מירוץ מ"ס 4 לטרון!

talba3

New member
מירוץ מ"ס 4 לטרון!

אני רוצה להגיד שהיה ממש ממש מעניין עם קרבות מעניינים ומתח בכל הקטגוריות, אכזבות רבות קצת עצבים וגם כיף גדול, כבוד גדול בשבילי בסניורים שאם לא אני על הפודיום בגלל הקארט אז שזה יהיה חיים קליימרמן או יניב חקמן או רועי כץ (צריך להזכיר את אחותי שזה ברור?), אבל גם לחיים לא היו חיים קלים מהשופטים וכנראה שהיחידי שנשאר זה יניב חקמן שכמו אביו המשפחה קטפה את המקומות השניים בקטגוריות מאסטרים וסניורים!!! אז ברכות ממני וממשפחת בן-ארי ואני מצטער על עוגמת הנפש שאני לא ראיתי מה היה בג'וניורים אז שמישהו יכתוב את הפודיום אבל הסניורים והמאסטרים זה ככה: סניורים: 1. יהב פירר 2. חקמן סניור (החמקן- משחק מילים) 3. שילובים... (משהו כזה לא?) מאסטרים: 1. עודד בארי 2. חקמן מאסטר 3. בוריס פריאוברזינסקי 4. ניר בן-ארי (כמעט פודיום איאיאיאי) כל הכבוד לזוכים ובהצלחה במירוץ הבא ולמשתתפים ברד בול נ.ב.- הזכרתי שעשיתי את אחד הזמנים המהירים היום ברד בול בהרצליה?

lior4422

New member
פודיום ג'וניורים

1.אור הירבי 2.ליאור ויסלברגר 3.דביר בלנגה אני נהנהתי במרוץ מאוד ...למרות כמה טעויות של השופטים... מחכה למרוץ מס' 5 .... ברכות לזוכים

BaZbAzOn

New member
תגובה

אהלן ליאור, קודם כל ברכות על המקום השני... שופטים אכן טועים (וגם אני). אלא שבמקרה שלך ושל אור (וזה לאחר צפיה בסרט שהועלה באתר MyKart) הכל היה נקי לחלוטין, כפי שסברתי במהלך המרוץ. אור טעה, אבל בכך שהודה שעשה עבירה. המהלך שלו היה נקי וחוקי למהדרין ובמקרה זה, לפחות, לא קופחת. אני כבר תכננתי להתנצל בפניך על הטעות שעשיתי, אך בסופו של דבר גם התנצלות מפיך תהיה במקום. סה"כ אין צורך לתקוף על החלטות- אני שופט לפי מה שאני רואה ולא אכפת לי בכלל מי זה על המסלול. תשים את עצמך במקומי ותראה שזה לא קל. מבחינתי, העיקר שכל אחד יבין מה הוא יכול לשפר לפעם הבאה. חבל שנושא השיפוט צריך להיות השורה התחתונה מבחינתך למרוץ האחרון, כי באמת נסעת מעולה ורואים שהשתפרת... אז תתייחס לזה ולא לדברים שמסביב. יניב

lior4422

New member
סוף שרשור

אני אסגור את השרשור הזה על מנת שלא יתפתח כאן משהו... מעמדת הצילום והראיה מהמגדל...לא רואים הכל...לו רק הייתם קצת יותר חושבים לשים מרשל בהרפין לפני הישורת... סוף שרשור ..ליאור

BaZbAzOn

New member
מסכים איתך

שכדאי לשים מרשל בפניה הזו (אתה יכול לפנות למנהלי מרוץ ולהציע להם את זה). אי לכך, את האירוע הספציפי הזה אפשר לראות בבירור גם מהמגדל וגם מהצילום, תשאל כל בר דעת הוא יגיד לך שהכל היה נקי... (גם הכניסה של אור וגם הקו שלך). אני לא מנסה להצטדק, אני מנסה להבהיר לך שהשיפוט זה לא הנושא המרכזי שצריך להיות מבחינתך (כל מרוץ מחדש אתה מתעסק בו). זה לא מאפשר לך להתקדם יותר מהר, וחבל.

למעלה