מירי נסי את זה זה השיר ב MP3 שעשיתי לו המרה ל FLIX וזה הצליח!!!
מ מירי מירי New member 1/7/08 #3 נפלא !!!!! תודה !!!!! מי הזמר ?! ידוע לך אם אפשר להוריד מ youtube שירים על דיסק ?! הייתי מכינה לאמא שלי דיסק נוסטלגי .... מירי
נפלא !!!!! תודה !!!!! מי הזמר ?! ידוע לך אם אפשר להוריד מ youtube שירים על דיסק ?! הייתי מכינה לאמא שלי דיסק נוסטלגי .... מירי
B bensha1 New member 1/7/08 #6 זה מהדיסק STAROGRADSKI BISERI VOLIUM 1 השיר בשביעי אחפש את הדיסק ואברר מי שר
B bensha1 New member 1/7/08 #5 צערי אי אפשר את מתכוונת לסירטונים או שירים? כי אם את מתכוונת לשירים אשמח לחלוק איתך את כל ה"ספריה" שלי מיקי
צערי אי אפשר את מתכוונת לסירטונים או שירים? כי אם את מתכוונת לשירים אשמח לחלוק איתך את כל ה"ספריה" שלי מיקי
מ מירי מירי New member 1/7/08 #7 מיקי תודה !!! הכוונה לסרטונים , דיסקים יש לנו, אם כי לא הרבה, אבל לזה דואגים המכרים מ - Novi - Sad ו - Ruma האם יש לך סרטים עם פרדרק Ejdus ?
מיקי תודה !!! הכוונה לסרטונים , דיסקים יש לנו, אם כי לא הרבה, אבל לזה דואגים המכרים מ - Novi - Sad ו - Ruma האם יש לך סרטים עם פרדרק Ejdus ?
B bensha1 New member 1/7/08 #8 לא אבל יש לי סרטים על וידאו יש לי סרטים על וידיאו שהקליטו לי מזמן מזמן ביוגוסלביה יש שם לפה ברנה ועוד האמת אני כבר לא זוכר אחפש אותם ואז אבדוק אפשרות להמיר אותם לדי.וי.די מיקי
לא אבל יש לי סרטים על וידאו יש לי סרטים על וידיאו שהקליטו לי מזמן מזמן ביוגוסלביה יש שם לפה ברנה ועוד האמת אני כבר לא זוכר אחפש אותם ואז אבדוק אפשרות להמיר אותם לדי.וי.די מיקי