היו עוד דברים , אבי מחליט לעזוב
הוא נותן ליפעת נשיקה על המצח,מנשק מזוזות , נכנס לחדר של הילדים נותן נשיקות ומתחיל לעשות ג'וגינג אל מחוץ לקיבוץ , כלבים נובחים עליו, אח"כ רואים את יפעת מסתכלת ועושה כזה פרצוף שאפשר לפרש לכל מיני דברים ,אולי של שמחה לא יודעת. יואל אומר הרבה פעמים "אני לא מכיר אותה" על נועה , רפי אומר ליואל שכשהוא היה בפאריס עם שירה אז רפי נתן בקוק יותר מדי פעמים ואומר לו איזה משפט מקבוצה של נגמלים, לא זוכרת את המשפט. יואל אוכל מהעוגה שהכין לנועה, רפי לא מסוגל , אומר ליואל שהיו שם אנשים. נדמה לי שאלה מתעכבת עם אלון כי היא שוכבת איתו אבל אני לא בטוחה , דורון עושה בייביסיטר , רפי חוזר מאוחר מיואל , אלה לא שם -היא עם אלון מתרגמת
,דורון שואל את רפי אם הוא יהיה אבא טוב ורפי עונה לו שאם יהיה לו בן אז כן ובת זה לא קל... נו הוא יודע! דניאלה אומרת לתומר שיילך כי היא מאוהבת בו והוא לא מאוהב בה, הוא לא מסכים ללכת ,היא הולכת לישון אצל רפי ואלה שחוזרים מהקיבוץ של יפעת מאוחר בלילה , לשם הם לקחו את אבי... בדרך הם עוצרים לקוויקי בצידי הדרך ברכב. דניאלה בוכה, רפי שואל מה קרה ,היא מחבקת אותו ונשארת לישון שם , אח"כ רואים איתה אומרת לתומר שיהיה לו תא משלו במקרר ושלא יגע לה בדיסקים וכשהוא בסלון היא בחדר , "שלא נתערבב" ככה היא אומרת לו. תומר מסכים, כנראה קשה למצוא דירות בעונה שהסידרה צולמה
היו שני פרקים פיצוציים , חבל שהפסדת וברוכה הבאה לפורום כמובן!