מישהו אולי רוצה להחליף isos לDC?

shakedunay

New member
מישהו אולי רוצה להחליף isos לDC?

או יכול אולי בטובו הגדול לשלוח לי אחד מהרשימה הבאה: fighting vipers 1&2 Confidential Mission resident evil: code veronica Metropolis Street Racer Cosmic Smash Project Justice Sonic Adventure 1 Capcom vs SNK 2 אלו המשחקים שיש לי: עובדים Marvel_Vs_Capcom2 Capcom Vs SNK Pro Daytona USA 2001 Powerstone 2 Powerstone Rival Schools 2 - Project Justice zerogunner2 Ikaruga לא עובדים Street Fighter 3 Double Impact Wetrix Beats_of_Rage JoJos Bizarre Adventure Looney Tunes Space Race

eyalgr

New member
יש לי CvS2

בכל מקרה, אני לא מבין איך להכניס את הדברים האלה לכונן וירטואלי. אין שם שום קובץ CUE, רק BIN והמון 001,002...

yoo

New member
חחחחח..

פשוט תפתח אותם עם ראר ותוציא את קובץ ה CDI משם... וזה קובץ אימאג'! המשחק הזה עובד לא רע באימולטור, (חוץ מפסים מכוערים על הדו מימד, תכף אני אביא תמונות)

yoo

New member
מה מההההה

מה הסיומת של הקבצי 1 2 3 שלך? אני די בטוח שאתה יכול לפתוח אותם עם WIN RAR ובתוכם מסתתר קובץ ה IMAG שהסיומת שלו היא CDI או NRG ואותו אתה יכול להפעיל בכונן הוירטואלי!

yoo

New member
גם קאפקום ורסס אסנקיי 2 עובד

רוצה להחליף איתי דאד אור אלייב 2(לא עובד באימולטור אבל משחק חבל על הזמן בדרימקאסט) על רייבל סקולס?

yoo

New member
אז...רוצה להחליף?

קאפקום ורסס אסנקיי 2 או דאד אור אלייב תמורת ריבל סקולס (אני יכול לתת לך פשוט את המקור להורדה ואתה תתן את שלך)

yoo

New member
בעייה להשיג מהביטורנט?

אבל בדרך כלל הלינקים למשחקי דרימקאסט בביטורנט איטיים

XplowBoy

New member
לי היה לינק מצוין לצרבל נגד קפקום 2

יצאתי החוצה לשעה חזרתי ירד 65%... עד הצוהריים זה כבר ירד

למעלה