תשובות ועוד טיפ מדליק:
-2-3 כפיות סוכר לכוס משקה. 1 כפית סוכר וניל לכוס משקה (רק אם משתמשים בסוכר וניל, להוריד כפית אחת מהסוכר). - אפשר להוסיף גלידת וניל. אבל ממש לא חובה. - התמיסה צריכה להיות במקפיא (לא במקרר) עד שהיא קופאת. וטיפ שהבן שלי הזכיר לי: מכניסים את התמיסה לבקבוק של שתיה קלה (נקי כמובן). ממלאים בערך חצי בקבוק. ומקפיאים בתוכו. כשהכל קפוא, מנערים את הבקבוק היטב וכך מקבלים ברד משובח מבלי ללכלך את הבלנדר! אסנת