מירוץ לפיד חניכים ה-62.. סיכום

idanshaf2

New member
מירוץ לפיד חניכים ה-62.. סיכום

טוב אז מירוץ לפיד חניכים נגמר..לא יודע מה איתכם אבל אני נהנתי!!! היה כיף..ואי מאמין שגם לחניכים היה כיף. בתור מי שליווה את שכב ח' אני יכול להגדי שהתרשמתי לטובה מהשכבה. ראיתי שהפעילות בגבעת התחמושת הם היו קשובים והתעניינו מאוד ובכלל באופן כללי הה יום טוב ונטול בעיות (מצד החניכים לפחות). אני אשמח לשמוע את תגובותיכם מכל הטיולים שהיו הן מצד הבוגרים ובמיוחד מצד החניכים!!

hadita22

New member
היה כיפ=]

בתור אחת שזה המרוץ הראשו שלה [כן כן] מאוד נהניתי.. גם החניכים שלי הם משכבת ג' וזה גם הטיול הראשון שלהם במכבי אז הם היו קשובים כל הזמן וכל דבר עניין אותם, שלא יפסידו כלום=] רק הקטע של הריצה עם הלפיד היה מוזר לי.. ז"א אני מבינה שבמרוץ לפיד צריך לרוץ עם לפיד אבל לא הבנתי למה כל כך ארוךך... הגענו למצב שהקפנו את הגן שעשועים במודיעין פעמיים שלוש והחניכים כל שנייה ב"הקפה" מתפתים כמעט ללכת לשחק שם... אני חושבת שהקפה אחת מספיקה... אשמח לשמוע מהבוגרים שייצאו, איך היה במירוץ בוגרים=] חג שמחחחח

orlupo

New member
רביד, אני גם כמוך..../images/Emo6.gif

לא הייתי עוד באף מרוץ לפיד... ובהחלט היה מבאס לשבת בבית ולחשוב איפה אתם עכשיו... לא נורא, מקווה שהכל יסתדר עד מרוץ הלפיד ה-63...

orlupo

New member
לא לצערי הרב.. בגלל סיבה מעצבנת...

אגיד לך בפרטי, למרות שרבים יודעים אותה....

הקפה אחת באמת מספיקה../images/Emo9.gif

ויש דברים שניתן לשפר..שיהיה יותר מוצלח משנה לשנה
אבל באמת שבגדול היה טוב

וואו..

היה מתיש. מאוד. כל הזמן הלכו חניכים לאיבוד... אבל היה ממש כיף. החניכים ממש אהבו את מיני ישראל, והפתיעו אותי בהקשבה שלהם...
הטקס היה ממש כיף. אחת הבוגרות שלנו הביאה את הלפיד, (חדרה אימפריה!!) ואני בטוחה שמי שהיה ראה את כל הסניף למטה מתחרפן ונהנה (-: היה מירוץ לפיד מצוין!!

../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif

היה באמת כייף
חוץ מזה שחיכינו מלא זמן עד שהטקס יתחיל..הטקס סיום.. וסניף גדרה..אהמ.היה מולנו בטקס סיום..ועשה לנו חור בראש
יואוווו..שיגעתם אותנו
חחחחח ועוד כל מיני דברים כאלה..בגדול..היה ממש כייף
וקיבלנו סיכות ירוק לבןןןןןןןןן
חג חנוכה שמחחח

היה טיול נהדר.

נהנהתי מכל רגע (למרות שאני חולה /-( ). אני חושבת שהחניכים גם נהנהו... הרעיון של מיני ישראל היה מוצלח, מעניין מה יהיה בשנה הבאה..
היה מרגש לתת לחניכים סיכות ראשונות לעניבה.

מוסיפה משהו קטן..../images/Emo9.gif

בטח אתם יודעים שהיו שני גושים בארצי- גוש א'- מירוץ במודיעין ואז מיני ישראל. גוש ב'- מיני ישראל ואז מירוץ בראשון. שני הגושים היו גם בטקס הפתיחה וגם בטקס הנעליה.
ראשון מערב היו בגוש ב'.
אני חושבת שהיה מאוד מרגש ללכת בעיר עם לפידים.. המון אנשים יצאו החוצה מהבתים והחנויות והסתכלו אלינו.. מאות חניכים ובוגרים, עם חאקי, שרים שירי מורל ונהנהים.
היה שווה כל רגע. (למרות שההליכה הייתה קצת ארוכה לחניכים..
) אני נהנהתי.
חג שמח

orlupo

New member
נועה...

רק חבל שחלקם הקטן מראשון... וסליחה כמה שדיברו שזה פרסום חיובי אני הולך בשלישי ובשישי לגיוסים... אני לא מאמין שהמצב ישתנה ב-180 מעלות...

היה כייף!

הטקס בהתחלה, לדעתי, היה טיפה יותר מדי ארוך.... החניכים, וגם הבוגרים אחרי רבע שעה כבר לא הקשיבו... במיני ישראל, הרעיון היה ממש מאגניב!!! החניכים נהנו, אבל היה די מפחיד כי כל חניך הלך למקום אחר, ופתאום לא מצאנו חניך.... אבל בסכ"ה היה ממש נחמייד! התהלוכה בראשון הייתה ממש נחמיידה!!! אפילו מ-א-ו-ד נחמדה!!! הסניף שלי מאוד מאוד מאוד נהנה!!! =]] אבל חבל שלא נתנו יותר זמן להיות עם הלפיד לכל חניך....=\\ הטקס סיום, חוץ מהעיקוב שלא היה באשמתנו [אנחנו לא אחריים על התנועה בכבישים...
] היה נחמייד ושמח!! אני חייבת לציין שמאוד התרשמתי ואהבתי את המופע החדש של הפעמונים!!! אבל עיצבן אותי שבסוף הם הורידו את החאקי!!!!! אני אישית מאוד נהנתי!!! ונועה
תרגישי טוב!!!! וגם שיר!!! תרגישו טובבב!!!!! אוהבת אתכן!

תודה לילך.

אני כבר מרגישה יותר טוב, ומקווה לצאת מחר למירוץ. בקשר לחלק של הורדת החאקי, בלהקה של הפעמונים- אני פשוט הופתעתי.
זה היה לא במקום. הם להקה תנועתית- וחלק מתלבושת התנועה- זה חאקי. כל הארצי היה עם חאקי- והם לא?! איזו מן דוגמא זו לחניכים. הבנתי- גיוון.. שיגוונו בשירים.. בתנועת.. לא בתלבושת. נמ.

Rioter

New member
יאא, תודה ../images/Emo23.gif גם אני אוהבת אותך!

מקווה שנהנת עם החניכים שלי.

SoulDancer

New member
בקשר לזה שהורדנו את החאקי..

דבר ראשון אני מאוד שמחה שנהנתם
דבר שני.. הורדנו את החאקי כדי לשנות קצת משהו במראה- ובשום פנים ואופן לא כדי לפגוע בערכי התנועה. יכול להיות שזה טיפה לא מוצדק, אבל שמעתי הרבה אנשים שאמרו שהיה יותר מגניב שהיינו צבעוניים.. כל מקרה אני בהחלט אעביר הלאה כדי שנחשוב על זה לפעם הבאה...

bergmanit

New member
מירוץ חניכים 62

ממממממממממש נהנתי. לא יצאתי עם חניכים, אבל עדיין הייתי עם החניכים מהסניף, פגשתי המוווון אנשים מהארצי שנורא התגעגעתי אליהם שדי התאכזבו שאני לא יוצאת למרוץ בוגרים, ענת הכינה לי ברכת יומלדת וסיכת יומולדת :))), והכי מזור הרכז שלי (רן), הפיל עליי באמצע הדרך למודיעין שאני זו שמדליקה משואה.. חח אז זה גם היה די נחמד למרות שנשמעתי נורא מצוננת כשהקראתי את זה, והכרתי חניכה ממש חמודה מגדרה :) דבר אחד איכזב אותי בכל המרוץ.. למה פעמוני השלום לא שרו את השיר שלהם!? המופע שלהם היה נורא ארוך וכולם חיכו לסוף כדי לשמוע את השיר שלהם (ירח בעמק איילון..השמש נעצרת בגבעון דום..) ובסוף הם בכלל לא שרו אותו :/

yaelula94

New member
אווףףף

אני לא יכולתי לבוא למירוץ לפיייד מממש רציתי אבל אני כל החופש לא בבית... :(

anat135

New member
היה מתיש.

מאוד אפילו. הגעתי מותשת לגמרי. 2 חניכות שלי מאוד נהנו, אני בטוחה. לגבי השניים האחרים.. אני לא ככ בטוחה שהם נהנו, אבל בסה"כ היה נחמד ביותר, ואני מקווה שכולכם נהנתם.. וזהו...

למעלה