מירמור

tayarsh1

New member
מירמור

אז ככה דיברתי כבר על העיניין הזה פה בעבר אבל אני מרגיש צורך לדבר עליו שוב ומהעילעול שלי בפורום כאן לא הרבה מדברים על זה למרות שזה חלק מהשם של הפורום.
אני מאד מאד מאד מאד מאד מאד ממורמר שכל שנותי עד עכשיו לא התנסתי ביחסי מין ואני מרגיש שבגלל זה אני לא יכול להיתקדם בתחום הזה, ז"א אני לא יכול לקיים יחסי מין גם אם יזדמן לי (יכול להיות שבחודשים הקרובים כן יזדמן לי). איך אני מפסיק לרחם על עצמי? קיבינימט זה אוכל אותי! והדבר המגוחך זה שכאילו טוב לי במצב הזה! מה לא בסדר בי לעזאזל? אני הייתי בטיפול פסיכולוגי אני עדיין בטיפול לכל אלא שזו העצה שלהם!

Reyn

New member
יקירי, במקרה כזה התשובה פשוטה: תתנסה.

קח את עצמך בידיים ותעשה כל מה שצריך כדי למצוא פרטנרית. בין אם זה בפאבים, אתרי הכרויות ואפליקציות, אתרי סטוצים, פורומים שעוסקים בסקס וסטוצים; ובלית ברירה, הייתי שוקל אפילו את האופציה בתשלום. כן, להגיע לגיל 35 בלי קיום יחסים (אצל אדם שיש לו חשקים מיניים) זה מצב חריג ובעייתי, וזה לא ייפתר לבד, אתה צריך לעשות מעשה. כנראה שההתנסות הראשונה לא תהיה מה שקיווית לו, אבל נשמע שאתה תקוע מאחורי מחסום, וזו הדרך היחידה לעבור אותו.

tayarsh1

New member
אם הייתי יודע איך......

אם הייתי יודע איך לצאת לפאבים ולהתחיל עם בחורות העשרים שנה האחרונות היו נראות אחרת לגמרי. מה שרציתי להדגיש זה שגם אם עכשיו הכל היה הופך לאידיאלי וכל מה שהיה נותר זה רק להיכנס למיטה ולעשות את המעשה לא הייתי מסוגל בגלל המירמור המירמור הזה אוכל את נשמתי אני כועס על עצמי מתוסכל מזה שיש ילדים שנולדו מאז הבשלתי מינית שכבר התנסו ויכולים ללמד אותי דברים כועסססססססס על כל העולם!!!! אני יודע שהכעס הזה אל יוביל אותי לשום מקום אבל אתם חיבים להבין שזה לא שאני בוחר את הכעס הוא פשוט שם השאלה שלי איך אני נפטר ממנו ומהמירמור????

Reyn

New member
המרמור שלך מובן, אבל הכעס מדאיג.

העולם לא אשם בצרות שלך, אתה יצרת אותן בעצמך. קרא את המשפט הזה שוב ושוב, ותכניס לך אותו לראש. אל תנסה ליצור קשר עם בחורות לפני שאתה מתגבר על הכעס הזה, כדי שחס וחלילה לא תוציא אותו על מישהי. אולי כשתבין שהעולם לא אשם, תפסיק להאשים אחרים ותתחיל להתמודד עם המכשול האמיתי שלך: אתה עצמך.
&nbsp
אתה חושב שמישהו נולד עם הידע איך מתחילים עם בחורה בפאב? תתפלא - כולם חוששים, נבוכים וכו'. לא המצאת דבר. במוקדם או מאוחר, כולם מצליחים להתגבר על המכשולים האלה ולעשות את הצעד, אם הם רוצים בכך מספיק.
כל אחד בוחר את הפלטפורמה הנוחה לו: גם לי לא נוח בפאבים, לכן חרשתי את האינטרנט בחיפוש אחר התנסות ראשונה. לקח לי חודשים, אבל בסוף מצאתי באינטרנט משהו קרוב להתנסות הראשונה שחיפשתי, ומאז אני מרגיש טוב יותר, כל העניין המיני כבר לא מרגיש לי כ"כ רחוק ובלתי-מושג.
אם לא הייתי מוצא באינטרנט, בסוף כן הייתי יוצא לפאבים, שוב ושוב, עד שהייתי מצליח לפנות לבחורות. ואם גם זה לא היה עובד, הייתי טס לשבוע בחו"ל, סביבה זרה בה אף אחד לא מכיר אותי ואני יכול לנהוג יותר בחופשיות, והייתי מחפש שם. כמוצא אחרון, הייתי שוקל התנסות בתשלום. זה לא פיתרון אידיאלי, גם עבורך וגם מבחינה מוסרית, אבל אולי גם זה יכול לעזור.
&nbsp
אלה הרעיונות שהיו לי, אולי לך יש אחרים. באופן בסיסי אתה חייב להבין שאין שום גורם חיצוני שעוצר אותך. גם אם אתה נבוך, חושש מתוצאות אפשריות וכו', עצור ותחשוב האם אתה מעדיף את האלטרנטיבה, עוד עשר שנים של מרירות וכעס אצור. תאמין לי, עדיף פי מאה לנסות ולהידחות על ידי בחורה זרה, מאשר לא-לנסות ולשנוא את עצמך. תבין את זה, תיישם את זה, ותראה שאתה מסוגל להתגבר על המכשולים, וההתנסות שאתה שואף אליה נמצאת בהישג יד.

tayarsh1

New member
אם הייתי בגילך

יותר קל לדבר שאתה בן 25 ושכל העולם לפניך, אני מניח שההתנסות הראשונה לא הייתה השנה.
אני לא פסיכופט שרץ ברחובות ומשתולל מכעס, הכעס מגיע ממקום מאד עמוק ויש לו מקורות בהמווווווון חויות שקשורות בי ובסביבה שלי מגיל 10.
אני בפירוש לא מאמין לכך שהעולם לא אשם (לא שאני לא נוטל חלק מהאחריות)! הינה הסבר מקרוסקופי: אחרי הכל אם הייתי חי בוואקום חברתי זה היה נכון ובאמת אני הייתי אחראי על כל המצב שלי אבל מאחר וזה לא המצב ואנחנו חיים בסביבה בה קיימות הרבה מאד סוגים של מערכות יחסים (חבר עם חבר/ה, אח עם אח/ות, ילד עם אימא ועם אבא, חייל עם מפקד, וכו' וכו' עד אין סוף) והתוצאה של המערכות יחסים האלא שצד אחד יוצא חלש/חזק מרוצה/לא מרוצה עשיר/עני חכם /טיפש וכו' וכו' וככה גם הצד השני ככה שלכולם יש השלכות על כולם, כולם ערבים בצורה זו או אחרת לכולם, אז אני כמו כל אחד אחר הוא תוצאה של שאר העולם.
הסבר יותר קונקרטי: אני תוצאה של הסביבה המיידית שלי (משפחה חברים בחוגים שונים עבודה וכו') אם כולם מורידים אותך למטה אין פלא שאתה לא יכול באופן פתאומי להיות למעלה וזו הסביבה בה אתה צריך להיות למיטב הבנתי כאשר אתה מציע את עצמך לבת הזוג השני אחרת "איך תמכור את הסחורה?"
כשהייתי קצת יותר גדול ממך נפתחתי לעולם אתרי ההכירויות ויצא להכיר אבל זה לא הוביל לשום מקום אבל אחרי שאיבדתי את אותה סביבה הכל היה בספירלה מטה.

Reyn

New member
לא התכוונתי שהסביבה לא השפיעה עליך

מן הסתם, כולנו תוצר של הסביבה שלנו, ומושפעים לכל החיים מחוויות שליליות שעברנו. אבל יש אנשים שחוו עבר דומה לשלך (אני לא מזלזל, אבל בטוח שאתה לא האדם עם החיים הכי קשים ביקום) ועדיין נמצאים היום במקום טוב יותר בחיים שלהם. מה מבדיל בינם ובינך? הבחירה החופשית, היכולת האישית שלנו לשנות את החיים שלנו. אי אפשר להעלים את ההיסטוריה שלך, אבל אפשר לשפר את עצמך ולהתעלות מעל ההיסטוריה הזו.
&nbsp
אתה אומר שאיבדת את סביבת ההכרויות באינטרנט - מה מונע ממך לחזור לשם?
כל העניין של להיות למעלה, להיות במיטב - ובכן, נכון שרוב האנשים נמשכים למי שמצליח, אבל עובדה שהרבה אנשים סביבנו מוצאים זוגיות גם בלי שהם קרובים למיטב, נכון? אתה צריך למצוא את הצדדים הטובים בעצמך ולהציג אותם. זכור שאתה שואף להכיר בחורה שתעריך ותתחבר לצדדים הטובים בך, ולא תחפש דברים שאתה לא יכול להציע (סתם לדוגמא, אם אתה מרוויח שכר מינימום, בחורה שמוכנה לצאת רק עם עשירים היא לא בשבילך - ואולי לא ראויה לך).
אבל זה קצת פחות רלוונטי אם אתה מחפש קודם כל התנסות פיזית. במקרה כזה צריך כימיה מיידית עם הבחורה, לא התאמה רוחנית עמוקה.
&nbsp
סתם שתדע, ההתנסות הראשונה שלי היתה לא מזמן, קרוב יותר לגיל 26 מ-25.

tayarsh1

New member
מי שמצליח להתגבר כל הכבוד לו אין לי מה לומר על זה

אי אפש ממש להשוות בין נסיון חיים אחד לשני אצלי הסיפר הוא פשוט כל מסגרת בה הייתי הוציאה אותי חברתית על השוליים (ביה"ס יסודי - שוליים, תיכון-שוליים לימודי תעודה-שוליים, צבא -סופר שוליים, שנה באוניברסיטה -שוליים,עבודה- שוליים, המשך לימודי אוניברסיטה סחרחורת של אלקים ישמור אבל גם שוליים) כתוצאה מכך ביטחון עצמי ממש ממש ממש נמוך יכולות חברתיות נמוכות וכל סיכוי ללקחת את עצמי ו"לצאת לפאבים וכו'" שבור ורצוץ!!!!!!!!!!
איך לעזאזל אני אמור לירות מקבץ כשאין לי כדורים במחסנית???????????????

להיפתר מהכעס

הוא קל
הרבה יותר קל ממה שאתה חושב..
&nbsp
כעס נובע מחווית העבר.
כשאתה תפסיק לחפור בעבר, לחשוב עליו
לדמיין מה הפסדת ומה לא הפסדת ...
&nbsp
במילים אחרות כשתלמד לחיות בהווה
ולחשוב על איך לשפר את העתיד
חווית הכעס תיעלם.
&nbsp
כי לחשוב על העבר ולבכות על החלב שנשפך לא יעזור לך... לא בהווה ולא למען עתידך.
&nbsp
תדמיין ממחר שאתה לוח חלק
שאתה מוחק את כל העבר ומתחיל מחדש
לומד כמו נער תיכוניסט את נושא הזוגיות
לומד לאטלאט
מה לעשות ואיך לגשת לבחורה
יש מאות ספרים בנושא חיפוש זוגיות ואיך לגשת לבחורה.
&nbsp
אם עדין קשה לךאז כדאי לעבוד גם על ביטחון העצמי שלך מול בחורות ודמוי העצמי שלך.
וזאת תוכל ללמוד בסדנאות התפתות אישית
או מאמן אישי.
&nbsp
אם תרצה המלצה על מישהו תותח תוכל לפנות אליי בפרטי.

העצה שלי

ואולי לא תואהב אותה
זה סרוגייט.
&nbsp
אם לא זה
אז מאמנת אישית לזוגיות.
&nbsp
טיפול פסיכולוגי עוזר לשחרר מחשבות ולבר על מה שמציק.
אז זה טיפול פסיכודינאמי
אז שנים אתה רק תדבר על בעיותיך..
&nbsp
באימון אישי בונים מטרה ומשיגים אותה.
ועובדים על חשיבה חיובית.. זה משהו שאתה תצטרך לפתח.
&nbsp
&nbsp

tayarsh1

New member
גם אם אני ארגיש נוח לעשות זאת

מחשבתית זה לא מרגיע את הכעס והמירמור על העשרים שנה האחרונות

למעלה