מירי בפנאי פלוס, מירי רק חסה
V veredmp New member 29/1/09 #2 שמלה יפה. הורגים אותי המחירים האלה........ מישהו באמת משלם את המחירים המלאים?? אנשים לא שמעו שיש מיתון בארץ?
שמלה יפה. הורגים אותי המחירים האלה........ מישהו באמת משלם את המחירים המלאים?? אנשים לא שמעו שיש מיתון בארץ?
מ מורושית2 New member 29/1/09 #3 חח תגידו גם אתם חושבים שיש לה כבר איזה 5 שמלות שחורות חלקות וכמעט כולן אותו דבר? (קישוט פה.. קישוט שם). קצת חבל על הכסף אבל היא מהממת!
חח תגידו גם אתם חושבים שיש לה כבר איזה 5 שמלות שחורות חלקות וכמעט כולן אותו דבר? (קישוט פה.. קישוט שם). קצת חבל על הכסף אבל היא מהממת!
V veredmp New member 29/1/09 #4 כל שמלה אחת ויחידה ומיוחדת בפני עצמה ../images/Emo8.gif לא חבל על הכסף. בשבילה זו לא הוצאה, זו השקעה. חוצמזה שהיא קיבלה הנחת סלב, אל תדאגי
כל שמלה אחת ויחידה ומיוחדת בפני עצמה ../images/Emo8.gif לא חבל על הכסף. בשבילה זו לא הוצאה, זו השקעה. חוצמזה שהיא קיבלה הנחת סלב, אל תדאגי
I I מ י ר ב I New member 29/1/09 #7 גם אני אמרתי לעצמי:שוב שחורה? שחור זה ייצוגי כזה והולך עם כל דבר אז בטח בגלל זה.
V veredmp New member 29/1/09 #11 אני יודעת, אז מה? ../images/Emo3.gif מירי לובשת כמעט רק שחור (קלאסי ומרזה), אדום (סקסי) וקצת סגול (לזה אין לי סיבה ). כל אחד ומה שהוא אוהב........ חוצמזה שעם כל הכבוד ליאיר ועוורון הצבעים שלו, בתכנית שלו היתה לו מלבישה, כך שזה סתם תירוץ.
אני יודעת, אז מה? ../images/Emo3.gif מירי לובשת כמעט רק שחור (קלאסי ומרזה), אדום (סקסי) וקצת סגול (לזה אין לי סיבה ). כל אחד ומה שהוא אוהב........ חוצמזה שעם כל הכבוד ליאיר ועוורון הצבעים שלו, בתכנית שלו היתה לו מלבישה, כך שזה סתם תירוץ.