לאהוב את עצמך זה חשוב. "הכי הרבה" לאהוב את עצמך זו בעיה נפשית לטעמי.ככל היצורים שחיים חיים תקינים, אני אוהב הכי הרבה את עצמי. האדם הכי אהוב עליי ואהוב במידה עצומה ואדירה הוא האישה שעבדה בשבילי לפני הרבה שנים ולא רצתה בי, ואחריה האישה שאני הכי אוהב היא חברתי השלווה שיש אתי כבר כמה שנים.
הכי הרבה לאהוב את עצמך זה הכי טבעי ומתבקש. כל אחד הכי קרוב לעצמו והכי דומה לעצמו.לאהוב את עצמך זה חשוב. "הכי הרבה" לאהוב את עצמך זו בעיה נפשית לטעמי.
ממש לא מתבקש. בעיני בכל אופן לא. לאהוב את עצמך כאמור, זה בוודאי שכן. לא רק מתבקש אלא אף חשוב ומסכנים אלו שלא אוהבים את עצמם. אבל את ה"הכי הרבה" אני שומר לאחרים.הכי הרבה לאהוב את עצמך זה הכי טבעי ומתבקש. כל אחד הכי קרוב לעצמו והכי דומה לעצמו.
לדעתי, בגלל יצר הקיום ואף בגלל ההיגיון הכי טבעי לאהוב את עצמך הכי הרבה. חיינו חשובים לנו יותר מחיי כל אדם אחר.ממש לא מתבקש. בעיני בכל אופן לא. לאהוב את עצמך כאמור, זה בוודאי שכן. לא רק מתבקש אלא אף חשוב ומסכנים אלו שלא אוהבים את עצמם. אבל את ה"הכי הרבה" אני שומר לאחרים.
בסדר גמור שלא ממש, נראה לגמרי לא טבעי לאהוב מישהו יותר מאת עצמנו ומאת חיינו. החיים יקרים. אולי את אלוהים אפשר לאהוב יותר מאת החיים.לא ממש.
זה לא המסר של השיר, אבל מה שאמרת נכון בלי קשר.זה בסדר ונהדר לאהוב אחרים .אם זה בעל, ילדים הורים. חבר/ה. אך לעולם לא לבטל את עצמנו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.