מישהוא הזכיר את אופרת הרוק מאמי?

• פותח הנושא tiger
  • פורסם בתאריך

tiger

New member
מישהוא הזכיר את אופרת הרוק מאמי?

להיזדהות מיד ואם אפשר את המילים של שיר האונס אני אשמח. זה דווקא היה מחזמר נהדר שהיום גם אם ירצו להעלות אותו פעם מחדש זה לא יהיה אותו דבר כי חלק מהמישתתפים כבר לא איתנו לצערי.לי יספיק ליראות את המילים כדי להיזכר גם במנגינה ואם אני לא טועה זה היה שיר די פופולרי ומושמע בזמנו...אחלה שיר. לא שיש לי משהוא בעד אונס כמו שיש לי בעד "מאמי" (מזי כהן) t

vegi force 1980

New member
מעלים שוב את מאמי

אורית שחף מהיהודים תהיה מאמי..... ערן צור יהיה שם גם ואיגי דיין ממשינה אני אישית חולה על האופרת רוק הזאת ואני שמח שמעלים אותה שוב....(לא יצא לי לראות לפניי 16 שנים...
) את המילים אין לי...סורי....

vegi force 1980

New member
טייגר זה בשבילך!!!

מאמי יא מאמי תפתחי את הרגליים לשבעה מדוכאים שבעה פלסטינאים 2x 20 שנות כיבוש יותר לא נמתין בזיקפה ובזרע נגאל את פטסטין 2x אאאאאאאאאאאאההההההההה!!!!!!!!!!! הקשיבו עוד רגע לפני שאתם מורידים את המכנסיים ישמעאל ויצחק אחים היו ואב לנו אחד בשמיים הולידו אותכם במחנה פליטים חם בקיץ בחורף קר הולידו אותי בעיירת פיתוח נולדנו אותו הדבר כמו פועל ערבי ניצלו אותי בתחנת הדלק מעבר לדלפק אתם נתפסתם גם אי נתפסתי אין אחד שלא נדפק מאמי יא מאמי...סיפורך העצוב הכניס דיכאון בליבנו...רק שאין ברירה נחושים אנחנו הלילה נגאל את כבודינו גירשת את ילדינו בשם הדמוגרפיה גזלת את שדותינו בשם הגיאוגרפיה סגרת את בתיי הספר בשם הפדגוגיה קראת לנו נאצים וג´וקים מתוך דמגוגיה נדפוק אותך מאמי יא מאמי מתוך אידיאולוגיה מאמי יא מאמי תפתחי את הרגליים לשבעה מדוכאים שבעה פלסטינאים 2x 20 שנות כיבוש יותר לא נמתין בזיקפה ובזרע נגאל את פטסטין 2x הקשיבו עוד רגע לפני שאתם מורידים את המכנסיים ישמעאל ויצחק אחים היו ואב לנו אחד בשמיים לא ידי הילדה שלי גירשו את ילדיכם לא הפה שלי שהיה חתום אמר ג´וקים עלייכם לא הרגליים העייפות שלי צעדו בחברון ובשכם ולא בעלי בכיסא הגלגלים הוא הסיוט הציוני שלכם מאמי יא מאמי נידפוק כי נידפקנו השליטים שלך הם הטרגדיה שלנו2x העם הפלסטיני שואף לחופשי אל תקחי את האונס באופן אישי 20 שנות כיבוש יותר לא נמתין בזיקפה ובזרע נגאל את פלסטין בזקפה ובזרע נגאל את פלסטין אאאאאההההההה!!!! שרמוטה של ערבים יש לי את השיר אז כתבתי את המילים...... טוב... זהו.....

יאיר5

New member
רק איזה שמאלני מסריח יכול לכתוב...

דבר כזה עלוב ולקרוא לזה שיר. בטח יוסי שריד היה בין הכותבים של השיר המסריח הזה טוב שבנתים אנחנו דופקים אותם וככה זה ימשיך לתמיד. יאיר

tiger

New member
נידמה לי שקוראים לו "מיטלפונקט"או

משהוא כזה. אבל כששומעים את השיר עם העיבוד המוזיקלי הכל ניראה אחרת.

vegi force 1980

New member
יאיר 5

אם היית שומע את כל האופרה אז היית מבין שהיא מאוד לא שמאלנית........ אבל אתה מעדיף להסתמך על שיר אחד מתוך מחזה שלם אז שיבושם לך וכמו שאמר מי שכתב את המחזה בחדשות השבוע: בתור מחזאי אני שמח שמאמי עדיין אקטואלי בתור יהודי אני מאוד עצוב שמאמי עדיין אקטואלי

יאיר5

New member
אני לא מעדיף להסתמך על כלום...

אני לא מכיר תמחזה הזה בכלל רק קראתי תשיר והוא מדבר ר על איך הערבים רוצים לזיין תמדינה לא ראיתי תמחזה וגם לא שמעתי עליו בחיים אז מהשיר זה מה שהבנתי.....

vegi force 1980

New member
לפי ההודעה הקודמת שלך

אני יכול להבין שאתה כותב בפורום מולדת או הימין שלנו.... תשאל אותם שם מי מכיר את כל המחזה ומה הם חושבים...... ואגב כמו שאתה לא רוצה לראות כאן הודעה שאומרת "ימני מסריח" אז אל תאמר "שמאלני מסריח"

tiger

New member
כן אם לא מכירים את המחזרה רק מליקרא

את המילים של השיר הזה אפר די לקבל חום. לא חשבתי על זה בזמן...

tiger

New member
מחזרה=נו זה ברור

נימאס לי כבר מהמיקלדת המז... הזאת

vegi force 1980

New member
ובגלל זה לדעתי

אסור להביע דיעה על מחזה שלם רק מקריאת שיר אחד.... כי למשל השיר שבא אחרי זה קורא לערבים תולעים.. ומדבר על אייך הערבים לוקחים ליהודים את מקומות העבודה ואת הבחורות ואת הכל...... זה לא מחזה ימני או שמאלני.... זה מחזה על מאמי שגדלה בעיירת פיתוח ובעלה נהיה נכה בצבא והיא יוצאת אל העיר הגדולה בתקווה להסתדר כלכלית בחיים

tiger

New member
אסור מותר מה אנחנו ברוסיה?אחי

המילים של השיר הזה קצת מקוממות ואני חושב שאפשר לסיים את השירשור הזה.לא ככה?

vegi force 1980

New member
לא התנסחתי נכון

אז שוב לדעתי זה מאוד טיפשי להביע דיעה על מחזה עקב שיר אחד ואין בעד מה

יאיר5

New member
אני לא כותב לא במולדת ולא בשום...

פורום כזה. אני יכתוב מה שבא לי כולל שמאלני מסריח ושמאלני זבל בן זבל לא טוב לך אל תקרא. קראת ולא טוב לך זה מה יש הבנת? אם לא הבנת תקרא עוד פעם בטוח תבין. ואם זה טיפשי בשבילך לקבוע לפי שיר אם זה שמאלני או לא בעיה שלך לא של אף אחד אחר.......

למעלה