מירי! את צריכה להבין שאני...

חבי

New member
מירי! את צריכה להבין שאני...

אוהבת לאכול הרבה ומשמין. איך בדיוק אהיה מאושרת אם אשנה הרגלי אכי

מירי,

New member
ולא תצטרכי לוותר על זה עם ניתוח??

תיראי , הניתוח הוא לא קוסם שקמים ממנו רזים ובריאים! גם עם הניתוח - בעיקר LAP-BAND חייבים שינוי הרגלים וכח רצון , זהו ניתוח שהכי פחות מגביל והרבה יותר תלויות התוצאות במנותחת עצמה! ויחד עם זאת יש דברים שהוא עלול (משתנה ממנוחת למנותחת) למנוע אכילה של מזונות מסויימים - מה שעלול לגרום לתסכול! את אוהבת לאכול? תאכלי , תיבני יחד עם דיאטנית מתכונת אכילה שתיתן לך להנות מהאוכל , אולי לא תירזי אבל תאכלי בריא! בהצלחה!

חבי

New member
איזה דיאטנית תתן תפריט לאחת ששוקלת

מעל 100 ק"ג שלא מרזים? חוץ מזה אני נצמדת לתפריט?קשה לי להאמין...

מירי,

New member
דיאטנית מוצלחת!!!

אני ממש לא מצליחה להתחבר (תסלחי לי) אני כל חיי סבלתי מהשומן , וכאשר הוא היה במימדים שאליהם היגעתי זה היה לא רק המראה אלא גם פיזית... אבל אם את מדברת רק על בריאות , הרי שאת צריכה איזון במה שאת אוכלת , לא תפריט! אלא אילו דברים לוותר עליהם (ולו חלקית) ואילו דברים להוסיף לתפריט... זה לא משהו שצריך להיות בשעה מסויימת לאכול משהו מסויים! ואולי - רק אולי השומן כן מציק לך?? ודיאטנית טובה יכולה לעזור לך עם זה יופי , הדיאטנית שליוותה אותי בתחילת הדרך בנתב איתי את התפריט לפי מה שאני אוהבת ולא אוהבת לאכול , בשילוב עם הצרכים של הגו! ושב אני מזכירה לך ברוב הניתוחים (אולי במעקף זה קצת שונה) אם לא שומרים - מ ש מ י נ י ם

רוייקו

New member
לניתוח מומלץ ללכת כשמעוניינים

בשינויי אמיתי. הניתוח הוא לא "עוד דיאטה". חייבים לבוא גם עם כוח ורצון אמיתי וכן להשקיע בשינויים בהרגלי האכילה. לא חסר מנותחים שנכשלו בגלל אי שיתוף פעולה. מי שחושב שהניתוח עשוי לעשות עבורו את העבודה מבלי שיתאמץ - טועה. אין קסמים. זה לא מעקף קיבה שפה הניתוח מסייע בכל מצב. פה חייבים שיתוף פעולה ואף זהירות בכל מה שקשור לאכילה. אפשר לפקשש את הניתוח בקלות. להרוס את כל מה שעשה המנתח ואף לסכן את עצמך. חייבים לעבוד על הצד הפסיכולוגי. להיות מוכנים לשינוי ולרצות בו באמת. רויקו

למעלה