מישהוא יודעה מה קורה עם מירנטו עם היא ילדה
מ מירנטו New member 23/9/07 #3 הלוואי.... אני קצת בבית בין אשפוז לשני מצפה כבר לסוף הטוב.העוברית עדיין בבטן...
ש שוקולתה New member 23/9/07 #4 אה כן סליחה שיהיה לך בשעה טובה ולידה קלה בריאות ואושר לך מקסימה יהיה בעזרת השם בסדר לא לדאוג מאחלים לך לידה קלה . כניראה היתבלבלתי בינך לחברה שאת רצית לעזור לה במוצרים ללידה
אה כן סליחה שיהיה לך בשעה טובה ולידה קלה בריאות ואושר לך מקסימה יהיה בעזרת השם בסדר לא לדאוג מאחלים לך לידה קלה . כניראה היתבלבלתי בינך לחברה שאת רצית לעזור לה במוצרים ללידה
0 0ziris New member 24/9/07 #7 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif
א אמא של אופירי New member 24/9/07 #8 ../images/Emo140.gifהו מותק! שתהיה לך לידה קלה אמן בעזרת השם תהיה לך לידה קלה!!!! ועל הדרך שנה טובה ומלאה בברכות שמחות ובשורות טובות
../images/Emo140.gifהו מותק! שתהיה לך לידה קלה אמן בעזרת השם תהיה לך לידה קלה!!!! ועל הדרך שנה טובה ומלאה בברכות שמחות ובשורות טובות
י יובל2 New member 24/9/07 #10 אפשר כבר לאחל לידה קלה ומהירה../images/Emo35.gif אני נזהרת כי לא יודעת באיזה שבוע את ויודעת שעברת תקופה לא קלה
אפשר כבר לאחל לידה קלה ומהירה../images/Emo35.gif אני נזהרת כי לא יודעת באיזה שבוע את ויודעת שעברת תקופה לא קלה