מישהוא יכול לתת לי תוכנה.......

• פותח הנושא n857
  • פורסם בתאריך

n857

New member
מישהוא יכול לתת לי תוכנה.......

תוכנת תלת מימד שעושה כתב קופץ ומנצנץ וששומרת את התמונה כקובץ GIF אים מישהוא מביא אז יש לי כבר את התוכנה xara אז אים מישהוא יכול להביא תוכנה אחרת תודה אחים שלי

pixie3D

New member
מה רע בפוטושופ??

אם אני זוכרת נכון יש כתב זוהר ומנצנץ בפוטושופ וכדי לעשותו תלת מימדי אתה פשוט מצמיד אותו ל PLANE במאיה כאשר הרקע שקוף ואז אתה יכול בתוכנת עריכה כמו SHAKE או COMBUSTION לעשות אפקטים. את התוכנות תוריד מהנט.

pixie3D

New member
ההסבר המלא

תחילה בפוטושופ בוחרים את הטקסט הרצוי עם הטקסטורה המתאימה, שומרים את הקובץ כ GIF חשוב כששומרים ללחוץ על SAVE TRANSPERACY ומכאן יש מספר דרכים. אני יכולה כרגע לחשוב על שתי דרכים: האחת, להיכנס ב MAYA ל HYPERSHADE לבחור BG SHADER לבחור בסימן של ה MAP של ה COLOUR ושם ב FILE אז בוחרים את הקובץ GIF שעשית בפוטושופ. יוצרים PLANE (פוליגון או נרב, לא משנה) בוחרים את ה PLANE ובלחצן ימני על החומר ב HYPERSHADE ואז ASSIGN MATERIAL. מרנדרים תמונה בJPEG או GIF. אח"כ עוברים לתוכנת קומפוזיציה כגון SHAKE (יש הרבה תוכנות אחרות המסוגלות לבצע את העבודה) ו IMPORT FILE ושם ניתן לשחק עם האפקטים השונים. דרך שניה, לדלג על שלב הביניים של מאיה ו IMPORT FILE לשייק את קובץ הפוטושופ. דרך שלישית אך מומלצת פחות כי הטקסט שם פחות אטרקטיבי, היא לעשות את הטקסט ב SHAKE ולשחק עם האפקטים. מקווה שעזרתי...

הוא לא ביקש פשוט הוא ביקש לא xara

ונו אם כבר הולכים בקו של פיקסי אני אומר למה ללכת בקטן על shake כשאפשר ללכת על הדבר האמיתי ב flame. אפשר לעשות שם יופי של גליטרים
וזה הכי לא xara.

מיכאל ג

New member
שמעתי שמחשב העל של הפנטגון

יכול לעשות סימולציה פיזיקלית של הגליטרים ברמה התת-אטומית!

מיכאל ג

New member
גם אני צריך להסביר

שלא ביקשתי ההסבר מפורט, פשוט תמהתי איך אתה יכול לקרוא להכניס את המלה "פשוט" תוך שיטה שמשתמשת בשלוש תוכנות מקצועיות ועוד לתת את זה בתור הסבר לאיזה ילד שלא מבין כלום בגרפיקה ורק רצה תוכנה לגליטרים. זה לא קצת מוגזם?

iko iko

New member
אתה לוקח את זה קשה מדי...

בכל מקרה, למה לא לעשות את זה בצורה יותר בסיסית? אני אומר, לקחת דפים ועפרונות, לצייר כמה פריימים עם ניצנוצים וכיתוב כשכל פעם הכתב משנה קצת המיקום וכך גם הניצנוצים, את זה לוקחים וסורקים למחשב, צובעים כל פריים בפוטושופ, מעבירים את כל זה לתוכנת עריכה ומוסיפים גם אפקטים של סאונד עם רוצים, שומרים ומעלים לאינטרנט הקרוב למקום מגוריכם.

למעלה