שרה פראית יש לנו בממשלה.בשידור חי,מול כל עם ישראל,
מירי רגב, מודיעה לברקוביץ, שתמנע ממנו להיות מאמן נבחרת ישראל אם לא יתנצל
הוא צריך להבין בספורט, הידע בנעלים זה בונוס.שרה פראית יש לנו בממשלה.
אכן ברקוביץ אינו מתאים להיות מאמן ישראל. הוא כלל לא יצוגי והידע שלו בנעלים.
אם יתעסק נטו בספורט אליהן וסהאלן, כרגע הוא מתעסק בפוליטיקה, שילך לפוליטיקה.הוא צריך להבין בספורט, הידע בנעלים זה בונוס.
נו אז מה.בשידור חי,מול כל עם ישראל,
אז למה אתב מצפה?נו אז מה.
אני רגיל גם להתלהמות שלה וגם לשטויות שלו.אז למה אתב מצפה?
בושהבשידור חי,מול כל עם ישראל,
היא אמרה את מה שרוב בוחרי הליכוד רוצים להגיד, הבחור מסונוור השתן עלה לו לראש, אדם כזה אינו יכול להיות מאמן נבחרת ישראל.בושה
בושה לדמוקרטיה ולפרלמנט בישראל על אמירה שכזו.
בושה לשרה בכירה שאומרת בקול רם את אשר כולם יודעים ! תצביע לנו ותהנה ממטעמי השלטון !
בושה
אסור ששיקולים פוליטיים יכנסו לספורט בשום מקרה.היא אמרה את מה שרוב בוחרי הליכוד רוצים להגיד, הבחור מסונוור השתן עלה לו לראש, אדם כזה אינו יכול להיות מאמן נבחרת ישראל.
הספורטאים נכנסו, לא הכניסו אותםאסור ששיקולים פוליטיים יכנסו לספורט בשום מקרה.
ולאחר מכן הן מתבכיינים אכלו לי שתו ליהספורטאים נכנסו, לא הכניסו אותם
כך גם האומנים.
מסכימה איתך (קורה בפעם ב...). אין לערב ספורט בשיקולים פוליטיים. זהו, אמרתי את זה.אסור ששיקולים פוליטיים יכנסו לספורט בשום מקרה.
גם אלי אוחנה חושב כמוך.מסכימה איתך (קורה בפעם ב...). אין לערב ספורט בשיקולים פוליטיים. זהו, אמרתי את זה.
אבל גם בלי מירי רגב לא הייתי רוצה לראות את ברקוביץ' בתפקיד מאמן הנבחרת. עם פה ג'ורה, צרחנות, התלהמות והתנהגות בוטה הוא אינו ראוי להדריך אף אחד. בוודאי לא את הנבחרת הלאומית. עובדה שאפילו את אס"א אופקים (אני יודעת שאין קבוצה כזאת) או כל קבוצה אחרת הוא לא מאמן.
שיהיה בריא. מאז ימי מלמיליאן ואוחנה אנחנו בעד בית"ר י-ם.גם אלי אוחנה חושב כמוך.
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
מירי רגב בעיקר משדרת היסטריה .חבל שאופירה וברקו לא הגיעו מוכנים יותר, ניתן היה בקלות להוציא אותה משאריות שווי משקלה.בשידור חי,מול כל עם ישראל,
זאת שרה עם ביצים.בשידור חי,מול כל עם ישראל,
תותחית.... אוי לנו....בשידור חי,מול כל עם ישראל,
ללא קשר מתאים או לא מתאים.מי היא שתמנע ממנו?? אתם מבינים עכשיו איזה ממשלה יש לנו.הכל בכוח אצלכם .בשידור חי,מול כל עם ישראל,
היא שרה בממשלה, ויש לה כוח.ללא קשר מתאים או לא מתאים.מי היא שתמנע ממנו?? אתם מבינים עכשיו איזה ממשלה יש לנו.הכל בכוח אצלכם .
הממשלה דחוף צריך להחליף לפני שיהיה אסון במדינה..ולא משנה מי מחליף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.