מישהו אולי יודע מתי יש את הסרט

lu4

New member
כן באמת מתי???

זהכבר מוגזם מה שקורה עם החזרה של אקזיט!! אמרו שהיא תחזור בכלל בינואר ואנחנו סתם מחכים! למה מישהו מההפקה לא יכול להכנס לעדכן אותנו?? ומה באמת עם הסרט?? נמאס כבר לחכות!!

שכטרון

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo59.gif

שלפחות יודיעו לנו אם הם חוזרים בכלל (כי לדעתי יש סיכוי שלא), ואם כן שיגידו מתי בערך...
הרי אנחנו הרישמי, צריכים ליידע אותנו מה קורה

שכטרית1

New member
רציני! הם ממש מגזימים!!../images/Emo46.gif

הם נותנים לנו ממש יחס (אם יש כזה!) רע! בזכותינו הם בכלל הצליחו להגיע לעונה שניה! ואנחנו עכשיו מחכים כבר כמעט שנה מבלי לדעת שום פרטים אם זה בכלל חוזר או לא! והם לא אכפת להם! לפחות שמישהו מההפקה יכנס! אתם יודעים מה.. אתם לא חוזרים!? לפחות תגידו! אנשים כאן פאקינג מחכים שנה! זה ממש מעצבן! הם חייבים לנו לפחות את זה...

יש אחד שאני מכירה מההפקה הוא קרוב

שלייי מי שיודע יודעעע!! ואמרתי לכם כבר הוא אמר שכנראה אקזיט לא תחזורר!

אוי דווקא חיכיתי לסרט..../images/Emo10.gif../images/Emo90.gif

העונה הבאה של אקזיט כבר נמאס לי לשאול כי פשוט לא ממש מתייחסים אלינו בקשר לזה.. אבל הסרט כבר צולם וזה.. אז אני ממש מחכה לו!!
אמרו שהוא יהיה במרץ. לא? *מקווה שכן*

חבר'ס..מה קרה?

למנחים של אקזיט יש חיים חוץ מהתכונית..אנחנו יודעים שעפר יהיה עסוק מאוד..ובקשר לשאר המנחים אותו דבר,...אל תדאגו אקזיט תחזור! לא משנה מתי..היא תחזור..אני בטוחה..ואתם רק צריכים להעזר בסבלנות..כי בסוף הם יביאו לנו את הכי טוב שאפשר...רק קצת להאמין בהם....אם הם אמרו שהם חוזרים , הם יחזרו..לא משנה מתי...

שכטרון

New member
אבל שלפחות יעדכנו אותנו../images/Emo59.gif

וצר לי להגיד, אבל יש תוכניות יותר "מבוססות" מאקזיט, שאמרו שהם יחזרו ולא חזרו בסוף

נכון זה לא ככה, הם צריכים לתת תאריך

הם מייבשים אותנו, ויכול להיות שהם אף פעם לא יוצאו הודעה שהם לא חוזרים! ופשוט נחכה ונחכה סתם..

שכטרון

New member
למישהו יש רעיון למי אפשר לפנות../images/Emo59.gif

בקשר לחזרה של אקזיט? באתר של הוט יש רק פניות לתמיכה טכנית, ואין אתר ל-HOT 3... זה יהיה מוגזם לשלוח מכתב לאולפנים

אין לי מושג!

אני בעד שלפחות עד שהעונה תתחיל שישמו שדורים ישנים! מעונות קודמות מתי שהתוכנית היתה בשיאה!

אני מתה לראות כבר תסרט הזה!!!!

חחח זה הולך להיות מצחיק!! ממש מעצבן שלא אומרים תאריך.. אין מה לעשות הם לא שמים עלינו!

תנו להם הזדמנות..

טוב, זה לוקח זמן..אבל הם כרגע עסוקים בלעלות את התוכנית...לא יודעת אני לא ממש מבינה בזה..אבל זה יותר מסובך מי מה שחשבתם...

למעלה