מישהו אולי יודע

o c e a n

New member
מישהו אולי יודע

איפה אפשר לקנות את כל העונה האחרונה ? (עדיף עם תרגום) ראיתי פעם שעשו קלטות של כל סדרת טווין פיקס (זה נמכר בחנויות טאואר רקורדס) אז שאלתי היא אם עשו אולי במקרה אותו דבר גם לתיקים באפלה ??

בשביל מה לקנות ?

יש את זה ב-AXN,ואיך שאני מכירה את הערוץ הזה הם ישדרו את העונה הראשונה לפחות עוד פעמיים,אבל בכל מקרה,אני לא חושבת שבווידאו יצאו בכלל עונות שלמות,אבל אני לא בטוחה,ובדי וי די יצאו רוב העונות (או שמא כל ?),רק שנדמה לי שאי אפשר להשיג אותם בארץ. ולטווין פיקס (סדרה ענקית) עשו קלטות לכל הסדדרה,כי היא נורא קצרה,כולה 2 עונות לא ארוכות במיוחד,תיקים באפלה קצת יותר מסובך,9 עונות...הם פשוט בחרו להוציא את זה בדי וי די... אני אישית אף פעם לא ראיתי קלטות ווידאו של תיקים באפלה לעונות שלמות.

o c e a n

New member
צודקת אבל...

אני רוצה שיהיו לי את כל העונות מסודרות לפי סדר הפרקים ואין לי כרגע יכולת להקליט שוב מ axn כי אני עובדת בשעות האלה וגם בשעות של השידור החוזר כמו כן עד שהם יגיעו לעונה ה 9 (שזה הכי חשוב לי) יעבור המון זמן אם הם ישדרו בכלל בכל מקרה תודה אני מקווה שמישהו שם בפוקס יחשוב על הרעיון הזה ויותר חשוב שמישהו פה בארץ יחליט לייבא את זה

באמת אפשר,

והנה האתר של לייזר קלאב,אבל השאלה היא האם את באמת רוצה לבזבז 700 שקל לכל עונה ?? מצטערת,אבל שום סדרה בעולם,וגם שום סרט,די וי די או ווידאו,לא שווים 700 שקל. אוקיי,אז את עובדת בשעות שתיקים משודרת באיי אקס אן,אז את לא יכולה לבקש ממישהו שיקליט לך ? אם באמת אף אחד לא יכול להקליט לך סדרה אחת שאורכה 40 וקצת דקות,אז את יכולה לכוון את הווידאו שלך שיקליט בשעה שתיקים מתחילה,וזה יקליט לך בדיוק,באיי אקס אן כל התוכניות מתחילות על הדקה.

bralon1

Member
זה היה יותר סביר אם זה היה המחיר

לכל העונות יחד, אבל מאיזו סיבה אין מבצע של כל העונות במחיר סביר.

o c e a n

New member
אני אגיד לכם מה הבעיה

אולי זה ישמע כמו פינוק אבל אני התחלתי לראות את הסדרה הזאת מהפרק הראשון ששודר לפני 10 שנים בערוץ 2 קצת אחר כך התחלתי גם להקליט כל פרק תחשבו מה זה 10 שנים שבוע אחר שבוע לא משנה איפה הייתי ומה עשיתי תמיד אבל תמיד הקלטתי הבעיה היא שלא הכל בסדר הנכון לא הכל עם איכות טובה ולפעמים בגלל טעויות (אנוש אני מודה) הקלטתי לעיתים פרק על קצת מסוף הפרק שהוקלט לפניו עכשיו הבעיה היא שאין לי שוב כח פיזי ואת האמת גם כח נפשי להתחיל להקליט שוב 9 עונות יום יום זה באמת קשה זאת הסדרה היחידה שאני באמת אוהבת ושאני באמת נאמנה לה לא איכפת לי לקנות את כל העונות (אלא אם כן זה באמת ממש יקר) כי אני יודעת שגם עוד 20 שנה אני אהנה מדי פעם לנקות מזה את האבק ולראות כמה פרקים... זה תמיד מחזיר אותי אחורה לתקופה ההיא של החיים... טוב תודה שהקשבתם קצת הארכתי ממה שחשבתי

o c e a n

New member
רק שאלה קצת טיפשית

הדי וי די הזה בא עם תרגום או שזה רק באנגלית אודה לך אם תענה לי תשובה מדוייקת (כי אני מספיק מטורפת להוציא 700 שקל לעונה אז זה חשוב) תודה רבה

בנתיים אין תרגום לאף אחד

מהדי וי דיים,גם לא נראה שמישהו יטרח לשים ב-5 שנים הקרובות,ככה זה בארץ הזו,ואני מבינה שאת מאוד אוהבת את הסדרה,גם אני מאוד אוהבת,אבל 700 שקל לעונה זה פשוט יותר מדי. אם עוד 20 שנה את רוצה לנגב אבק מהדיסקים,אז אני מניחה שאת יכולה לקנות את זה בעוד כמה שנים,עד אז אני משוכנעת שהמטורפים האלו יורידו את המחיר בצורה משמעותית :)

dylan

New member
אין תרגום אבל גם אין צורך לשלם 700

ש"ח.. המחירים בלייזרקלאב הרבה פעמים קצת אמממ.. מטורפים..
עדיף להזמין מחו"ל.. עדיין יקר אבל פחות. הנה הודעה די טריה מפורום דיוידי בעניין ירידת מחירים. והנה אתר קנדי שבו כל עונה עולה 114-115 דולרים קנדיים (כ-390 ש"ח).. המחירים האלה אגב הם לפני ההודעה על ירידת המחירים (יכוליות שהם ירדו עוד?). אם מישהו מזמין, אז שימו לב, באתר הזה המשלוח חינם אבל הם כותבים שמי שבוחר באופציה הזאת (אפשר גם משלוח בתשלום) לא יפוצה במקרה שהדיוידי לא יגיע (בינתיים לא שמעתי על מישהו שלא הגיע לו מהם משלוח אבל אני מחכה כבר שבועיים למשלוח מהם.. לאחרים זה הגיע יותר מהר..
). שווה לבדוק מחירים בעוד אתרים חו"ליים אבל זה אתר זול יחסית.

o c e a n

New member
תודה אבל

אני מעדיפה עם תרגום אם גם לדי וי די שיש בארץ אין תרגום אז אני אאלץ להמתין עוד מס' שנים עד שיצא עם תרגום ואני מניחה שאז גם תהיה אריזה שלמה של כל העונות עד האחרונה שבהם...

למעלה