מירי ו
נולד

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כוכב נולדדדד,מעומדת לאירוויזיוןן..אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ברגע שמירי תשתתף באירוויזיון היא תזכהה..אההההההההההההההה אההההההההההההההההה מיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם....לא נורא אם לא תשתתף שנה הבאה..אבל לפחות זו כמעת עובדה שהיא תשתתף..אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בשיר שתכתוב לה קרן..אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני מפנטזז על זהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

sp400

New member
גם בשביל מה היא צריכה את זה

לא שזה עשה טוב לקודמים ולהלאה הקימים אני חושב זה מיותר

ה 22

New member
מירי בטוח תתרגש מכל מתמודד...../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

Music4Life

New member
../images/Emo45.gif אני בעד!!!!

וואי יפה להההה....כן הגיע הזמן להשתתף בארויזיון...
היתה צריכה להיות שם קודם לכן
, ומשתתפת בכוכב נולד זו זכות ובהחלט היא מתאימה להיות במעמד של השופטת. מקווה מאד שזה אכן יצא לפועל ושהיא תגיע לשם, כך אני אראה את התוכנית!!! שיהיה לה
לנשמה הזאת!

veredmp

New member
כמובן שמאחלת לה שכל מה שהיא רוצה יתממש

אבל באופן אישי אני מפחדת שזו טעות...... סומכת על מירי שתעשה את ההחלטה הנכונה ושתשקול את כל ההשלכות. בהצלחה בכל מקרה

למעלה