מירי מסיקה מתארחת מחר אצל אלירז בערוץ 24

JennaJ

New member
מירי מסיקה מתארחת מחר אצל אלירז בערוץ 24

בשעה 22:00 בלילה. חייבת להודות שזו האורחת שהכי התרגשתי לגבייה עד כה, גם כי אני מאוד מאוד אוהבת את השיר האחרון, וגם כי אני יודעת שיש לה פינה חמה לאלירז ולדעתי הולך להיות כיף באירוח הזה.

shay keran21

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
נראה לי יהיה אפילו יותר מעניין משל קרן!! קרן ידועה כאחת שמתה על אלירז,ואני בטוח שעידכנו את אלירז לגביי זה,יהיה שמחחחח...מעניין מה היא תשיר...אמממ ככל הנראה תשיר יום ראשון כי זה הסינגל האחרון...אני ממש ממש מקווה שתוציא את "נוצות" ו"הוכחה" גסינגל...למרות שלצערי נוצות אינו מתאים לרדיו ואני מפחד שיקטלו אותו...

BRANGELINA

New member
וואי אתה ממש חייב ריטלין

או משהו מרגיע לפחות ממה אתה כ"כ מתרגש כל פעם מחדש? לא צריך להיסחף כולה אלירז

shay keran21

New member
חחחח ממש משש לא!..חח לא מתרגש מאלירז .בכלל

ראיתי רק את השידור עם קרן...ולא ראיתי 2 תכניות..אני אצפה רק אם יופיעו אמנים שאני אוהב,אני מתלהב,כי הבנתי כבר מה עיקרון התכנית,זה לא רק שהאמן בא לשיר וזהו,האמן מדבר,מאזין גם למתקשרים ועונה ומדבר..כאילו ממש דיבורים ולא רק לשיר וזהו..אז אני מתלהב כי אני בטוח שמירי תהיה קורעת מצחוק,והיא בטוח תאמר לאלירז כמה היא אהבה אותו וכ'...מזה התלהבתי..מזה שמירי מתארחת....וכמובן שתמיד עושה לי חם בלב שאני צופה באלירז זה לא סוד...אבל נרגעתי לחלוטין...יאלה עכשיו רק צריך ששרית תתארח ואהיה מאושר!!

veredmp

New member
אני ממש מקווה שהיא לא תוציא את נוצות

הסינגל הזה לא יגיע לשום מקום. עדיף שתוציא שירים אחרים שיש להם איזשהו סיכוי להגיע לאנשהו....... וגם אם לא יעדכנו את אלירז (מי בדיוק אמור לעדכן אותו?
) אני בטוחה שהיא תעדכן אותו יפה יפה בעצמה

shay keran21

New member
זה מה שאני אומר גם,נוצות לא מתאים לרדיו,הסיבה

שאני מקווה שייצא כסינגל בגלל שאני רוצה שמירי תשיר את השיר בהופעות..אם שרה בבכורה,זה לא אומר שבכל הופעה קטנה תשיר את השיר..מבינה? לדעתך "מה עשית" מתאים לסינגל?? מה שבטוח הוכחה חייב לצאת!! אני באמת חושב שהשיר הזה יכול להיות מעומד בתור שיר השנה של שנת 2010....אני בטוח בזה...

הוכחה שיר מדהים אבל גם לא מתאים לרדיו בעליל

הוא ארוך מדיי, מתיש מדיי..שיר של 6 דקות לא מתאים כסינגל. סינגל מוצלח חייב להיות יותר קצר וקולע..כמו "מה עשית", "נטלי"..אפילו "היי אחותי". חוץ מזה שנוצות הוא הכי לא מתאים לרדיו..zzzzzzzzzz אלא אם כן הם מתכוונים לסגור את הבאסטה של האלבום הזה ולקפל את הפקלעות ולהמתין לדיסק הבא.

veredmp

New member
היא יכולה להוציא אותו כסינגל אחרון

אחרי שכבר רוב מסע היח"צ לאלבום נגמר והיא רוצה להוציא שיר "בשביל הכיף". למרות שגם אריק הוציא שירים ארוכים כסינגלים והם התקבלו יפה מאוד. למרות ש"הוכחה" הוא לא מהחביבים עלי ביותר בדיסק אני חושבת שאחרי כמה שמיעות הרדיו דווקא יאהב אותו. זה שיר שצריך לשמוע כמה פעמים בשביל שישקע, אם יתנו לו צ'אנס זה יקרה. מקסימום יוכלו לחתוך אותו כל פעם, כמו שעשו בספיישלים

veredmp

New member
אני מניחה ש"הוכחה" באמת ייצא מתישהו

השיר הזה מאוד חשוב לה. לדעתי "מה עשית" אכן מתאים כסינגל, גם "הי אחותי". חוצמזה שאצל מירי, זה ששיר יוצא כסינגל לא אומר שהיא תשיר אותו. היא הוציאה סינגל וקליפ ל"הוא" ועדיין לא שרה אותו בהופעות של "שלום לאמונות". גם "שירה" יצא כסינגל והיא לא שרה אותו בכל ההופעות של האקוסטי, רק אם ממש ביקשו ממנה (למרות שכן שרה אותו בהופעות של "שלום לאמונות" גם לפני שיצא כסינגל).

shay keran21

New member
דייי!! את רצינית?! מירי לא שרה את "שירה"??

לגביי "הוא" קראתי כבר שמירי לא שרה..בע"ה שאבוא להופעה אבקש ממנה אישי..חחחחחח לשיר...זה אחד השירים שאני הכי אוהב שלה..חחחחח ודי מוזר...ברגע שאמן מוציא סינגל,כראוי שישיר אותו בהופעות...אבל כניראה בתאכלס,שזה הופעות עצמן מירי שרה את מה הכי הכי אוהבת,או מתחברת,או לא יודע מה המניעים...קיצר בהחלט מסתקרן לדעת מה הולך בהופעות שלה...

shay keran21

New member
פשוט התמוגגתי מכל רגע ורגע../images/Emo99.gif

ידעתי שיהיה שווה..כ"כ התרגשתי לשמוע את "מה רצית" בלייב...אני מאמין שעצם העובדה שהיא שרה זה סימן שייצא כסינגל? זו אפשרות?? רואים שאלירז חולה על מירי..יאוו היה כזה מצחיק,אורי היה מתוקקק...היה כזה מצחיק,ושוב מירי החזיקה את רב השידור...אלירז לפעמים שותק מדי,אינו משתלט,אבל שוב זה חלק מקסמו....אני בטוח שרב הנשים המבוגרות חולות עליו...זה גם היעד שמתקשר....חחח מירי התארחה יחסית הרבה,שרה הרבה מאודד!!! שרה את אהובי,שרה את אעבסורד של שלמה..וכמובן מה עשית...היה תענוג של ממש

למעלה