מירי לוי התגעגעתי

מירי לוי התגעגעתי

בוקר טוב. הכל בסדר? מקווה שהכל תקין, כי קצת נעלמת בסוף השבוע. טרם החזרת לי תשובה ,באם היית בהרקדת החוף בשבת , אצל שרה אביב.? שיהיה לך יום טוב יום יום.

חופים הם לפעמים..........

חופים הם לפעמים געגועים לנחל, ראיתי פעם חוף שנחל עזבו........ בקר טוב ליום טוב ! נכון נעלמתי קצת בסוף שבוע, יצאתי קצת לנפוש בצפון הארץ..... ולכן לא ביקרתי בהרקדת החוף אצל שרל´ה אביב. בערב הידרמתי לחוף ראשון להרקדת החוף המתקיימת מידי מוצ"ש בהדרכתו האנרגטית של מוטי מנחם, אל מול הים. ביליתי בהקרדה מ-9 בלילה ועד חצות וחצי. בשעת הרקדת השיא (פריים-טיים) שבו השמיע מוטי את סידרת הרקודים האיניים ביותר (עד נשימתי האחרונה, יאסו החיים, דרכינו, נוכרי ועוד) חיכיתי אולי, אולי ישמיע מוטי את הריקוד "הנחלים רושמים", אך התאכזבתי כי ה"בשורה" טרם נחתה בראשון. אגב, הרקדות החוף האלה משמשות עבורי מדד מצויין להיקלטות ריקוד בחוגים. אולי אחרי שביקרת באשקלון וריקודך התקבל יפה שם, כדאי שתנסה אצל שמעון עשור או מרקיד אחר באזור ראשון ? שיהיה לך יום טוב ומקווה לראות את "הנחלים רושמים" רושם מקום ראוי ומכובד בצמרת הריקודים הנרקדים היום - מגיע לו. בהערכה רבה לצניעותך ! מירי !

הייתה כנראה עסוק.......

אייבי! היית כנראה מאד עסוק ומרוכז. רקדת כל הזמן במרכז של המרכז של המעגל והיית עסוק בעצמך ולהראות את התמצאותך האין סופית בריקודי מעגל. בריקודי זוגות ישבת קצת בצד, ואז אני רקדתי במרכז. מירי !

קורין1

New member
גם אני הייתי שם......אחרי חצי שנה..

שלא יצא לי לרקוד, מסיבות אישיות. האמת שהתאכזבתי, חלילה לא ממוטי, כי הוא מקסים, התאכזבתי מכמות הריקודים החדשים, בקושי רקדתי 5 ריקודים. מה עם הריקודים שלמדו בשלוש השנים האחרונות? יוצא ריקוד חדש נופלים כמה אחרים??? צריך לעשות משהו בנידון, זה ההפך להיות מסחרה בנושא ריקודים..

כיף שכייפת לך

דבר שיוצא לי אך לעיתים רחוקות, בגלל עיסוקיי. אני ארים טלפון לשמעון עשור ואבדוק אתו. שמת לב שקיבלתי קצת אומץ בגללך בנושא זה? את אוהבת שירה בציבור? או בכלל זמר עברי? אני פשוט מכור לזה. שיהיה לך יום טוב יום יום.

יום טוב, לך על זה.....

ליום טוב, ערב טוב ! שירה בצבור וזמר עברי הם סם החיים שלי וריקוד יפה הבנוי על מקצב שיר עברי עם "עיבוד מוסיקלי" תואם הם הדם הזורם בעורקי. קבל אומץ וצא מבישנותך, הרם טלפון לשמעון עשור, הוא בוודאי יתן לך במה אצלו. גם יענקל´ה זיו אני מניחה, יאפשר לך ללמד את "הנחלים רושמים" (אחרי שינוח קצת מ"תנועת הרכבות" שלו). קצת סיוע ויעוץ מחברי לפורום תוכל לקבל בהפצת ריקודך היפה בחוגיהם. שיהיה בהצלחה ! מירי.

מירי לוי

ערב מצויין. אשתדל לעשות את זה. אבל את יודעת, זה מאוד קשה. אין לי את זה, צריך כנראה להיוולד עם זה ואולי כבר מאוחר לי. אני מת עלייך איך שאת מנסה, מעודדת ומפרגנת.את כלבבי תודה לך. שיהיה לך אחלה יום טוב

למעלה