מישהוא יודע איך גומרים את שלב 5 ב halo אני מדבר על השלב עם האי שנוסעים בסיבוב
S sengoku New member 24/3/04 #1 מישהוא יודע איך גומרים את שלב 5 ב halo אני מדבר על השלב עם האי שנוסעים בסיבוב
X XplowBoy New member 24/3/04 #2 ??????? אני הגעתי עד לשלב שמתחילים עם סנייפר על התחלה ואז הקעתי על המקלדת מרוב המשחק הזה גרוע... אייל חבל שזאת לא הייתה המקלדת שלך!!!!! ממליץ על משחקים מכוערים שכמוך!
??????? אני הגעתי עד לשלב שמתחילים עם סנייפר על התחלה ואז הקעתי על המקלדת מרוב המשחק הזה גרוע... אייל חבל שזאת לא הייתה המקלדת שלך!!!!! ממליץ על משחקים מכוערים שכמוך!
X XplowBoy New member 24/3/04 #3 עדיין אני לא מאמין שאמרת שהוא שם את Metal gear Solid... כל כך התעכזבתי ממנו.....
ש שימי אמזלג New member 25/3/04 #5 תשמע פעם אחת אמרתי שmetal gear solid זה המשחק הכי טוב שאני מכיר... אז אייל אמר שHALO זה משחק יותר טוב אז אני השגתי אותו ובסוף ממש התבאסתי ממנו
תשמע פעם אחת אמרתי שmetal gear solid זה המשחק הכי טוב שאני מכיר... אז אייל אמר שHALO זה משחק יותר טוב אז אני השגתי אותו ובסוף ממש התבאסתי ממנו
Y yoo New member 25/3/04 #9 חחחחחחחחחחחחחחח ידעתי!!!!! הוא כותב בדיוק בסגנון שלך, משהו היה נראה לי חשוד! שימי אמזלג! (מאיפה הבאת את השם הזה?! ) שולט!
חחחחחחחחחחחחחחח ידעתי!!!!! הוא כותב בדיוק בסגנון שלך, משהו היה נראה לי חשוד! שימי אמזלג! (מאיפה הבאת את השם הזה?! ) שולט!
X XplowBoy New member 25/3/04 #10 זה כינוי שלי בצ'אט שאני כותב... וניסיתי לשנות את הסיגנון כמה שאפשר!