מישהוא כאן רואה או ראה גיבורים?

papal

New member
מישהוא כאן רואה או ראה גיבורים?

אני כבר הספקתי לראות את כל העונה ה-1 (והמצויינת ועם מחווה קצרה לסטאר טרק). וכעת מסתבר- שאחד משחקניה- אמור לשחק את ספוק בסרט החדש. אם לא נתיחס לעובדה שבגיבורים הוא משחק רוצח חולה נפש עם כוחו על, אני חושב שהוא דווקא מאוד מתאים לתפקיד- היות והוא אני בהחלט מסוגל לראותו כוולקני חסר רשות וקר. מאידף, קשה לי מאוד לראות סרט שמנסה להציג דמויות של שחקניים מהעבר, עם שחקנים חדשים- על מה שקדם לאירועי הסדרה המקורית - מצליח. אבל... לכו תדעו! זה עבד מצויין עם מלחמת הכוכבים!

cפיר

New member
סיילר יהיה ספוק? מתאים דווקא

עדיף על ההוא מהפסנתרן שרצו בהתחלה.

n i v1

New member
אני חושב שהוא יהיה טוב בתור ספוק

ואני גם חושב שלעשות סרט מקדים זו טעות, צריך להשאיר את העבר כמו שהוא או ללכת עם דמויות אחרות וחדשות

oblique

New member
אין כמעט אף אחד שחושב אחרת ממך

הבעיה שבפאראמאונט יושבים אנשים שלא ממש מבינים במסע בין כוכבים. האם הסרט ה-11 יקבור סופית את זיכיון מסע בין כוכבים מבחינת "המסך הגדול"?(בטלוויזיה אין סיכוי שתהיה עוד סדרה לאור התוצאות של אנטרפרייז מבחינת רייטינג-שוב רייטינג ולא איכות,כולל העובדה שזה רייטינג לוקה בחסר אבל אין מה לעשות...) נחיה ונראה...

AKIRA972

New member
זכור מה אני אומר - הסרט יצליח

פרמאונט לא תסתכן בפשיטת רגל - מעל 100 מיליון דולר לפחות. הסרט יהיה בסגנון STAR WARS - ולכן יצליח. ראייה לכך ניתנת בקאסטינג - בחירתו של שחקן מוכר מסדרה מצליחה (גיבורים) זה למשוך קהל - לייצור הייפ- להיות מגניב - זה מה שהולך היום. מה הטרקים חושבים על כך? את מי זה מענין את מי בדיוק ? כמובן שרק רק את הטרקים. רק הטרקים הגיעו להקרנת נמסיס ולכן הוא נכשל. (ועוד כמה סיבות שתרמו) בסרט הזה הטרקים הם מובן מאליו והמפיקים מנסים שלא לנגוע בנקודות רגישות כמו קאנון כדי לא להרחיק אותם מהקופות.

oblique

New member
כישלון על דיברתי

מסע בין כוכבים מעניין רק את ה"טרקים" את הקהל הרחב הוא לא מעניין.בניגוד ל"רובוטריקים" נניח, ששם אתה יכול לייצר סרט "לכל המשפחה" שהופך להות להיט מהרגע שיצא (וגם רובוטריקים הנו בהפקת פאראמאונט..)

subatoi

New member
אגב, היוצרים כל הזמן מדגישים

שהם עשו סרט שהוא גם לטרקים, אבל גם ללא-טרקים, ככה שקהל חדש יוכל לראות אותו בלי בעיה. השאלה היא רק אם הקהל החדש יגיע. לכו תדעו.

הפרקים הראשונים שברו אותי

בכלל לא התחשק לי להמשיך. וקשה לי להמשיך כי אומרים לי "אח"כ זה משתפר" מאותה סיבה שאני לא קונה נעלים שלוחצות בחנות....

n i v1

New member
אני אהבתי את כל העונה

מההתחלה ועד הסוף, אולי כי ראיתי את הכל על המחשב... השתגעתי לגמרי מהקפיצות שהם עשו לסטאר טרק... זה היה כל כך מצחיק ונכון. אין סיכוי שסולו יקבל תפקיד מפתח ולא ישימו לו על האוטו לוחית זינוי של האנטרפרייז. פשוט ענק. ואגב, גם אני לא קונה נעליים לוחצות

piper cub

New member
האמת היא

שהתחלתי לראות אותה ברשת ובינתיים אני די מרוצה מהפרקים הראשונים. קראתי בכמה מקומות כבר, כולל כאן, שכדאי לא לבוא עם ציפיות לפרקים הראשונים ואפילו אמרו לי שאחרי כמה פרקים זה נהיה ממש משעמם לכמה פרקים, אבל אחרי זה ישתפר. בינתיים, הסדרה עדיין מסקרנת ואני משתדל שלא לבוא עם יותר מידי צפיות.

Bajoran Priest

New member
../images/Emo32.gif מישהו כאן קורא את עונה 8 של באפי ../images/Emo35.gif

לכל צופי באפי בפורום הזה- בעבר, בהווה ובעתיד (*שיעול*) שאיכשהו הצליחו לא לשמוע: מזה מספר חודשים יוצאת סדרת קומיקס חדשה: "באפי עונה 8" אשר מהווה המשך *קאנוני* לעלילות הסדרה. הסדרה מופקת כמעט כמו "עונה" טלוויזיונית לכל דבר. ג'וס משמש "מפיק בפועל" (executive producer), כותב בעצמו חלק גדול מהגיליונות ומפקח על שאר הגיליונות שייכתבו על ידי כותבים שונים, מהם כותבי הסדרה הוותיקים וכן שמות גדולים בעולם הקומיקס. לפני מספר ימים יצא גיליון 5. אז מישהו קורא, יש למישהו דיעות?

למעלה