מירי, אני לא מכירה אותך, אבל קחי

zvooloon

New member
מירי, אני לא מכירה אותך, אבל קחי

ממני חיבוק גדול של תמיכה. הלחץ שנתונים בו בני, והרבה פעמים בנות, דור הביניים, שמטופלים בהורים חולים ומלחיצים מצד אחד ובילדים שכבר יש להם נכדים או עוד אין להם נכדים מצד שני, ומן הסתם את גם אישה עובדת, ומנסה גם לקחת קצת זמן לעצמך וליהנות טיפטיפה - במובן מסוים זה אחד השלבים הכי קשים בחיים. אנחנו כל הזמן תומכים/ תומכות ואין מי שיתמוך בנו. ציפי גון גרוס, פסיכולוגית, כתבה ספר על ההיקרעות הזו בין הטיפול בהורים לבין הטיפול בילדים לבין הנסיון לקחת גם קצת זמן בשבילי. לא קראתי אותו. אולי שווה להציץ. חזקי ואמצי.

nurithro

New member
קבוצת תמיכה בחיפה

מירי שלום אני משתתפת בקבוצת התמיכה בחיפה הקבוצה תומכת מאוד. ויש ממי לקבל עצות טובות בכל שלבי המחלה. אני ממליצה לך לבוא ביום שני 6.9.04 בשעה 1630 לקבוצת התמיכה. אחרי הפגישה תהיה הרצאה של מר גבי זוהר שהינו עיתונאי ועובד סוצאילי המתמחה בתחום האינטליגנציה הרגשית. נושא ההרצאה: "האינטליגנציה הרגשית כדרך להתמודדות עם קשיים".(ההרצאה מתחילה בשעה 1745.) נפגשים בקופת חולים מכבי ברחוב הרצל מול בית הכנסת הגדול בקומה 4 (מרכז יום לקשיש). אני בטוחה שאחרי מפגש ראשון תמצאי את הזמן להגיע למפגשים גם מטבעון. אנשים מגיעים לקבוצה זו מיקנעם, מהעמק ומהקריות אז אפשר גם להגיע מטבעון. להתראות נורית

למעלה