מירוץ לפיד בוגרים.

מירוץ לפיד בוגרים. ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אזזז.. שם: סניף: שכבה: איך היה? נהנהתם בעצרת? נהנהתם ביום הראשון? נהנהתם ביום השני? מה אפשר לשפר? מה צריך להיות גם שנה הבאה? ממה הכי נהנהתם? בכללי: מה היה טוב? מה היה רע? ממה נהנהתם? ממה לא? איך הסיכה
? באלי להוסיף ש..:

מרוץ לפיד בוגרים... =]]

שם: לילך ירושלמי סניף: ראשל"צ מערב
שכבה: שביעיותת
איך היה? יותר טוב משנה שעברה...
אבל הסניף שלי היה חסר לי... =\\ נהנהתם בעצרת? היה כייף כשכל הארצי התאחד!!! =]] "...מי שלא קופץ צופים..."
נהנהתם ביום הראשון? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
האנשים בעזרא [ניראה לי ככה קוראים להם...
אלו שהיו בביה"ס צבר עם השבעיות...] ממש חמודים
נהנהתם ביום השני? כן.. =]] אבל היו עליות קשות.. מה אפשר לשפר? אממממ.... מה צריך להיות גם שנה הבאה? ה-כ-ל-! אבל לא יזיק שזה יהיה גם טיול סניפי קצת יותר..... ממה הכי נהנהתם? אין משהו ספציפי..... בכללי: היה נחמייד! מה היה טוב? זה לא כבר היה
מה היה רע? זה לא כבר היה
ממה נהנהתם? מהכל... עוד פעם, אין משהו ספציפי... ממה לא? .... איך הסיכה? נחמדה.. =]] כמו שנה שעברה רק בצבע שונה... באלי להוסיף ש..: ראשל"צ מערב אני אוהבת אתכם
והטיול הזה גרם לי להבין עד כמה באמת
הייתם חסרים לי ביומיים האחרונים עם כל הרעל והמורל....
אני מקווה להכניס תמונות בקרוב... =]]

יאללה 9

New member
מרוץ לפיד 06- משו משו משו אש=]

שם: עדי סניף: מערב=] שכבה: חמשוש איך היה?נחמד נהנהתם בעצרת? מאוד=] "מי שלא קופץ צופים"=] נהנהתם ביום הראשון? כן למרות שלא עשינו הרב כי ההתנדבויות הבריזו לנו, אבל היה מש כיף, במיוחד בעצרת *ראה סעיף קודם* נהנהתם ביום השני? בערך, (מה קרה ליום השלישי??) אבל אני די נגד הרעיון של טיול שכבות, כי אנחנו סניף נורא קטן אז כששתי בנות ממערב מול כל סניף גדרה זה די... מעפן.... והטיול היה די משעמם, כי כל הנגב נראה אותו הדבר=/ מה אפשר לשפר? טיול סניפי במקום טיול שכבות!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכללי: מה היה טוב? היום הראשון, הסניף שלי שהוא כפרע והוא מהממם ואני חולה לו על התחת. מה היה רע? כמו שכבר אמרתי, הרעיון של לקחת סניף שבו יש 2 חמשושים וסניף שיש בו 1 או כל מיני קטנים כאלה ולקחת אותם לתוך סניף עצום זה רעיון לא מדהים, כי כל סניף מגובש בתוך עצמו והקטנים מרגישים קצת לא קשורים. ממה נהנהתם? העצרת והבדיחות של הרכזים ליד המדורה בלילה השני. ממה לא? מהקור=] איך הסיכה? סיכתית באלי להוסיף ש..: למרות איך שזה נשמע מההתלוננויות שלי גדרה סניף מדהים מדהים של אנשים חמודים=] אבל מערב- אין עליכם=]

idanshaf2

New member
שמח שנהנתם+תגובות

קודם כל אני שמח שנהנתם!! זה חשוב מאוד... קצת תגובות לכמה דברים שקראתי פה: קודם כל אני אגיד שלא הייתי השנה בטיול (לצערי) ככה שאין לי מושג מה היה שם אבל כמה דברים כליליים. לגבי הקטע של חלוקה לשכבות, מירוץ בוגרים הוא המקום הכי טוב לגיבוש בין הסניפים, זהו טיול שהבוגרים באים בלי החניכים, יש להם זמן לעצמם, להנות וזהו בדיוק הזמן להפגיש אותם עם בוגרים מסניפים אחרים ולעבוד על גיבוש בתנועה במיוחד אם אתה מסניף קטן שיש בו רק 2 חמשושים אז תתחבר לסניף גדרה או כל סניף אחר והופה יש לך חברים בארצי! היו שנים שבתור בוגר יצאנו 2 אנשים מהסניף לטיול והיה הכי כיף בעולם! לגבי מיקום הטיול: אני רק מזכיר לכם שמירוץ הלפיד מתקיים בחנוכה שבדרך כלל זה אמצע החורף, לא הגיוני לקבוע טיול לצפון בידיעה ש90% הוא יתבטל עקב הגשם אי לכך מטיילים באיזור הדרום מה גם שלצערנו רוב המקומות שדורשים פעילות התנדבותית מצויים בדרום. ועוד סיבה, הנגב הוא מקום יפה!! והוא מקום שמייצג במיוחד את רעיון הציונות והבניית הארץ והעצרת שהייתם בה מדגישה בדיוק את הנושא הזה! אז בקיצור אני מקווה שכולכם נהנתם! כי אין על מירוץ לפיד ומי שלא יצא הפסיד!!!!! נ.ב: לא זוכר מי אמרה לגבי הסיכה שהיא הייתה אותו דבר רק בצבע אחר.. אז... ככה זה כל שנה
כבר 62 שנה! אותה סיכה רק האש בצבע אחר

אני אמרתי לגבי הסיכה....

אבל לא התלוננתי.... לדעתי הסיכה מאוד יפה.... =]] פשוט לא הופתעתי כ"כ כשראיתי אותה....
כי רק הצבע משתנה... והיא לא בדיוק אותו הדבר 62 שנים... בשלוש שנים האחרונות [אם אני לא טועה במס' השנים...] שינו את הצורה של הלהבה....

idanshaf2

New member
נכון שינו את צורת הלהבה

כדי לאפשר שילוב של צבעים כי כבר התחילו להיגמר הצבעים אבל כעיקרון צורת הסיכה היא תמיד לפיד. צבע כסף לחניכים וצבע זהב לבוגרים

Mgedera

New member
:)

שם: גל סניף: גדרה שכבה: שישיות איך היה? היה טוב נהנהתם בעצרת? האמת שהרגשתי יותר מידי בטקס של הצופים..אבל המורל הארצי היה מזה כייף נהנהתם ביום הראשון? היה דיי מעפן..לא ממש התנדבנו..כאילו ניקינו מקום של אנשים שלא בדיוק היו צריכים שיעזרו להם חחח...אבל אני וחברות שלי פגשנו ילדות קטנות מהכושים העיבריים ודיברנו איתן והן היו מזה חמודות נהנהתם ביום השני? כן מאוד מה אפשר לשפר? אממ..לא יודעת.. מה צריך להיות גם שנה הבאה? העצרת..חח וההתנדבות..והטיול..הכל ממה הכי נהנהתם? מלקבל את הסיכות..כאילו לא מקבלת הסיכות מהקטע שלהרגיש שסיימתי ללכת משהו כמו 20 ק"מ...זה הרגשה מזה טובה בכללי: מה היה טוב? האוכל מה היה רע? הקור ממה נהנהתם?מהטיול ומהלילה השני ממה לא?מהיום הראשון איך הסיכה?אממ דיי דומה לשל החניכים לא? באלי להוסיף ש..:היה קפוא וקשה אבל בכל זאת היה מאגבני ביותר

עונה:)

שם:שירלי שוט סניף:ראשון מערב שכבה:שביעית איך היה? היה צחוקים משו פצפצים...יחיחחיחיחי נהנהתם בעצרת?בטח!אווו כל הצופחם למצ..:] נהנהתם ביום הראשון?אכן כן נהנהתם ביום השני?כההה...רק שגכאבו לי הרגליים אבל קיבלתי טרמפ מאיש חמוד בדרך ומחבר של צמח מה אפשר לשפר?אמממ...לא דעת.. מה צריך להיות גם שנה הבאה?היה ממש מושלםםםם לא נראלי שיש משו לשפר ממה הכי נהנהתם?בלילה השני...שישבנו כל השביעיות ביחד ושיחקנו העיירה והדלקנו חנוכיית שטח בכללי: מה היה טוב?אממממ לא דעת הכל מה היה רע?לא דעת ממה נהנהתם?לפי הנ"ל ממה לא?הנ"ל איך הסיכה?חמודה באלי להוסיף ש..:מכבי צעיר מערב אוהבת הרבה הרבה...אה וקבלתי כוויה מהתה של איציק וזה נראה כאילו יש לי אצבע שישית אבל יש לזה יתרון ענק בבצפר:]

N o o o y

New member
מרוץץ..(בלי לפיד)

אז אני נוי מסניף ראשו מערב, שישיסטית.. ורוצה להגיד לכם= שהיה מרוץ פנאן.. למרות שנהייתי חולה, ואני עדיין יושבת חולה בבית כבר מיום חמישי של המרוץ, היה סבבה. אני מקווה שאחרים שמרו על עצמם לא כמוני, ונהיו חולים.. נהנתי מאוד ביום הראשון, למרות שלא הייתה שום התנדבות =[... אבל היה כיף בעצרת, בחיים שלי לא חשבתי שאני אהנה ככה מ"לרדת" על הצופים, וחוצמזה הרגישו את ההווי התנועתי, והיה ממש כיף להיות מגובשים כולם, היה עצוב להיות כל אחד לבד, ובמזל, כל סניף לבד, טוב שלבסוף כולנו היינו יחד=]. יום שני.. מממ... היה הרבה ללכת =] אבל בסה"כ היה סבבה, אני מציעה למדריכים לקחת אתם מפה או משהו, כי סתם טעינו בדרך והלכנו עודש יותר ממה שהיה צריך ללכת :פ. שנה הבאה... אני מציעה, פחות הליכה, יותר גיבוש סניפי מאשר שכבתי, אני אישית הייתי מעדיפה להיות עם הסניף מאשר עם השכבה :], אני חושבת שצריך להשאיר את העצרת, אבל עדיף שהיא תהיה בסוף ולא בהתחלה.. ממ.. וחוצמזה אני חושבת שהיה כיף מאוד וקר בטירוף!!!!!. מרוץ לפיד 06, משו, משו, משו אש? להההה... משו משו משו קר!!!

למעלה