מישהופה יודע מה שכר המינימום בארה"ב

roy269

New member
שכר מינימום

יש שכר פדראלי והוא עומד על 5.75 דולר לשעה כל מדינה רשאית לקבוע שכר משלה, אשר לא נופל מהשכר הפדראלי בקליפורניה השכר - 6.75 דולר לשעה

w a l l a

New member
אז זה יוצא הרבה יותר משכר המינימום

בארץ! והחיים שם גם יותר יקרים יחסית לישראל? אני שואל יותר לגבי ניו יורק ולוס אנג´לס.

roy269

New member
א. ו - ב.

א. אתה צריך למצוא מקום עבודה שיהיה מוכן להעסיק אותך כדי שתוכל לקבל שכר כלשהו. ב. הכל יחסי, גם ההוצאות שלך בדולרים. ומשכר מינימום לא תוכל לחיות, לא בניו-יורק ולא בלוס אנגלס.

w a l l a

New member
גם פה בארץ אתה לא יכול לחיות משכר

המינימום שלנו. אבל אם הייתי מקבל את שכר המינימום שלהם פה אז זה כבר יותר קל. אז השאלה שלי אם החיים שם יותר יקרים, כלומר, בגדים, אוכל, שכר דירה וכו...

roy269

New member
בלי להכנס ליותר מדי פרטים

פשוט מחוסר זמן, אני בדרך לצאת אולי בערב אוכל לענות לך בפירוט או שמישהו אחר יענה לך בינתיים בכל אופן בארץ יש כמה דברים שאין לך בארה"ב כמו: קצבאות ילדים - אם זה רלוונטי לגביך ביטוח בריאות חינם - לעומת מאות דולרים בחודש שאתה צריך לשלם כאן. אם נניח שחודש עבודה הוא בין 200 שעות ואפילו תקבל כפול משכר המינימום - זה אומר - שכר של 2000 דולר בחודש. שכ"ד בניו-יורק (לא מנהטן) ובלוס אנגלס - 1200 - 1500 דולר לחודש לדירת 2 חדרי שינה. ועכשיו תתחיל לחשב את שאר ההוצאות....

יוקר המחיה באיזורים העירוניים בארהב

גבוה בהרבה מיוקר המחיה בתל אביב, למשל. מחירי הדיור והמזון גבוהים באופן משמעותי, למשל דירת חדר ממוצעת במנהטן נעה בין 1500 ל-4500 דולר... בלוס אנג´לס המצב לא טוב בהרבה. לעומת זאת באיזורים שכוחי האל בארה"ב מחירי הדיור זולים יותר. באופן עקרוני המחיה השוטפת בארה"ב יקרה יותר.

w a l l a

New member
בקיצור אם אני ארוויח שם שכר מינימום

אז אני לא אוכל לחיות מזה? ממה שהבנתי ממכם אם אני נשאר פה ומקבל שכר מינימום אז פה אני עוד חי טוב יחסית לשם עם שכר מינימום?

Taliy

New member
שוב זה תלוי איפה תגור

איזורים עירוניים בד"כ יקרים יותר מבחינת דיור ומיסים... באיזורים שכוחי אל הדיור יותר זול, אך האוכל (אם תרצה לדוגמא דברים מישראל שמקוטלגים כאוכל עולמי) יקר יותר...

למעלה