מישהו אולי יודע להכין אייס וניל?!?!

מישהו אולי יודע להכין אייס וניל?!?!

שלום קוראים לי ספיר מעיין ויש לי בעיה קשה... אני מכורה מאוד לאייס וניל ואני לא יודעת איך להכין..... אם מישהו ממכם יודע לאיך להכין אני ישמח עם הוא ישלח לי את המתכון מחכה וזקוקה לזה נואשות!!!! ספיר

היי מצטרפת...חח

שלום מה שלומך?!?! בת כמה את ומאיפה..??? אני מרמת גן בת 12 וקצת ואת??

אנחנו הכנו בעיקר אייס קפה בבית

אבל כמובן שאפשר גם עם אייס וניל: המסנו סוכר וקפה במים רותחים. הוספנו חלב והקפאנו. מכניסים את הכל לבלנדר או למעבד מזון ומערבלים. בגלל ריכוז הסוכר הגבוה התמיסה לא קופאת לגמרי ולכן קל לכתוש אותה בבלנדר. לאייס וניל: ממיסים ומקפיאים: חלב, סוכר וניל ומים. ראו הודעה על שייק פירות מדליק. אסנת

שאלות חשובות בקשר לאייס וניל/קפה../images/Emo13.gif

כמה סוכר לשים כמה חלב כמה וניל ?!?!?! האם לשים גלידת וניל!?!?!?!או משהו אחר?!?!?! לכמה זמן העיסה צריכה להישאר במקפיא?!? לשים את העיסה במקרר או בפריזר?!?!?!
מספיר!!!!

תשובות ועוד טיפ מדליק:

-2-3 כפיות סוכר לכוס משקה. 1 כפית סוכר וניל לכוס משקה (רק אם משתמשים בסוכר וניל, להוריד כפית אחת מהסוכר). - אפשר להוסיף גלידת וניל. אבל ממש לא חובה. - התמיסה צריכה להיות במקפיא (לא במקרר) עד שהיא קופאת. וטיפ שהבן שלי הזכיר לי: מכניסים את התמיסה לבקבוק של שתיה קלה (נקי כמובן). ממלאים בערך חצי בקבוק. ומקפיאים בתוכו. כשהכל קפוא, מנערים את הבקבוק היטב וכך מקבלים ברד משובח מבלי ללכלך את הבלנדר! אסנת

עוד שאלה..../images/Emo13.gif

הטיפ הזה אז הבקבוק הוא במקום הבלנדר?!?! תודה על התושבה הקודמת!!!

כן! זה כל הרעיון. כששמים את הכל

בבקבוק ולא ממלאים אותו עד הסוף, מקפיאים (לא יותר מידי), אפשר לנער את הכל בבקבוק ולא ללכלך את הבלנדר. אז כן, הבקבוק הוא במקום הבלנדר. אסנת

למעלה