלא היית מאחל לאוייבים שלך!!!!
ובסה"כ.... יש מספר מועט מאוד של עמותות-אגודות-נדבנים שמסייעים להם... דעתם של בעלי החיים היא במיעוט!!! הם לא נחותים מאתנו רק בגלל שלא המציאו את הגלגל או לא יכולים לבטא את עצמם!!! מבחינה אינטלקטואלית - אכן יש פער ביניהם לבינינו אבל מבחינה פיזיולגית וריגשית = הם בדיוק בדיוק כמונו!!!! כלב למשל - יודע לתת אהבה ללא תנאי - הרבה יותר מרוב בני האדם! כשכלב נפגע על הכביש מרכב, נדרס ונשאר גוסס תחת סבל ויסורים... - זה כואב לו בדיוק כמו שהיה כואב לנו, רק שמעט מאוד מבני האדם - יתעניינו בזה!! כשאתה רואה חיה דרוסה בכביש (לא משנה אם זה כלב או חיית בר), תמיד תמיד תזכור שלא בהכרח היא מתה מידית, יתכן מאוד שגססה למוות ביסורי-תופת, רק בגלל שהיא לא בן אדם ואין לה שירותי אמבולנס או יכולת לתקשר בטלפון נייד ולזעוק לעזרה...
(-וזו רק דוגמה אחת קטנה! אני עוד לא נכנסת לפירוט ההתעללויות שעוברות חיות משק וזה מזיז בקושי לחצי אחוז מהאוכלוסיה האנושית בעולם...
) ומי שמגדל בעלי חיים ומקורב אליהם יודע בדיוק שבעלי החיים יודעים להציג קשת רגשות זהה בדיוק לזו של בני אדם - וכואבים את אותם כאבים פיזיולוגים כמו שלנו!!! כשאדם בועט בכלב - זה כואב לו בדיוק כמו שהיה כואב לילד בן שלוש או תינוק - אם היה נבעט מאותה הרגל!!... עד שלא נבין שאין לנו שום זכות לשלוט על אף יצור חי... שום דבר לא ישתנה בעולם הזה! לכן, יש אנשים התורמים ליתומי מלחמה, לנזקקים, למובטלים, למפגרים וכד'.. - ואלה רוב בני האדם בעולם (=התורמים והמסייעים כוונתי). ויש כאלה שמקדישים מרצם לסיוע לאותם יצורים שלא יודעים לבטא את עצמם וזוכים ממילא להכי מעט סיוע אנושי! - אני - גאה להיות אחת מאלה, וגאה בכמה מחברי הטובים - שעושים איתי באותה המלאכה! אם יש לך עוד שאלות, תהיות או צורך בהבהרות ומידע - אתה מוזמן לפנות אלי בדרך אישית, כיוון שזה לא ממש מענינו של הפורום הנוכחי. בברכה, אלונה

סרט אדיר, כמו כל הסרטים ../images/Emo65.gif

של גדי, אנחנו, למרות שיש לנו קו רגיל ואיטי בבית, בוחרים להוריד את הסרטים במהירות הגבוהה ולא ב 56K. אומנם לוקח לסרט המון זמן לרדת
, אבל ההבדל באיכות שווה את ההמתנה.

פגעת בוווווולללל ../images/Emo8.gif

זוהי באמת מוזיקה של ספינינג שקיבלתי מחבר יקר....

למעלה