מירוץ רוקיס 2 פ"ת

zizkebab

New member
מירוץ רוקיס 2 פ"ת

מכיוון שלא רשמו על המירוץ בפורום זה עד עכשיו, אכתוב בקצרה את רשמי האישיים, לא בדיוק סקירה, אבל זה מה יש. למירוץ באו רוב האנשים מהמירוץ הקודם וגם אנשים חדשים. הופיעו מעט פחות ג'וניורים, כנראה בגלל הלימודים (ההרשמה נקבעה ל 13:00 והתדריך ל 14:00, כנראה חשבו שלא יספיקו...). העניינים תקתקו מהר יותר מפעם קודמת, לדעתי מכיוון שהנהגים היו יותר ממושמעים ועלו מיד למסלול וכמו כן סידור הקארטים נעשה בצורה זריזה יותר. אפילו אם היו יותר ג'וניורים כמו בפעם קודמת נראה לי שהאירוע עדיין היה מתקיים בזמן סביר. השיפוט הפעם היה מחמיר יותר והתבצעו הורדות במיקום ואף פסילות, באופן אישי סבלתי מהורדה במיקום (שהייתה לדאבוני מוצדקת) שעלתה לי במקום בגריד... רמת הנהגים השתפרה מאוד ואני חושב שרבים גילחו לפחות שניה אחת מהזמנים שלהם במירוץ הקודם, נצפו הרבה זמנים מתחת ל 20.50 ואף נדמה לי שמתחת ל 20, שזה כבר מדגדג את הרמה של הליגה המקצועית יותר במסלול. באופן אישי קבעתי את השיא האישי שלי ולמרות שהוא עוד רחוק מרמת המקצוענים אני מקווה לשיפור עד סוף העונה. התרשמתי מנהג חדש בקטגוריה שלי (סניורים) בשם ולרי, שיסלח לי שאני לא זוכר את שם משפחתו. הוא נהג בקצב מהיר והצליח להתברג למקום השלישי בפודיום, ותוך כדי מירוץ הגמר לחץ עלי עד מאוד בקטעים מסויימים. משיחה קצרה מסתבר שהיה בקורס במסלול רק שבועיים לפני המירוץ, ויש לו שאיפות בתחום הקארטינג ונהיגת מירוצים בכלל... כל הכבוד לו, ומקווה לראותו במירוץ הבא. חוץ ממנו, אייל ומרט נאלצו לנהוג הגנתי למדי בגלל קרט שהיה קצת איטי במקצים השונים, שניהם עמדו פחות או יותר בלחץ - מרט בסוף נשבר בחצי הגמר אבל בגמר אייל הצליח להחזיק אותנו מאחוריו עד הסיום, ועל כן אני מוריד בפניהם את הקסדה. חקמן, אני פונה אליך בתור שופט המירוץ - אני מקווה שתפרסמו את התוצאות מתישהו לטובת כולם. אני באופן אישי לא זוכר את המיקומים ולא רוצה לעשות עוול למשתתפים. להתראות בעוד חודש... ציון

zizkebab

New member
תמונות 4

מצטער על האיכות הנמוכה, זו לכידה מוידאו...

BaZbAzOn

New member
תוצאות

היי ציון, חג שמח. התוצאות יפורסמו בקרוב, אין מה לדאוג. אחרי יום כיפור ייקבע גם יום אימונים מסודר. להתראות, יניב

למעלה