מישהוא יודע?

formatman

New member
מישהוא יודע?

מישהוא יודע איזה פורפיל אנשים עם קלאב פוט מקבלים בצה"ל?

tgdr

New member
כנראה

אם ניכרת צליעה אז הפרופיל יכל להיות נמוך. לבני הגדול שהוא בן 29 בקרוב והיה לו ק"פ אבל טופל כראוי ואין לו צליעה ושום סימנים נלווים הפרופיל שלו היה 97. בכל מקרה בלי שום שייכות לק"פ או לא אני מקווה שתשרת ביחידה עורפית ולא לוחמת והעקר שתהייה בריא. שיהיה יום טוב ושקט רפי

formatman

New member
אני כן צולע...

אני עדיין צולע... אבל אני גם ככה רוצה להיות מש"ק מחשבים או משהוא דומה אז אני מקווה שזה לא יפריע להם

tgdr

New member
מקסימום אם באמת...

השרות הצבאי חשוב לך אז תתנדב. ואם השרות הצבאי פחות חשוב אז תתנדב לשרות אזרחי כל שהוא ממד"א עד התנדבות בפנימיה לילדים במצוקה וכדומה... החשוב הוא להעמיד את הדברים בפרופורציות הנכונות, לתת לקהילה כפי שאתה יכל האחד בשרות צבאי כזה או אחר והשני ישירות בקהילה עצמה. מנסיון וידע אישי אז בהרבה מאד מקרים ההתנדבות בקהילה עצמה הרבה יותר תורמת לקהילה ולמתנדב עצמו מאשר שרות צבאי. ושתעשה את מה שתעשה בלב שלם ועם כל הלב. יום טוב לכולנו רפי

גווניבר

New member
תלוי בחומרת הק"פ

אני מכירה מישהו עם 45, שאחרי שסבל מכאבים חזקים שיחררו אותו. ביחידות מחשבים לא צריך פורפיל גבוה. אני אישית בחרתי לעשות שירות לאומי. לא רציתי להסתבך עם הבירוקרטיה הרפואית בצה"ל. העדפתי שתהיה לי את האפשרות ללכת לאיזה רופא שאני רוצה ומתי שאני רוצה, בלי שיטרטרו אותי. תעשה מה שטוב לך! אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר! אתה צריך לדאוג לבריאות שלך

למעלה