מירו הסתפר קצוץ!!!!!

choul

New member
אפשר לשים את אותה תמונה פעמיים

לדעתי מישהו נזכר מאוחר(מאוד) שחמי הוריד את השיער הארוך..

choul

New member
אבל מירו כבר היה קצוץ

אז ניחשתי עם מי התבלבלו

שמעו בובות...

אתמול אני וצלילה עשינו מעקב על מירו ואני חייבת לציין שהבן אדם כבר חצי קירח...אבל בכל זאת יש לו חברה ממש חמודה ! אז זאת לא כזאת חדשה מרעישה שהוא קיצץ ( את מה שנשאר לו :)) וצלילה ! נהנתי מאוד אתמול !! אני ידבר איתך לגביי שבוע הבא... מקסימום את תמיד יכולה להציע לחבר שלי טובות הנאה תמורה הסעה לראשון :)) " גאוןןןןןןןן ! גאון!!!!!"

The Macker Girl

New member
היה גדול!

פשוט גדול! אפילו סימה זכתה לפרסום בזכותי! אז מי גאון? אני או שאנן?
בקיצור, חבר'ה... פספסתם את אחת ההופעות היותר טובות של הדג נחש. היה רועש משהו, ופול אנשים מגניבים: מירו, לירון תאני, גורי, עידן אלתרמן, ביג M (הגדול ההוא מטיפקס) - וזה רק האנשים שהיו בקהל! על הבמה היו המון אורחים מצויינים! היה פשוט מטורף!!! הדר - היה ממש כיף! ומצחיק! ונא למסור לאחותך שאני לא קדושה... (סתם מיוחדת
). נדבר השבוע בקשר ליום שישי (צריך לבדוק אם זה באמת מתקיים, אגב). ובקשר לטובות הנאה.... אממממ, לא.

סימה הזאת מסטולה !

עדיין יש לי ת'קש ! אני אישית נקעתי מתומר שרון !! הוא כזה מותק !! ( עד כמה זה רע שיש מחשבות זימה עליו ?? ) מסרתי לאחותי...היא לא מקבלת את זה :)) בקשר ליום שישי , כבר התחילו ליחצן את זה...אבל לכי תידעי מה יהיה... בכל אופן האופציות פתוחות ! שיהיה לכם יום זורם ! מואההה !

The Macker Girl

New member
נחכה ונראה :)

מקווה שיסתדר... בכל מקרה, עם כבר תומר שרון... "שימי דאורדורנט, יא כלבה!"

The Macker Girl

New member
אחלה. תודה, מותק.

ואם את יכולה גם שעה, זה מאוד קריטי בשבילי כרגע... הסברים מאוחר יותר.

הבנתי אני לא עד כדי כך טיפשה ../images/Emo4.gif

את לא יודעת איזה סרט היה לי אתמול בבית ... תדברי איתי דחוף באייסי

למעלה