מישהוא יודע..

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif למעלה ובהודעה

דבר ראשון - לא ככה מסמנים ספוילר. עוד לא נולד האדם שיכול לא לקרוא ספוילר שמסומן ככה. או שתשאיר כמה שורות רווח בין סימון הספויילר לתוכן הספויילר, או שתסתמן בכותרת ההעודה. דבר שני - יש עוד זמן, ניראה לי.

לא אשמתי שאין פה כפתור ספוילר כמו

באיי אל ם_ם; נמ,אם כבר יש לי שאלה אחרת,ראיתי את הקליפ הזה לפני איזה שנה או פחות(זהירות מכיל ספוילרים): http://video.google.com/videoplay?docid=7999992285198386283&q=bleach תיתרכזו בקטע שאורהרה מגן על יורואיצ'ע אם המגן האדום הזה,זה לעולם לא קרה ואני יודע את זה,יש למישהוא הסבר?

Goggle Girl

New member
זה לא אומר שצריך להתנהג

כמו טיפש ם_O יש גבול כמה המשתמש יכול להאשים את הממשק לפני שמרימים לעברו גבות של "... אתה רציני?" וזו אחת מהפעמים האלה. ואני די מנחשת למה אתה מתכוון (רק, יורואיצ'י, לא יורואיצ'ע) וקרוב לוודאי שזה סרטון פתיחה של אחד מהמשחקים, או לPSP או לפס2 או מה.

Tiger Eye16

New member
חח את רעה לפעמים.. ^^

אבל צודקת... והקטע הזה הוא מפלסטיישן 2.. ראיתי ת'קליפ של זה אז אני מזהה ^__^ (ואגב יכלת פשוט לכתוב ספויילר בכותרת..)

אוקי הבנו שאת אנטי על אנשים

שלא שמים ספוילר םם או שאת פשוט מנסה להוציא על מישהוא עצביםOם בכל מיקרה על תענו על זה,תודה על ההסברX:

Hinamori

New member
היא צודקת >_>;

הטיעון שלך הוא אחד מהטיעונים שאין לי מושג איך לענות עליהם מרוב שהם מטומטמים.

אם את/ה (../images/Emo58.gif פרק 198 במאנגה)

באמת רוצה לדעת, זה צפוי לקרות בסוף הפרק הקרוב (115) או בתחילת הפרק שלאחריו (116), אם ימשיכו במתכונת של פרק אנימה אחד = 3 פרקי מאנגה (פרק 114 כיסה את פרקים 193-195).

Pandora4411

New member
../images/Emo207.gifמשהו שמטריד אותי כבר כמה זמן

אפשרי למנגה, כמה פרקים אחרי הפרק של האנימה, אבל לא משהו רציני, רק אזכור של משהו קטן... האם מינו בס"ס מחליפים לגין, טוסן ואייזן? כלומר, מה המצב (לא משנה אנימה או מנגה) שם מבחינת הדרגות אחרי מה שקרה עם 3 הקפטנים? הרי לא מינו קפטנים חדשים, ורואים את זה טוב במפגש הקפטנים האחרון שהיה לפני כמה פרקים במנגה. רואים בבירור שאין מחליפים, אם אני זוכרת נכון. (או שלא...
) אם כבר הסבירו ושכחתי, מישהו מוכן לרענן את זכרוני? תודה

Hinamori

New member
לא.../images/Emo58.gif(למנגה)

גם אמרו בפרק שאיקאקו נלחם נגד אחד האראנקארים שרנג'י אמר לו להתמודד להחליף את גין, אבל הוא סירב כי הוא רוצה להיות עם זאראקי תמידתמיד [OTP!~ XD]. אני מניחה שהסגנים שלהם מחליפים אותם בינתיים~ :x ודרגה שלוש של יחידה 5 מחליפה את הינאמורי ואייזן. [וואו, זה חייב להיות קשה XX;]

Pandora4411

New member
צודקת../images/Emo58.gif

שכחתי מהשיחה ההיא של איקאקו ורנג'י... o_O מה שמוזר לי הוא שאם הסגנים מחליפים אותם, למה הם לא באים להתכנסויות של הקפטנים...?

cRitiCaL KitTy

New member
כי הם בכל זאת סגנים../images/Emo113.gif

ויש דברים שהם לאוזני הקפטנים בלבד... אני מניחה?(אין פה ספוילר, נכון?)

למעלה