מירי?!נטע אישרה לך ולא עדכנת אותי?!
K kiticat New member 20/8/02 #2 זה בא לי בהפתעה. אתמול הייתי במפגש פורום, ועל הבוקר, לפני שיצאתי היא אמרה, שהפורום הועלה. לכן היום אני אצרף קישורים, וכמה מאמרים- אם אמצא. מצטערת, אכל לא ידעתי, ולא הייתי בבית עד עכשיו. סולח?
זה בא לי בהפתעה. אתמול הייתי במפגש פורום, ועל הבוקר, לפני שיצאתי היא אמרה, שהפורום הועלה. לכן היום אני אצרף קישורים, וכמה מאמרים- אם אמצא. מצטערת, אכל לא ידעתי, ולא הייתי בבית עד עכשיו. סולח?
S SuperTom New member 2/9/02 #7 אה..למנהלת... ממ..טיפה טיפה חסרים קישורים שם..אז תוסיפי בבקשה ת´אתר שלי..כמובן שהוא על לינקין פארק..(עיצוב חדש ופצצתי בקרוב ד"א!) linkin.up.co.il (בתקווה שבקרוב linkinpark.co.il..אבל מאני מאני מאני קצת נגמר לי...)
אה..למנהלת... ממ..טיפה טיפה חסרים קישורים שם..אז תוסיפי בבקשה ת´אתר שלי..כמובן שהוא על לינקין פארק..(עיצוב חדש ופצצתי בקרוב ד"א!) linkin.up.co.il (בתקווה שבקרוב linkinpark.co.il..אבל מאני מאני מאני קצת נגמר לי...)
ש שבלולה בשאאאנטי New member 22/8/02 #4 הא?! מירי? לינקין פאאארק?! .. אהה.. יש כמה דברים שלא ידעתי! חחחחח אחלה להקה, היתאהבתי בדיסק החדש.. הייי, וחנצ´וק הבובעון גם פה! נביא כאן הישתלטות.. ( )
הא?! מירי? לינקין פאאארק?! .. אהה.. יש כמה דברים שלא ידעתי! חחחחח אחלה להקה, היתאהבתי בדיסק החדש.. הייי, וחנצ´וק הבובעון גם פה! נביא כאן הישתלטות.. ( )
K kiticat New member 22/8/02 #5 לא ידעת מה? שאני אוהדת את הלהקה, או שנפתח פורום חדש? בכל אופן, ברוכה הבאה! ואני גם אהבתי למדי את הדיסק החדש שלהם!
לא ידעת מה? שאני אוהדת את הלהקה, או שנפתח פורום חדש? בכל אופן, ברוכה הבאה! ואני גם אהבתי למדי את הדיסק החדש שלהם!
ש שבלולה בשאאאנטי New member 22/8/02 #6 חיחי.. לא ידעתי בקשר לשניהם.. לא שאת אוהבת ת´להקה, ובמיוחד שהפורום נפתח מחדש. טוף לדעת! כן, גמני באמת אוהבת (חולה, שרופה, גוססת, תחליטי..) את הלהקה .. ו.. תודעעע!
חיחי.. לא ידעתי בקשר לשניהם.. לא שאת אוהבת ת´להקה, ובמיוחד שהפורום נפתח מחדש. טוף לדעת! כן, גמני באמת אוהבת (חולה, שרופה, גוססת, תחליטי..) את הלהקה .. ו.. תודעעע!