מירי את חייבת לקרוא!!!!!!!

מנפ

New member
מירי את חייבת לקרוא!!!!!!!../images/Emo92.gif

מירי הוד מעלתך הכוסית, את חייבת לעשות לי טובה!!!! בבקשה אני מתחנן אני חייב לראות אותך במציאות זה כבר עולה לי לראש!! את אחת הנשים היפות ביותר שקיימות (גם אילנית לוי!!!) ואני חייב לראות אותך במציאות!!! אמרו לי שאת באה בימי שישי ל TLV של שירזי אז באתי ואת לא היית לכן באתי עוד פעם ואת שוב לא היית ובאתי כמה פעמים ואת לא באת!!! (ואין לי הנחות או כרטיסי V I P כמו שלך!, בקיצור עלית לי המון כסף!! ובסוף לא זכיתי לראות אותך בכול זאת!) יש לי חלום שאת באה לאסוף אותי מהבית ויושבת איתי 10 דקות... בראש שלך להגשים לי אותו??? הלו הלו אני נראה מצויין!!! אז מה אם אני בן 17!!!???? חוץ מזה התערבתי לא מזמן עם איה אחת שאני יצטלם איתך על 200 שקל מירי!!! אני חייב את ה 200 שקל האלו!!!! בקיצור מירי רק שתדעי שאני מת לצאת עם אחת כמוך, למרות שיצאתי עם ממש ממש כוסויות, אבל איתך עוד לא יצאתי וזה החלום שלי... ואני מגשים חלומות!!!! ואם תצאי איתי אני יקנה לך ביצת הפתעה.... מה את בוכה?? יש שם גם שוקולד, גם צעצוע ואפילו אלמנט ההפתעה נמצא שם!!! חולה עליך מירי!! נו מה את אומרת?? תצאי איתי?? שלך, האשדודי השרוף עליך....סססתתתתםםםם לא שרוף! מטוגן! ועוד לא סתם מטוגן.... מטוגן בשמן עמוק!!!!

למעלה