מירוץ לפיד 05-06.

מירוץ לפיד 05-06. ../images/Emo213.gif

מירוץ הלפיד ה-62 קרב אלינו. שם: סניף: שכבה: מי מתכוון לצאת לחניכים? מי מתכוון לצאת לבוגרים? מה המחירים אצלכם? (גם לבוגרים וגם לחניכים..
לגבי שני המירוצים). שיהיה לנו טיול נ-ה-ד-ר-!

יאללה 9

New member
ראשונההה

שם:עדי סניף: מערב שכבה:חמשושה (יש כאן חמשושים שיוצאים למרוץ לפיד?) מי מתכוון לצאת לחניכים?אני מי מתכוון לצאת לבוגרים?אני מה המחירים אצלכם? 80 למרוץ חניכים (לבוגרים) 360 למרוץ בוגרים, שניהם ביחד 410, למרוץ חניכים לחניכים 120.

אז אני שניה....

שם: לילך ירושלמי סניף: ראשל"צ מערב שכבה: שביעיסטית.... מי מתכוון לצאת למרוץ חניכים: אני... =]] מי מתכוון לצאת למרוץ בוגרים: אני... =]] את מחירים עדי אמרה.... אני לא חושבת שיש צורך לומר שוב.....

לא ראית שפתחו שירשור אז לא לכעוס...

טיול בוגרים..... מי יוצא??? אני חושבת אולי לצאת אבל אין לי הרבה פרטים עליו יש כאן מישהו שיכול לתת לי פרטים אני ישמח מאוד מאוד! תודה מראש -ספיר מנילי- חחח

שירשור על הטיול.

ממש כאן. איזה פרטים את צריכה? לא קיבלתם פלאייר? מירוץ בוגרים או חניכים?

התכוונתי למרוץ בוגרים....

לא קיבלנו את הפלאייר שלו..... רציתי לדעת לאן נוסעים איפה ישנים מה עושים.......... תודה מראש

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifפרטים על מירוץ בוגרים..

יום ראשון לכל השכבות- משותף- פעילות התנדבותי במהלך היום. ובערב, עצרת 'מאירים את הנגב', שם יופיעו להקת הג'ירפות ואח"כ נלך לישון בחניון הרועה בשדה בוקר [לינת שטח]. חמישיות: |בבוקר ה-21.12 תטיילו בבור חורים, נחל חורים, נחל צין. לינה תהיה בחניון חוד עקב (לינת שטח). ב-22.12 תטיילו בנחל צין, נחל צרור והר צרור ותגידו לחניון הרועה.

מירוץ לפיד 06 משו משו משו אש

מירוץ הלפיד ה-62 קרב אלינו. שם:שירלי שוט סניף:ראשון מערב שכבה:שביעיסטית מי מתכוון לצאת לחניכים?אני מי מתכוון לצאת לבוגרים?אני מה המחירים אצלכם? (גם לבוגרים וגם לחניכים.. לגבי שני המירוצים). עדי ולילך אמרו

למעלה