מירי לוי - חסרה לנו השבת

יבנאי

New member
מירי לוי - חסרה לנו השבת

קצת משעמם בלעדייך, נחכה לך שתחזירי מפסטיבל אילת מלאה חוויות ותשתפי אותנו, מחכים לחידה בשבת הקרובה, מספר 18 ושמה "חכם בלילה". תבלי בכיף באילת ושבת שלום. יבנאי

למירי וליבנאי

יבנאי צודק, ואכן משעמם, "חכם בלילה" זה נשמע כחידה פשוטה, אבל מי יודע איזו הפתעה מירי מכינה לנו. שבוע טוב לכולם.

צליל ב

New member
למירי החביבה

אשמח לקרוא את חויותייך מאילת בסגנונך המיוחד. (כמובן אם היית באילת) בכל אופן, הפעם אני אנסה לפתור את חידת השבת ולהיות בעקבות זאת לחכמה ביום ובלילה. ביי ביי צליל

עוז 2002

New member
לא יכולים בלעדייך... ../images/Emo7.gif ../images/Emo53.gif

גם ימי אינם ימים, ולילותי אינם לילות. חזרי אלינו מירי היקרה. חיינו אינם חיים בלעדייך...

חזרתי הביתה ולפורום.

לילה טוב לחברים. חזרתי לפני כשעה בטיסה מאילת, לאחר 4 ימי כף וריקודים שחגגתי ובילית שם. (אני אקצר בכתיבתי היות ואני די עייפה) הארועים בחוות יען היו די טובים, לעומת ההרקדה שאיכזבה, עקב הריצוף הגרוע והשיפוע הלא נוח של המשטח. נודע לי שהובטח לשלמה ממן לשפר את המשטח לקראת הפסטיבל בשנה הבאה. גולת הכותרת לדעתי, היתה ההרקדה ביום שישי בבקר במלון "פרדייז" עם מרקידים מהשורה הראשונה ובינהם בעז כהן האנרגטי והסוחף, עופר אלפסי, שמעון שוכר, שמעון עשור, משה אורון ועוד. בשבת בצהרים, הרקדה שהיתה כולה פרגון וברכות ליענקל´ה לוי היוצר הדגול, ליום הולדתו ה-70, ניצח על המלאכה במקצוענות מישאל ברזילי. רקדנו עם יענקל´ה את ריקודיו המוכרים והיפים כשיענקל´ה מככב במרכז המעגל. יענקל´ה - היית ונשארת גדול (גם בנשיקות אתה בכלל לא רע) שמחתי לראות שם את אבי פרץ, רוני סימן טוב, זאב ניסים ועוד כמה מרקידים אורחים שבאו לרקוד ולשמוח ולפרגן ליענקל´ה. נהנתי לפגוש שם כמה חברי פורום ובינהם את יום טוב וזהבה ואת דבל´ה שרקד עם רעייתו (וקרץ לי כל הזמן). בים שישי הקרוב אי"ה, אמנם תירשם כאן חידת השבת "חכם בלילה". לילה טוב ולהתראות מחר. מירי.

למעלה