מירי רגב תותחית

מקסים 45

Well-known member
בשידור חי,מול כל עם ישראל,
מירי רגב, מודיעה לברקוביץ, שתמנע ממנו להיות מאמן נבחרת ישראל אם לא יתנצל❗❗❗

אפרת10512

Well-known member
בושה
בושה לדמוקרטיה ולפרלמנט בישראל על אמירה שכזו.
בושה לשרה בכירה שאומרת בקול רם את אשר כולם יודעים ! תצביע לנו ותהנה ממטעמי השלטון !
בושה

מקסים 45

Well-known member
בושה
בושה לדמוקרטיה ולפרלמנט בישראל על אמירה שכזו.
בושה לשרה בכירה שאומרת בקול רם את אשר כולם יודעים ! תצביע לנו ותהנה ממטעמי השלטון !
בושה
היא אמרה את מה שרוב בוחרי הליכוד רוצים להגיד, הבחור מסונוור השתן עלה לו לראש, אדם כזה אינו יכול להיות מאמן נבחרת ישראל.

משתפרת1

Well-known member
אסור ששיקולים פוליטיים יכנסו לספורט בשום מקרה.
מסכימה איתך (קורה בפעם ב...). אין לערב ספורט בשיקולים פוליטיים. זהו, אמרתי את זה.
אבל גם בלי מירי רגב לא הייתי רוצה לראות את ברקוביץ' בתפקיד מאמן הנבחרת. עם פה ג'ורה, צרחנות, התלהמות והתנהגות בוטה הוא אינו ראוי להדריך אף אחד. בוודאי לא את הנבחרת הלאומית. עובדה שאפילו את אס"א אופקים (אני יודעת שאין קבוצה כזאת) או כל קבוצה אחרת הוא לא מאמן.

מקסים 45

Well-known member
מסכימה איתך (קורה בפעם ב...). אין לערב ספורט בשיקולים פוליטיים. זהו, אמרתי את זה.
אבל גם בלי מירי רגב לא הייתי רוצה לראות את ברקוביץ' בתפקיד מאמן הנבחרת. עם פה ג'ורה, צרחנות, התלהמות והתנהגות בוטה הוא אינו ראוי להדריך אף אחד. בוודאי לא את הנבחרת הלאומית. עובדה שאפילו את אס"א אופקים (אני יודעת שאין קבוצה כזאת) או כל קבוצה אחרת הוא לא מאמן.
גם אלי אוחנה חושב כמוך.

אפרת10512

Well-known member
מירי רגב בעיקר משדרת היסטריה .חבל שאופירה וברקו לא הגיעו מוכנים יותר, ניתן היה בקלות להוציא אותה משאריות שווי משקלה.

אפרת10512

Well-known member
תותחית.... אוי לנו....
זה לא שמירי רגב לא הבינה מלכתחילה שברקוביץ כיוון לביבי והכנופייה שלו כשאמר שהם אירגון פשע, היא הבינה טוב מאד, אבל לאנשים קל מאד להאמין שהוא אמר את זה לכל מצביעי ביבי, וכשהיא מתיזה את זה בשיניים חשופות כמו איזה רוטווילר - זה מגיע היישר לאזניים הנכונות.
אישה עלובה בדיוק כמו כל הממשלה הזאת, ארגון פשע זה ביטוי רך מדי בשבילם.

תקווה25

Well-known member
ללא קשר מתאים או לא מתאים.מי היא שתמנע ממנו?? אתם מבינים עכשיו איזה ממשלה יש לנו.הכל בכוח אצלכם .
הממשלה דחוף צריך להחליף לפני שיהיה אסון במדינה..ולא משנה מי מחליף.

מקסים 45

Well-known member
ללא קשר מתאים או לא מתאים.מי היא שתמנע ממנו?? אתם מבינים עכשיו איזה ממשלה יש לנו.הכל בכוח אצלכם .
הממשלה דחוף צריך להחליף לפני שיהיה אסון במדינה..ולא משנה מי מחליף.
היא שרה בממשלה, ויש לה כוח.

למעלה