מישהוא פה שמע על פרויקט "תגלית" ?

a e q u i t a s

New member
בטח ששמעתי על תגלית

זה בין התוכניות לעידוד עליה של צעירים והכרת הארץ הטובים ביותר שיש כום בעולם, מה שנקרא גולת הכותרת או סתם הקצפת..... הילל אני מכיר אירגון יהודי אמריקאי לצעירים ולנוער - לזה את מתכוונת? אם תרצי עוד פרטים תגידי לי... כל מה שקשור לאירגונים יהודיים אני מבין ויודע, ואפילו סוד - עם חלקם אני בקשר

trigotrigo

New member
הדובדבן שבקצפת!

גם אני מכיר את התוכנית הזאת, אם כי לא יצא לי להיות בקשר עם אף אחד מהם.

a e q u i t a s

New member
בהחלט תגלית זה פרויקט

תגלית זה פרויקט מאוד חשוב שמי שאחראי עליו הוא נתן שרנסקי (או לפחות היה, אני לא יודע לגבי היום). בכל מקרה מביא עשרות אלפי נערים יהודים או סטודנטים יהודים מרחבי עולם והם מטיילים בישראל. הדבר הוא חשוב כי הם בעצם מיצרים שגרירים יהודים ברחבי תבל, ישראל היא לא רק טרור, מלחמה ופיגועים..... בהחלט כמו שרשמתי בהודעה הקודמת "תגלית" הוא הדובדבן שבקצפת שבפרויקטים הנוכחיים אפילו יותר מכל הפרויקטים של הסוכנות היהודית... היא מכניסה לקופת המדינה מיליוני דולרים בשנה בתיירות...

trigotrigo

New member
ולא רק כסף

כל הנוער הזה מלהיב את היהודים ברחבי העולם להשקיע בישראל ואפלו לעלות.

GR8 G I R L

New member
אני הכי מכירה חחח

לא צריכה פרטים.. כי הם בעצם הראשונים שגרמו לי לראות את הארץ.. ענין אותי לדעת אם אתם יודעים עליהם משו.. כי יש הרבה בארץ שלא יודעים עליהם כלום.. כשעליתי לארץ חיפשתי פה את הילל זה היה מאד חסר לי מכיון שבברזיל היינו מתאספים מינימום פעם בשבוע למסיבה כל הצעירים היהודיים.. וגם היו לנו שם חוגים ללמוד עברית ועוד... כמובן שמאד התאכזבתי כשגיליתי שפה אין.. כשהייתי בברזיל לפני כחודשיים פניתי להנהלה של הילל בבקשה שיעשו משו בנידון.. הוא אמר לי לשהוא יבדוק את הנושא.. אני מאמינה שיש צורך בהלל בארץ בפרט כשיש כ"כ הרבה צעירים שמגיעים מחול לבקר וללמוד פה.. תגלית זה בכלל פרויקט מעולה... הם ארגנו לפני כ3 חודשים בארגנטינה (לכל תושבי דרום אמריקה) סמינריון בנושא פוליטיקה ישראלית וכל מה שקשור לישראל.. הם מאוד עודדו צעירים לבוא לפה ללמוד פה ולהתפתח.. בן דודי השתתף בפרויקט הזה של תגלית וחזר כ"כ מולהב!! הוא חזר בדיוק ביום כשאני הגעתי לברזיל והוא כל הזמן רק הרצה לי על ישראל והייתי בשוק מהידע שלו.... עכשיו הוא פה בארץ בא לראות את הארץ שוב (פעם שלישית..) והוא חושב על לימודים פה במקום בארה"ב... אם גם אתם שמעתם על כל מיני פרויקטים של תגלית והלל אני מאד אשמח אם תשתפו אותי זה נושא שממש מענין אותי... ואני חושבת שלשני הארגונים האלה מגיע צלש ענקקקקקקקקקקקקקק.. הם בהחלט עושים עבודה מבורכת..

למעלה