מירוץ רעננה - 75 ש"ח להשתתפות.

מה נהוג במרוצים אחרים?

לדעתי, משלמים בכולם. ובכולם יש גם מסלול חינמי - ללא חולצה, מדידת זמן, מדליה וכיו"ב.

shian

New member
אולי כדאי לברר לפני שצועקים

המירוץ ל 3 ק"מ עולה 20 ש"ח, מקבלים חולצה ומדליה. המירוץ התחרותי ל 10 ק"מ אכן עולה 75 ש"ח שתמורתו מקבלים חולצת Dry Fit שמחירה בחנויות כ 200 ש"ח וצ'יפ אלקטרוני שמוצמד לרגל למדידת זמנים. זה טווח המחירים שנהוג בכל המירוצים בארץ.

התכוונתי כמובן למבוגרים.

וכמו שאמרה כאן מישהי מתחתיי, זה הרבה יותר מאשר בשנים קודמות. אני אישית לא מכיר מירוצים אחרים אבל אני מכיר צעדות, ובהן טווח המחירים לא עולה על ה-30 ש"ח. ועל מה כבר אנחנו משלמים את ה-75 ש"ח? על הזכות לקבל חולצה, בקבוק מים ומדליה? קצת מוגזם. אין לי בעיה להעלות תרומה קטנה לעיריית רעננה לכבוד המאורע המבורך, אבל 75 ש"ח נראה לי יותר מדי. לגבי מסלול חינמי, לא שמעתי על אחד כזה.

בני הקטן נדרש לשלם 20 .אשתקד שילם 10 ש"ח...

עלייה של 100% - נראית מוגזמת לא...
אגב,גם השנה המחיר למשתתף כולל חולצה, שתייה, תעודה ומחזיק מפתחות... אני משערת שהמחיר שאת נוקבת שייך למבוגרים, שגם נראה לי בשמיים - אולי כיוון שהמשתתפים יקבלו בסוף המירוץ מתנה כלשהי, מה שנהוג לחלק לכל הרצים במירוצים השונים... עוד עובדה שמצדיקה את טיעונייך - מירוצי השדה בד"כ נערכים בשבת ואילו ברעננה המירוץ נערך ביום שישי, עובדה אשר מן הסתם, מביאה אל המירוץ הרבה מאוד משתתפים... ורק משום כך, אינני חושבת שעלות ההשתתפות צריכה להיות כה גבוהה...ולבטח לא צריכה להיות עלייה של 100% בתשלום לילדים... חנה, זו שאלה שצריך להפנות ליורם חרוש מנהל אגף הספורט בעירייה... על כל פנים - במירוץ רעננה אני מרגישה אווירת חג אמיתית - כל בני המשפחה נערכים אליו (פרט לגדול שהתגייס...). זה אירוע שלא כדאי להפסיד. מה גם שראש העיר חופרי, נוטל בו חלק באופן קבוע...מה שלא תראו בערים אחרות... שבת שלום

shian

New member
לא שאני סניגורית של העירייה

אבל להלן לדוגמה מחירים ממירוץ כפר סבא אחותנו: 2 ק"מ 20 ש"ח 10 ק"מ 80/100 ש"ח צריך לקחת בחשבון שזה אמנם מאורגן ע"י עיריית רעננה אבל הרצים מגיעים מכל הארץ. האם צריך לספסד את כולם??

ארזS

New member
חנה, את לא יודעת כמה שאת טועה.

האם ידוע לך כמה נזקקים יש ברעננה ? האם ידוע לך כמה משפחות שבקושי גומרות את החודש יש ברעננה ? כנראה שלא ידוע לך לפי תגובתך.

אני יודעת היטב

ובכל זאת, אין מקום לטעמי להנחה לתושבי העיר. ואפשר לעשות את אותו מרוץ בדיוק חינם - בלי חולצה ומדליה.

ארזS

New member
מה שאפשר ומה שאי אפשר זה דבר אחד

ומה שכתבת בתגובה המקוממת הקודמת זה דבר אחר.

אני מניחה שחנה לא מתנגדת להנחה לנזקקים../images/Emo130.gif

אני התכוונתי להנחה לכל רצי העיר רעננה... - אם לא הנחה אז לפחות, שלתושבי רעענה יהיה מחיר מסויים ולתושבי חוץ מחיר קצת יותר גבוה...מגיע לנו...

עזבי, תמי, זה לא יקרה ולא נכון שיקרה

ככה זה מרוצים, יש תשלום על העניינים הנלווים. אפשר גם לוותר עליהם ולרוץ חינם.

לקבוע דבר כזה זו יומרנות לשמה

באיזו זכות את כמנהלת פורום קובעת קביעות כאלה?

בררתי עם בן משפחתי שמשתתף בכל המרוצים

בדר"כ זה בסביבות 90 ש"ח, מרוץ עין גדי הכי יקר (100 ש"ח). לטענתו - 75 ש"ח זה זול באופן מפתיע, מי שזה לצנינים בעיניו (כך אמר האיש) שירוץ חינם, בלי חולצה, מדליה ומדידת זמן.

מה הבעיה שלכם!?

מישהו מחייב אתכם לרכוש משהו!? זה אחלה מירוץ צבעוני ססגוני ובחינם!!!!! רוצו תהנו תעשו כושר בחינם!!!! לא מכריחים אף אחד לרכוש שום דבר. רוצים תמורה של חולצה מדליה ציפ תשלמו. רוצים להנות מבלי לקבל תמורה אל תשלמו. כל כך פשוט וקל. לא חבל לכם על האנרגיות עדיף להשאיר אותם לריצה לא ככה!?

למעלה