מירי מסיקה למען ילדי A-T

veredmp

New member
תדייקי ../images/Emo3.gif הופעה של רמי קלינשטיין שמארח, בין

השאר, את מירי
כל הכבוד לה!

I מ י ר ב I

New member
אכן כל הכבוד!

בגדול עדי צודקת,אכן מירי למען ילדי A-T אז מה אם זה רק אירוח.

Crurifragium

New member
כי זה עשוי ליצור רושם שגוי

נכון שבמסגרת המופע הזה מירי תשיר למען ילדים חולי A-T . אבל כשמציגים את המופע כ"מירי מסיקה למען..." אז הרושם הראשוני הוא שזה מופע בעיקר של מירי. מירי אכן מתנדבת ותורמת לצורך העניין. וכל מי שתקרא את הפרטים אמנם תבין שזה אירוח, ושמירי כנראה רק תעלה לכמה שירים. אבל לא חסר הרבה בשביל שמישהי לא תקרא את כל הפרטים, אלא תגיע מהר להחלטה שגם מירי וגם תרומה זה טוב לה, תזמין כרטיסים, ואז אח"כ תהיה מאוכזבת כשהיא תגלה שזו לא באמת הופעה מלאה של מירי. חבל לשלב תרומה עם חוסר הבנה, זה סתם עשוי ליצור אנטי מיותר בעתיד. לא?

veredmp

New member
ראשית, חכם מצידך להסכים איתי ../images/Emo8.gif

זה גם היה חוט המחשבה שלי בעניין. שנית, למה "תקרא" ו"תזמין"? יש גם (מעט אמנם) בנים בפורום

Crurifragium

New member
אם במקרה יוצא לנו להסכים, אני מוכן לקחת קרדיט

יש גם בנים בפורום, אבל כמו שאמרת זה מיעוט. לא שאין בזה יתרונות
, אבל מבחינה לשונית הרוב קובע

איזו הפתעה

צר לי אבל אם מישהו טיפש מספיק כדי להתקשר לכרטיסי לאן או להזמין דרך האתר (האאא פרסומת סמויה
) ומזמין ב300 ש"ח לכרטיס |האאאאא יקר|
בלי שבירר פרטים וקרא |הרי כתוב שם רמי קלינשטיין מארח- מה לא מובן?
| ורק בסוף התאכזב/ה |כדי ש-ורד לא תתלונן|, אז מה שיש לי להגיד זה זבש"ו שישתפר בהבנת הנקרא.. לא אשמתי שסיים לימודים בבכיתה ו'
לא אשמתי שהיא חמור קופץ בראש.... אני כתבתי מה שכתבתי כי אותי (כמו שכתבתי קודם) מעניינת מירי לא רמי לא אייל גולן והפלא ופלא גם לא קטורזה

Crurifragium

New member
אבל

לא כתבת רק מה שמעניין אותך. היית נחמדה, ועוזרת, ונתת קצת יותר אינפורמציה. הרי, כמו שרשמת, מה שמעניין אותך פה זה (די בצדק) מירי. אבל לא רשמת "יש הופעה של מירי" ובזה סיימת. כתבת אינפורמציה שתעזור למי שקוראת את ההודעה לקבל מושג כללי על מה מדובר, באילו תנאים, ואם זה מספיק מעניין/רלוונטי כדי ללכת לבדוק יותר פרטים. נתת תאריך, כדי שהקוראות תוכלנה לדעת באיזו הופעה מדובר, ואם נוח להן להגיע. הרי התאריך כשלעצמו לא מעניין אותך במיוחד. נתת עלות כרטיס, כדי שהקוראות תוכלנה להעריך אם זה בכלל רלוונטי להן. הרי הסכום הזה ספציפית לא מעניין אותך במיוחד (הממ... למרות שאולי כסף באופן כללי דווקא כן. וגם בצדק
). נתת קישור לאתר, כדי שהקוראות תוכלנה להזמין כרטיסים, או לבדוק יותר פרטים. האם האתר הזה מעניין אותך באופן מיוחד? נתת את המקום, כדי שהקוראות תוכלנה לדעת אם הן בכלל יכולות ורוצות להגיע למקום. אני מניח שהאנגר 11 לא מעניין אותך במיוחד. במסגרת אותה אינפורמציה "בסיסית" נכללת בעקרון גם מהות ההופעה, בגדול. זה משהו שהרבה מהקוראות יכולות להשתמש בו במהירות בשביל להחליט אם הארוע בכלל כן או לא מעניין. וזה הפריט היחידי בקטגוריה הזו שלא כללת. אני לא מדבר על רשימה מלאה של האורחים האחרים. זה אמנם נחמד, אבל לא באמת נחוץ פה, והרבה פחות רלוונטי. אבל תוספת של "רמי קלינשטיין מארח" : 1. לא לוקחת הרבה זמן לכתוב. 2. הופכת את התאור של הארוע להרבה יותר מדוייק. וגם מבהירה לכל אוהבת מירי מה הולך להיות החלק של מירי בהופעה. 3. חוסכת זמן למי שטעמה דומה לשלך, ורמי קלינשטיין לא מעניין אותה. 4. מגדילה סיכוי שמי שרמי כן מעניין אותה תבדוק פרטים ואולי תתרום. 5. עדיין לא מפריעה לבדוק יותר פרטים. 6. עדיין לא מורידה במאום מהתרומה של מירי. 7. מונעת, או מאוד מאוד מקטינה, אפשרות שמי שתקרא את כל המידע שכן נתת, תגיע למסקנה לא נכונה לפני שהיא תיגש לחפש יותר פרטים. בראייתי, שכמובן שזכותך המלאה (לא, באמת. עלי
) לא להסכים איתה, אם את כבר עושה את האקסטרה מאמץ החיובי, ועוזרת לאנשים עם עוד פרטים רלוונטים, למה לא להוסיף עוד שינוי קטן, שהוא גם רק חיובי, ולשפר?

למעלה