מישהו אולי יודע איפה אפשר לקבל מידע

שרית7

New member
מישהו אולי יודע איפה אפשר לקבל מידע

לגבי מה שהולך להיות משודר כל לילה בנדודי שירה? כל בוקר איך שאני פוקחת את העיניים אני קודם כל פותחת ערוץ 33 כי משדרים בו אוצרות ממש. יש לי משם כבר 3 תכניות נדירות מאוד עם גלי משנות ה70. אבל גם ללא קשר לגלי משדרים שם פנינים ממש במיוחד לשוחרי נוסטלגיה שכמותי. היום למשל פתחתי לקראת סוף התכנית עוד להיט (זוכרים את זה?) בהנחיית אלי ישראלי (הוא הנחה אחרי דורי בן זאב) הופיעו חלב ודבש עם השיר מוסיקה (לאה לופטין אתם יכולים להחזיר את הפעימה שהופסקה...) ושיר של שרי שלא ידעתי על קיומו ואח"כ כבר נאלצתי לצאת לעבודה... בכל אופן אם מישהו יודע איפה אפשדר לקבל מידע על התכניות זה נהדר. עדי בטח אתה לא? אם בכלל מישהו יכול לקחת על עצמו לעדכן כל יום זה בכלל יהיה נהדר

גם אני התעניינתי בזה ושאלתי את

אלירן אז הוא אמר לי שלפעמים אפשר למצוא את המידע הזה בקומונה של רשת ג'.מצ"ב קישור עם לוח השידורים של נדודי שירה לסוף השבוע הזה.צריך לרדת לתחתית המסך.
כאן

עדי 345

New member
אני בודק ומעדכן בפורום רק כשיש

משהו שקשור לגלי. תוכלי לבדוק פעם או פעמיים בשבוע בקישור שרק אתמול הוסיף. האמת היא שגם לי יוצא לפעמים בבוקר לראות את התכניות. אני אוהב "להמר" על השנה, ובסוף התכנית רואים לרוב את התאריך הנכון. אני תמיד נמצא 2-3 שנים (פלוס-מינוס) מהשנה האמיתית. יש שם דברים שאני מאוד אוהב וממש כיף לראות. לדוגמה: היה השבוע "עוד להיט" מתחילת שנות ה- 80. ממש בדיחה איך עשו אז "קליפים" (אם אפשר לקרוא לזה כך): שלמה גרוניך שר "נואיבה": ישב באולפן על כסא נוח ומאחוריו פוסטר של ים....זה כל הקליפ, אבל זה מה שכיף בזה, לראות את מה שהיה כאן פעם...

למעלה